erkeginize rapor vermek :)

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
selam kızlar sositososito
diyelimki bu gün bi yere gideceksinizkaydirigubbakcemile. erkeğinize sorarmısınız "gidebilirmiyim" diye. yoksa ''ben ... gidiyorum haberin olsun '' mu diyorsunuz. yoksa hiç haber vermiyormusunuz ?
her yaptığınız, adım attığınız yere rapor veriyormusunuz sevdiginize.. yoksa arada bir haber vermeden yaptığınız şeyler oluyormu?
nelerin raporunu verip, nelerinkini vermedinizi paylaşalım hadii kızlaarrr hihoyyyt

Bilmesi gereken Yerler olur bilmemesi gereken yerler olur -tatlicadiarzu-

Ve ben 2 yıllık ilişkimde " Gidebilirmiyim? " tabirini hiç kullanmadım :nazar:

ben herşeyin haberini veririm..nereye gitsem gidebilirmiyim derim:asigim:

bakkala giderken bile söylerim bu benimde aşkımında çok hoşuna gidiyor

ne var gidebilirmiyim desem bende seviyorum böyle olmasını:asigim:

çokta memnunum öyle ay ben izin alamam yok ne izni filan diyemem alırım

herşeyide söylerim bende beklerim 4 senedir de hiç bi sorun yok allaha şükürler olsun:asigim::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçi şu an ayrıyız ama beraberken gidebilir miyim diilde gidiym mi aşkım yaa ya da gidiorum diodum:)

ararım aşkım ben şuraya gidiyorum derim okadar.oda aynı şekilde arar söyler.ama biz rapor vermek için değil sadece haberimizin olsun diye söyleriz...:delphin:
ayrıca gidebilirmiyimli,yapabilirmiyimli kelimelerden nefret ederim...kimse kimsenin sahibi değil...

öncelikle yorumlarınız için teşekkürler kızlaaarrrr :1hug:

bende hiç sormadım sevgilime bu güne kadar gidebilirmiyim diye. yaa o sormuştur napıyorsun diye bende anlatmışımdır. şuraya şuraya gidiyorum diye. yada ben direk söylerim ''şuraya gidiyorum haberin olsun bitanem " diye. bazende hiç haber bile vermiyorum acıkcası :dilcikar:
peki erkeğiniz size söylüyormu şuraya şuraya gidiyorum diye ? hiç haber veriyormu size ? nasıl ikna ettiniz bu duruma kızlar :kahve:?
cünkü genelde erkekler haber vermeyi sevmezler de ...

genelde o olmaz bu olmaz gibi aliskanligi yoktur ama nereye gitsen de haberim olsun der.mesela ben ona suraya gidiyorum haberin olsun falan demiyorum cunki o zaman problem cikarir,gunumu mahv eder.sirince soruyorum caniiiiiiim ben bole yapicam,oraya gidecem tamammi?fazla oyalanmam...o da peki der.bu kadar.bence her erkegin kendine has bi damari var ki,onu da tutmak biz bayanlarin isi:)

ben ailemi her zaman nereye gidersem haberdar ederim zaten uysalca bir kız olduğum için hiç itiraz etmezler. yani izin almak olmazdı benimkisi. ama 2 yıl önce yazın bir kız arkadaşımla tatile gitmek istemiştim arkadaşımın halasında kalacaktık. anlatamam bunu duyunca nasıl ortalığı kaldırdı izin vermiyorum diye. çok şaşırmıştım, hayatımda ilk defa böyle bir söz işitmiştim. kötükedihüso

sonra da kendisi arkadaşlarıyla bodrum'a tatile gitmişti. çok kırılmıştım. ama iyi de oldu böylece ben de geçen yaz kız arkadaşımla trenle avrupaya gittim birşey diyemedi.:teytey:

Son düzenleme:
ikimiz de birbirimize haber veriyoruz.
akşamda gün içinde neler yaptığımızı anlatıyoruz.
tabii bunu rapor olarak algılamıyorum.
b bir paylaşımdır bence.

ararım aşkım ben şuraya gidiyorum derim okadar.oda aynı şekilde arar söyler.ama biz rapor vermek için değil sadece haberimizin olsun diye söyleriz...:delphin:
ayrıca gidebilirmiyimli,yapabilirmiyimli kelimelerden nefret ederim...kimse kimsenin sahibi değil...

