• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkei arada igillendirmek gerekir mi?

Sağlam bir ilişki istiyorsun güveni sağlamalısın bence..
O tarz kaybetme korkusu yaşatmak kıskandırmaya çalışmak çocukça bence daha çokk..
Ama şu var tabii, ne olursa olsun gitmem seni hep severim korkusu olmalı içinde..
Yani erkeğin kaybetme korkusu kendi hatasından dolayı olabilecek diye düşünmeli bu yüzden adımlarını sağlam atmalı..

ben çok güvendimde ne oldu adamın bana yapmadıgı kalmadı şimdi ne oldu peki güvensizlk sevgisizilik başladı böylemi omalıydı evlilik sadakat

Ya genelde insan psikolojisi bu kaybedince değer anlaşılıyor.Kim ne derse desin bu böyle.Kadın olsun erkek olsun terk edilince eğer gerçekten seviyorsa değerli oluyor.Kimseye yüzde yüzde güvenmek iyi değil.Hayal kırıklığı yaşamamak için.Ama illa tam güvenmicek diyede hayatı ne kendine nede ona zehir etmemekte lazım.

Hayatta yaşamak istemediğim en büyük şey güven kaybıdır..
Nasıl ki karşı tarafın bende olan güvenini kaybetmesini istemezsem,aynısı onun için de geçerli..
Evlilik bu tür oyunlar oynamak için çok daha olgun bir müessese
Karşılıklı güven evliliğin temelidir.

Erkek nasılsa benden ayrılmaz gibi bi rahatlığın içine girmemelidir
Karşısındaki kadını eğer hata yaparsa kaybedeceğinin farkında olmalıdır
Onun dışında işkillendirmek kıskandırmak gereksiz bir davranış bence
Ben hiç sevmem nasıl onun bana bunu yapmasını istemiyorsam ben de ona yapmam gerek yok bence..

bu tarz tehlikeli oyunlar evliliğin sarsılmasına neden olabilir..
güvenin olmadığı yerde bende yokum!!!

Erkek nasılsa benden ayrılmaz gibi bi rahatlığın içine girmemelidir
Karşısındaki kadını eğer hata yaparsa kaybedeceğinin farkında olmalıdır
Onun dışında işkillendirmek kıskandırmak gereksiz bir davranış bence
Ben hiç sevmem nasıl onun bana bunu yapmasını istemiyorsam ben de ona yapmam gerek yok bence..

Bencede vereliniortak

işgillendirmek elbette olmamalı ....bu direk güven duygusunu yitirmesine nedendir...

ama kaybetme korkusu olmalı bir adamda...
ve kadında zaman zaman bu korkuyu erkeğe, tavrı ,hali ,bakışı, duruşu ile yansıtabilmeli...ki ,erkek sınırını bilip ,durabilsin...
güven ayrı kaybetme korkusunu yaşaması ayrı ...

Back
X