Erkeğinizin size karşı nasıl davranmasını istersiniz

esmerguzeli06

esmerguzeli
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
509
1
96
Ankara
selam arkadaşlar en başka yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim konuma gireyim erkeğinizin size nasıl davranmasını istersiniz yada nasıl davranıyorda öyle davranmasını istemeyip sizin istediğiniz gibi davranmasını istersiniz:mymeka:

eşim bana istediğimden fazlasıyla davranıyor.sabrı,sevgisi,saygısı,sadakatine hayranım.rabbim herkese böyle evlilikler versin.herkesin mutluluğunu da daim etsin.

rol yapmasın kendisi olsun yeter... baska bişey istemiyorum acıkcası..
çok sukur ki bana karsı asla rol yapmadı hep kendısı oldu..doğal oldu...
:asigim: :nazar:

İlişikimizde saygı temel olmalı.
Önce, kendisine saygısı olmalı, bana değer vermeli.
Eşim dahi olsa kimse haddini aşmamalı.
Çok şükür 13 yıldır eşim beklentilerime hep doğru cevap
verdi. Huzurumun ve mutluluğumuzun temeli bu bence.

saygı ve sevginin olmadığı yerde durmam. önce kendisine saygısı olsun isterim çünkü ona göre davranır dürüst olsun yapmacık olmasın yerine göre hareket etmesini bilsin bazen romantik bazen ciddi heryerde ne yapacağını bilsin tabi aynılarını bende yapmalıyım ki denge kurulsun çok şükür öyle bi ilşkim var

hep böyle kalsın tabiki bazen kızıyorum ama kızdıgımdada aynen bu tepkileri versin bu kıvama anca geldi en büyük korkum hayatta bana olan askının bitmesi belki ask biter ama davranısı değişmesin :Saruboceq:

herşeyden önce saygı isterimm.sonrada en kıymetlisi ben olayımm we bunu bana hep hissettirsin isterim...

ah ahhhh bi erkeğim bile yok şuann.şöle isterim böle isterimm die kendimi awutayımm :içelim:

sevgi dolu olmalı..güzel hitaplarla seslenmeli...ölçüyü kaçırmadan, abartmadan ilgilenmeli..hastaysam üstüme titremeli...arada sırada şaşaırtmalı çiçek almalı sürpriz yapmalı yılda bikaç kez...

erkeğimin değerimi bilmesini;seni seviyorum demesini;azıcık ilgi göstersem havalara girmemesini ve evlililiğe razıyken 1 ay sonra caymamasını isterim.

ilgili ama asırısıyla sıkmayan kıskanc ama asırısıyla sıkmayan beni seven benden baskasına bakmıcana emin oalbilecegim kısacası adam gibi adamm....gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:kahve::kahve:

Back
X