Erkeğiniz kıskanılmaktan hoşlanır mı yoksa nefret mi eder?

aLLeGRia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
9.565
14
0
Tekirdağ
Kimi erkekler kız arkadaşları onları ne kadar çok kıskanırsa o kadar çok hoşlanırlar.
Biri tarafından sahiplenilmenin çok güzel bir duygu olduğunu düşünürler.
Kimi erkekler ise kıskançlığa hiç gelemezler.
En ufak bir kıskançlık yapmaya kalksanız dahi kıyameti koparırlar.

Sizinki hangi kategoriye giriyor acep :uhm:

Benim sevgilimin kıskanılmak hoşuna gidiyor
ilişkinin başlarında kıskandığımı hiç belli etmezdim
ama sağolsun kendisi o kadar kıskançki benide kendisine benzetti
bende kıskandığım zaman belli eder oldum benim neler çektiğimi anlasın diye:dilcikar:

hiççç sevmez benim sevgilim kıskançlığı.. ufacık bi kıskançlığımda güvenimi sorgular.. güvenmemi ister kendisine.. kendisine çok kıskanç değildir.. kıskanır ama sıkboğaz etmez ve asla yasaklar koyup şunu yapma bunu yapma demez.. bi kere sadece bensiz bi erkek ortamında içmiceksin bunu istemiyorum duymicam demişti çok şaşırmıştım.. ben çok kıskancım.. uçan kuştan kıskanırım güvensizlikle de alakası yok elimde değil yapım böyle.. ama zaman içersinde ona uyum sağladım... şimdi pek hissettirmiyorum.. zaten sevgilim de kıskançlık krizlerine girmeme neden olacak hiç bi davranışta bulunmuor ama eğer kıskanmamı gerektirecek önemli bişi olursa o zaman kusura bakmasın tribi atarım =)

Çok fazla kıskançlık insanı boğar..Erkeğide kadınıda...
Bu yüzden herşeyin fazlası zarar.

benim ki deli olur,normalde kıskanç değilim,o bunu biliyor ve hep keşke kıskansan beni derdi,içini çeke çeke...:smiley-cool: sonra bende 1-2 kıskanıyor numarası yaptım ,aman nasıl seviniyo ,nasıl mutlu ve hep dilinde '' ay ne güzel karım benim kıskandı ,vayyy behhh'' diyor...:dance:
onu sevindirmek istediğimde bunu uygulayınca hep 4 köşe,sarılıp sarılıp ,öpüyo onu kıskanıyorum diye:roflol::roflol:

Benimki bayiliyor. Ben kiskandigimi söyleyince kah kah gülüyor birde. O hic belli etmez kiskandigini, sadece kuraliymis gibi yansitir bana. Bense cogu kez söylerim. Kiskanilmak hosuna gidiyor diyede bir kac kez asilsiz hikaye anlatti, sonra asli yok diye kasila kasila güldü, benim sabrimi zorluyor akli sira:)
Valla bir iki seferdir hic kiskanmamis numarasi yapiyorum ve kendisi buna deliriyor, ben kiskanmayinca ters cevaplar veriyor ahahahhaha, simdi gülme sirasi bende:))))

geyik yapmak icin kiskanilma olayi hosuna gidiyor.
ama normalde kiskanilmaktan hic hoslanmaz, zaten kendisi de kiskanc biri degil pek, kiskansa bile bana asla yansitmaz. simdiye kadar 1 kere ifade etti bana bunu kiskandigi sey yuzunden tam anlami ile sok olmustum.
ben kiskanclik yuzunden cok kavga cikaririm cok da tartisiriz ama hepsinin sonu tatliya baglanir ne o cok ciddiye alir ne de ben cok ustelerim zaten trip atar restlesiriz boyle olunca egleniyoruz.
ama bazen ciddi anlamda kiskandigimda kotu sonuclar dogurdugunu gordum, kisitlamaya engellemeye asla gelemez. benim de yapim bu oldugu icin anliyorum onu ve birsey demiyorum :)
ama arada bir canini skmak da hosuma gidiyo acikcasi :)

benim eşim bayılır
arada özellikle kıskandırmaya çalışır
bende kıskaıyomuş gibi yaparım
aradada cidden kıskanırım ama :))

benimki de arada deli olayım diye bi muhabbet atar ortaya. ben kıskanıp sinirlenince pek bi keyiflenir :delphin:

ufak tefek büyütmediğim bişeyse çok hoşuna gidiyor...hatta fazlasıyla hoşuna gidiyor,resmen koltukları kabarıyor...biraz daha kıskandırmaya çalışıyor..:mymeka:
ama abarttıysam ki çok nadirdir..kızıyor tabiki..
aşırı kıskanmak ve kıskanılmak 2 tarafında psikolojisini bozar tavsiye etmiyorum

ben cok kıskanc biriyim.. ve ilk zamanlar acayip rahatsız oluyordu.. sürekli gitme gelme yapma olmaz derdim sıkılıyodu ama şimdi hoşuna bile gidiyo aşkım beni kıskanıyomuymuş filan derr...:))

benimki nefret ediyor kıyametlei koparıyor ama kendisi kıskansa surat asıyor bağırıp çağırıyor

kıskanılmak hosuna gidiyor ki arada sırada hep sarışın hayal etmiştim halbuki der, ben de hala elde edebilirsin, hayallerinin peşinden koşabilirsin derim ve konu kapanır...:D:D:D

Back
X