Erkeğiniz nelere kızar?

2,5 yıldır beraberiz sözlümle
eğer kızarsam telefonu suartına kapatırım buna hayatta tahammül edemez
yine sinirlendiğimde toplum içinde bazen sesim yüksek çıkar onu azarladığım için küser bana haklıda ama napim tutamıyorum kendimi deli ediyo bazen
biyere gideceğim zaman ona danışmassam
bişeye ihtiyacım olduğunda ona söylemessem
suratımı asmama tahammül edemiyo kızıyo düzeltene kadar uğraşıyo
ismiyle seslenmeme de çok kızıyo( hep aşkım canım vs. deriz)
opuyorumnanaktan​

bir arkdaş nie dersaneye gitmicemişin diye bir soru sormuştu cevap vreyim erkkler olduğu için kıskanıyormuş zaten okuma diyor

ağlamama kızar
yalan söğlersem
benim kötülüğümü isteyecek arkları farkedip uyayır ben bu söğlediğne uymazsam kızar tamemen benim iyiliğim için da

her şeye kızarlar dengesizler çünkü ..

gönlünü hoş tutunca tamam senden iyi yok ama birşey oldugunda içine atma iki söylen tamam açar o kadın ömrünü yiyen çenesini .. cinnet geçirirsin ama yapcak bişi yoktur .. takii bir gün gözün dönüp kafasına bişi atana kdr :kızgın:
kesinlikle katılıyorum arkadaşım,

benim ki de herşeyden kavga çıkarmaya çalışmama(ama ne yapayım hakediyo)kaydirigubbakcemile3, çok dırdır etmeme, surat yapmama, bir sorunu üstünden bir ay geçtikten sonra yeniden gündeme getirmeme bunlara çok sinirlenir haa birde o sinirliyken alttan almam gerekiyormuş alttan almamama inanılmaz sinirlenir sen benle sidik mi yarıştırıyosun sen düz duvara iş... biliyo musun falan der şakkıdı

saclarimi toplamama kizar..
sigara icmeme cok kizar..
biseyleri icime atip dert etmeme cok kizar..
bi de alinganligima kizar
sinirlendigimde telefonumu kapatmama kizar
hata yaptiginda cok kizmama kizar insaniz ne var der :)
sinirli olmama kizar, sinirli olmami algilayamiyor.

okudum hepside hemen hemen aynı şeylere kızıoalr demkki öle olanlara bakıolar:):)şimdi içinize ibr kurt düşüreyimde biz onların bize kızdıgı şeyler alttından bişeyler arıyalım kaydirigubbakcemile3
vallaha dışarda yüksek sesle knşsam gülsem tlfda yavaşşşş der:)kızarlarda kızarlarrr

makyaj yapmama.sık sık alışverişe çıkmama.tartışma sonucu ona küsmeme isteği dışında giyinmmeme nekadar soğuk mesafeli olsamda bir erkeğin benimle konuşmasına iş yerinde hatta bir şey sorsalar dahi kıskanır benim onu kıskanmamdan acayip nefret eder

makyaj yapmama.sık sık alışverişe çıkmama.tartışma sonucu ona küsmeme isteği dışında giyinmmeme nekadar soğuk mesafeli olsamda bir erkeğin benimle konuşmasına iş yerinde hatta bir şey sorsalar dahi kıskanır benim onu kıskanmamdan acayip nefret eder

Erkek kıskanıyorda kadın neden onu kıskanamıyor?Anlayamadım...............

wala benımkı dengelı dengesız canının ıstedıgıne kızar

bı kere telı acmamama gec acmama cok kızar,
telde duzgun konusmamama konusamıcaksam konusmaya calısmama
sonra soyledıgı yalana ınanmamama kızar
sagdan soldan tanıdıklarımıza cevap vermeme kızar
nete gırmeme kızar
çalışmadıgıma kızar

uhuuuuu kızar da kızar canı ısteyınce yaratır walla kızar

bebek bakımında istediği gibi olmamasına
bizi bırakıp tek gezmesine kızmama
annesine ailesine laf söylememe

ama artık kızdırmıyorum pek :asigim:

benim eşim sadece benim ondan birşey isteyememe kızar.hoş buna babamda çok kızardı.birşeye ihtiyacım varsa bile o an para yoksa yanımda kimseden isteyemem

İnatçı olmama, burnumun dikine gitmeme çok kızar diğer herkesin kızdığı gibi... Kindar olmama kızar... Hmmm bi de kavga edince telefonumu kapatıp ortadan kaybolmama uyuz olur... delikafadulden

Back
X