evlenmeden önce bende aşkım şuaraya idiyorm haberin olsun tarzında söylerdim evlendikten sonrada aynı şekilde kısıtlamamda kısıtlattırmamda sadece orada olduğumu bilmesini isterim oda aynı şey yapar ona bu şekilde nerde olduğumu yada kiminle gittiğimi söylediimde hem hoşuna gidiyor hemde içi rahat oluyor güvende artıyor bencesengözlerimebaksanab

Halk arasında genelde rapor diye söyledikleri için böyle yazdım buraya :icecream: .yoksa tabiikide rapor vermek değildir bir ilişkide. haberdar etmek diyim o zaman durumu düzelteyim hemen kabul ederseniz Şeniz

Akşam çıkacaksam ve zorunlu değil de keyfi bir bir durumsa gidebilir miyim derim.

Aynı şeyi ondan da beklerim, kesinlikle böyle bir durumda o da izin ister.
Her ikimizin de izin verdiği ve vermediği zamanlar olmuştur. ızin alamayan da ısrar etmeden durumu kabul eder. Paşa paşa oturur evde.

Rapor verenler de var bu inkar edilemez.Neden rapor verirler onu da anlamış değilim.:1closedeyes:Gidilmemesi gereken yerlere mi gidiyorlar anlamıyorum.:delphin:
Bir arkadaşım vardı ,sevgilisini ikide bir arar şuraya ,buraya gidiyorum, diye adım başı rapor verirdi.Eğer sevgilisi izin vermezse gitmezdi.kafamçokkarıştı Evli olsaydı evden adımını atamazdı herhalde.
Bizde haber verme vardır.Birbirimizi merak etmemek için bunu yaparız.Dünyanın binbir türlü hali var.Kaza,bela.İşim uzarsa arar,merak etme ,derim eşime.Bekarken de evi arardım ''Anneciğim,babcığım merak etmeyin şurdayım,derdim.:içelim:​

habersiz adım atmayız ama haber veririz izin almayız.ama gitmemi istmediği ve gitmesini istemediğim yerlere gitmeyiz.

annemden babamdan izin alırım ama sevgilimden almam haber veririm sadece :delphin:

o da yer değiştirirken haber verir bende.. böylece hem daha sık konuşmuş oluyoruz hem birbirmizden haberimiz oluyor.

tabiki gidebilirmiyim diye sorduğum yerlerde var.gidiyorum haberin olsun dediğim yerlerde.oda bana aynı şekildedir

Bakkala, okula, carsiya giderken özellikle telefon acarak,yada mesajla haberdar etmiyorum.
Farkli ülkelerde yasiyoruz biz.Ayni evin icinde kari koca olarak yasasak, her adimimdan haberi olur,haber veririm bundanda hic gocunmam, seve seve.
Sadece dügüne,arkadaslarla bir araya toplandigimizda,misafirlikteyken, yani aksam eve gec geleceksem haber veririm.
Ama bakkala gittigimdede haber vermemi istese, atarim bi mesaj ne olacak sanki, bunun icin huzursuzluk cikarmam aksine hosuma gider.
Bir kersinde bir arkadasima gidecektim, ozamanlar ailemden uzak yasiyordum. Saat 7 gibiydi, kizlarla toplanip film izleyecektik.
Gitme o gelsin dedi. Biz anlasmistik ama kizlarla,kiz bir sürü hazirlik yapmisti.Ayip olur dedim, olmaz dedi.
Sonra surat astim.Kizla evimiz 10 dklik mesafeydi, 10 dakikalik mesafe icin kizdirdi beni. 15-20 dk tartistiktan sonra izin verdi, ama gec kalma dedi:)
Tamam dedim ve saatindede eve geldim.

Son düzenleme:
gidebilir miyim diye soruyorsam eğer, onun zaten hoşlanmayacağı bir yerdir. o nedenle ben böyle birşey sormam zaten, çünkü onun rahatsız olacağı bir yere gitmem. ama gittiim çoğu yeride -bilmsi gereken yerleri- belirtirim haberi olsun diye.

Back
X