Erkeğinizi kıskanır mısınız?

çok kıskanıyorum bazen kırıyorum onu ıstemeden.aşkım benım özür dileirm senden .ama çok sevdirdin kendine bana talım benım

ben de cok kiskanirim. telefon fln karistirma huyum yoktur ama is yerinde beraber calistigi bayanlara, asistanina falan inanilmaz gicik oluyorum klava: esim cok kibardir herkese karsi yardimseverdir bunu yanlis yorumlayan cok olur ya da bu yardimseverligi yanlis anlayip kolay kapatilacak adam sanan da cok oluyor. evlenmeden once esime karsi platonik duygular besleyen biri vardi onunla ayni isimli birini duyunca bile buz kesilirim. sonuc olarak cok kiskancim coookk :sm_confused:

kıskaılacak bi durum olursa vadı kesilirim ama ufak tefek şeylerse pek yüzüne vurmam o daha çok yansıtır :1rolleyes:

fena kıskancımm yaa nolcak bu halim bilmiorum... bu güvensizlikle alakalı deil ama napimm kız arklarına slm bile verse kuduruom

duruma göre değişir
kıskanılcak insanlar var kıskanılmayacaklar var
ben böyle düşünüyorum..
kıskandığım zamanda öyle aman aman belli etmem tepesine çıkmam:kedi:
ama içten içe kudururumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kıskanırım ama farklı bir kıskançlık benimki.
Yolda yürürken ona bakacaklar diye kıskanırım.
Markette para üstü veren kasiyer kızın eline eli değdi diye kıskanırım.
Benimle konuştuğu telefondan kıskanırım...
Aynaya baktığında aynalardan bile kıskanırım...

Çünkü ben onu göremiyorken, yoldan geçen insanlar görebiliyor.
Ben ona dokunamıyorken, onunla ilgisi olmayan insanlar dokunabiliyor.
Yüzyüze konuşabilmek varken, aramızda o hain telefon oluyor!
Kendini benim göz bebeklerimde görebilecekken, o iğrenç aynalara bakıyor...

Ayrı şehirlerde olmak beni çok yordu

çok sewiorum çok kıskanıorum
tabiki kıskanmanın sewgiyle alakası yok ama şöyle düşünüorum sewmediiim bi insanı nie kıskaniiim yada cok fazla ölüp bitmiosam onun için cok da kıskanmam
neyse ama ben aşkımı cok kıskanıorum yha deli oluorum we hemen de söylerim ona içimde de tutmam
kıskanclık krizleirne girip de ona belli etmiim die saçma sapan seyler yapmam
ne hissediosam söylerim
kıskanıorum cnm sewiorum kıskanıorum ama ben kıskanmayı da onu da çok sewiorum:asigim:

ya öle böle değil acayip kıskanıyorum artık bu hastalık derecesinde bi şey uçan kuştan kıskanıyo derler ya o derece =( çok yıpratıcı bi şey ama yaa keşke böle olmasaydımmm mafoldumben

ben çok aşırı kıskanıyrm ve bellıde edyrm lımde olmadan suraım degsıo herseyden kıskanıorum kafayı yedıgımı dusunuyrm bazen :)

bende cok kıskanırım hemde cok bu durumdan cok rahtsızım ama elımde deyıl kuruyorum kafamda nıye boyle oldu nıye soyle yaptı kendımı ve onu yıprttıgımn farkındayım uffff

offf bende önceden yoktu nisanlandıktan sonra basladı. Artık hayatında ben varım baskasına göz ucuyla bile baksa niye baktın ne düşünüyorsun....kafamçokkarıştı bazen offfluyor ama elimde deil. umarım zamanla yenerim bu huyumu

Kıskanırım ama abartı boyutta değil içimden ayrıca ona çokda belli etmem bazı şeyler gizli kalmalı[/B]buyrunnnnnnnnn ama o beni kıskanır ve söylerde erkekim yerim oniŞeniz

evliliğimin ilk zamanlarında çok kıskançtım ama zaman geçtikçe kıskançlıkta geçiyo arada bi gerektiği zaman kıskançlık oluyo yinede

bu topic tam bana göre..zaten buna benzer bi başlık ben de açtım..evet malesef çok kıskancım..ve bi türlü yenemiyorum bu huyumu

Kıskanıyorum ne yazıkki.Nişanlım tam tersi çok rahat kıskansa da belli etmeyenlerden.

kıskanırım bide belli etmemeye çalışırım dahada belli olur

çok zararlı olabilirim , olmayadabilirim garantisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…