• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğinizin nesini beğendiniz?......................

Elinde kurbağalar vardı ilk gördüğümde.. Kurbağalar bana doğru zıplayıp elinden kaçmıştı.. Ben de çok korkarım kurbağadan.. Bağıra bağıra kaçmıştım.. Bir de azarlamıştım sahip olsana diye.. Başını kaldırıp gözlerimin içine bakmıştı kurbağa yeşili gözleriyle.. Özür dilemişti.. Gözlerine aşık oldum evet :)

Bir de kaşındaki piercingi dikkatimi çekmişti.. :)

Son düzenleme:
Gözlerinin şekline rengine o upuzun kıvrık kirpiklerine.Aslında biraz kıskanmıyorda değilim kocamın kirpiklerini sanki takma kirpik takmış gibi çok güzeller yaaa.Keşke benim kirpiklerimde öyle olsaydı offf yaaaa.

önce tipini beğendim, sonra karaterini ama bana olan aşkına aşık oldum

Katılıyorum beni öyle masum seviyorduki ona hayran olmamak ımkansızdı =)
Elimi ilk tuttuğunda kalbının hızlı hızlı attını farkettiğimde işde ömrümü birlikte geçireceğim erkeğim bu demişdim.
İlk aşkımdııı allahım son olmayı onun nıhakında ölmeyi nasip etsin =)

4 ay peşimden koşmuştu..bu kim ya taktı bu kadar dedim ve gözlemledim biraz:)..tanıdıkça içinin güzelliğini gördüm,şimdi de gözüm ondan başkasını görmüyo:asigim:

ısrarcı oluşu çünkü ben çok sert görünüşlü kimseyi yanıma sokmayan bir genç kızdım.yanıma yaklaşabilme cesareti ve bu cesareti ırara dönüştürmesi hoşuma gitmişti=)cesur adam vesselam diye düşündüm severim cesur insanları kendinden emin insanları güçlü olurlar ve sizi iyi taşırlar=)

kısa askılı pantolununa,küçücük ellerine,çekik ela gözlerine vurulmuştum :utangac: ...belki de henüz 7-8 yaşlarındaydık bilmiyorum ama onu kendimi bildim bileli seviyorum :asigim:

Kendine guveni,sempatikliği,neşeli yapısı ve muhtesem gözleri,ooyyy oyyy oyyyy aşkımmm benim,erkeğiiimmmm:)))

gözlerini, sesini, maçoluğunu, omuzlarını :) veee yürüyüşünü beğeniyoDUM çok erkeksiii kaydirigubbakcemile3 ahh ahh bi zamanlar ne güzeldii herseyy...

Son düzenleme:
en çok aklını..sonra yakışıklılığı, düşünceli oluşu, şefkati, doğruluğu, içtenliği, doğallığı, duygusallığı, sadakati, mantığı...herşeyini beğeniyorum işte. heyyyyt aşığım ulennn!delikafadulden

en çok aklını..sonra yakışıklılığı, düşünceli oluşu, şefkati, doğruluğu, içtenliği, doğallığı, duygusallığı, sadakati, mantığı...herşeyini beğeniyorum işte. heyyyyt aşığım ulennn!delikafadulden

Back
X