Erkeğinizi Kurcalayın! (da.....)

" Yoksa, ihanet eden, bu eylemi yaparken utanmamıştır da, yüzüne vurulunca mı kızaracaktır? "

işte budur alkisalkisalkis

Yakalamak çoğu zaman boş bir zaferden öteye geçmez, hatta yıllar geçip, hayat başka tarafa aktığında, kimileri hiç bulmamış olmayı diler, ne bulduğunu sandıysa…

bence de işte budur..hiçbirşeyi kucalama taraftarı değilim.zira bu şekilde hergün bişeyleri araştırarak,karşıma ne çıkacak diyerek yaşayamam.sevdiğime güvenirim.eğer bişey çıkacaksa karşıma aldatıldığıma dair kendiliğinden çıksın....

hiç bir zaman gerek duymadım ve duymakta istemedim eşim benim özel eşyalarımı karıştırsa tabiki honut olmam oda aynı şekilde

Hiçbirşeyini didiklemeyi sevmem. Zaten bir yalnış yaptıysa hissediyorum. Ayrıca bir süre sonra ya kendisi yada çevresi eleveriyor. Kanıtlanmış bir duruum.

Sevgilisine güvenmeyenlerin, bu işi paranoya haline getirmiş kişilerin yapacağı iş bu, benim değil karıştırmak, kurcalamak, didiklemek sengözlerimebaksanab

böyle bişeye hiç gerek yok.. sezgilerim kuvvetlidir benim
eninde sonunda ortaya çıkar bişey varsa.. kurcalayarak kendimi basit bi durumu düşüremem :dilcikar:
eğer kurcalayacak kadar güvenmiyosam neden onunla birlikteyim ki?
sevgi güvenmeden olurmu?

Çok güzel bir yazı olmuş, çoğu kadın öğrenmek ister büyük bir hırsla azimle arar delilleri ama bulunca ne yapacağını düşünmeden çoğu kez de bulunur, sonuç... ?

saçma sapan bir güvensizlik göstergesidir.
bunu yapmanızı gerektirecek bir bir durum varsa,
işte zaten o zaman düşünmek gerekir..

ben hiç gerek duymadım,
duymak da istemiyorum ömür boyu..

Back
X