• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğinizin nesini beğendiniz?......................

Uzun saçlarını,
Yüzünü katbekat muhteşemleştiren sakalını,
Yüz ifadesini,
Bebek gibi suratını...........

Şenizoooooonu ilk gördüğümde aşık olmuştum ve tanıyıncada bu daha biiiii arttıııı onu cok seviyorum herşeyi ile herhaliyleeeeeee

ısrarcı olması, kası, gözü, kipriklerii :)

ama bir de ADAM olsaydı hersey süper olucaktı ..

sıcakbakışlarını güven vermesini sadık olmasını en güzelide gülünce çok şeker oluoo yaa benim paşammm

ilk buluşmamız sıradan arkadaş buluşmasıydı aslında ama yinede bir sevgilim olsa böyle olsa dediğim davranışı "utangaç,samimi,mahur bakışıydı,elleri titriyordu heyecandan" çk garibime gitmişti çevremdeki erkekler hep cool tipli abuk insanlardı onu öyle görünce tuhaf geldi bir erkekte ki ürkeklik ve sonra sonra herşeyi ile cebetti bnii

ilk görüşte aşk falan değildi benimkisi...hatta ben aşık olmamak için çok uğraştım ama o kadar sevecen, canayakın ve sıcaktı ki bi bakmışım aşık olmuşum, şimdi onun yemyeşil gözlerine baktığım her gün bana bahar

Oy kurban olurum ona herşeyini sevdim onun ben begendim .... Ama yalan değil kirpiklerri süper adamın kasların değiyor cok hosuma gitmişti :16::16:Hala da gidiyor ...
Elleri heryeri güzel bitanemin:16:

kendice güveninden etkilenmiştim ben fizikten çok. gözleri maviydi kahrolasıcanın :43:

totosunu dermişim ohahaha:DDDD yürüyüşü tabikide elaaagözü bakışları nazik olması..baştan nasıl çıkaracağını bilmesi;)) bukadar yeter...:D

*** Bizimki ilk görü$te ASKTI ***
Ablamin ni$aninda görmüstüm kendisini ve görür görmez a$ik oldum Kocacigima,o günü hic unutamiyorum...
Boyuna posuna,gözlerine,baki$larina tutuldum :)
O kadar cok yakisikli ve iyi karektere sahip ki cok ama cok $ansliyim...
Tam birbirimiz icin yaratilmi$iz :)

Her şeyini beğeniyorum.
Baştan aşağı her şeyini.
Özelliklede o güzel gözlerini gülüşünü bana aşkla bakışlarını...

Back
X