Erkeiniz sizi ne kadar mutlu ediyor?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Yaşadığınız ilişkide erkeğiniz size mutluluğu tattırıyormu?yoksa burnunuzdanmı
getiriyor?..............................................................................................................
Paylaşalım...................................sositososito

eşimle çok mutluyum.onun varlığı yaşadığımı hissettiriyor bana.iyi ki karşıma çıktı,iyi ki var.allah seni başımdan eksik etmesin bir tanem.

valla anı anına aynı şekilde benimde anım anıma uymuyor..:ecrin_bebek:
bazen çok mutluyuz,bazende birbirimizi gırtlaklamamak için zor duruyoruz..gamyoncuiremsu
hayat..

konuyla alakasız ama birşey dikkatimi çekti neden her mesajınızın sonuna uzunca birnokta koyuyosunuz

yer ve zamana göre değişiyor ..... :1rolleyes::1rolleyes:

benim kocişim tek yaaaa beni her zaman mutlu etmiştir,mutlu etmek için hep çabalamıştır
:asigim::asigim:
bizde kavga edriz ama genelde benim aksiliklerimden hepkötükedihüso

ilk 1.5 yılımız sırf kavgayla geçti o kadar zıttıkki ama 3. yılımızı doldurduk ve benim söylediğim şu an biz ne kadar meğer birbirimize benziyormuşuz oluyor ben onunla gerçekten ama gerçekten mutluyum

benı diger gözunden bile sakınır sevgilim..allah onu basımdan eksit etmesin..

elinden geldiğince mutlu etmeye çalışıyor işte, o da ben de tabii
bir de mutlu olabilmeyi bilmek lazım, o da ayrı mesele

walla benide nişanlım çok mutlu ediyoo o olmasa mutlulukta olmazdı galiba RABBıM ağzımızın tadını bozmaz inşş

Degisiyor.. Bazen mutlu ediyor, bazen üzüyor.. Duruma göre degisiyor
Ama genel olarak baktigimda mutluyum tabiki..

Benim aşkımDa beni çok MutLu edior..Tamam kimi zaman kavgaLarımız oLuyor ...ama kısa sürüor..
Ne ben ona Nede o bana küs kaLamıyoruz..Şuanda asker Ve aLLahıma şükür çok yakında bitiyor..ama askerde oLmasına rağmen Beni çok mutLu etmeyi başarıor...AskerLiği zor bi yerde yapıor...Ve yıLdönümüzde bana çiçek yoLLamıştı bunu asLa unutmam ömrüm boyunca ...ben aşkımı çok seviorum...çünkü beni gerçekten sevior ve değer verior...bugüne kadar hiç kimseden bu denLi bir değer görmemiştim ...HERŞEY ıÇıN TEŞEKKÜR EDERıM AŞKIM.....

Mutlu olmayı istememle ilgili. Eğer nobran günümdeysem ağzıyla kuş tutsa yanında mutlu olamam.

bazen sinir ediyor bazen çok mutlu ediyor.
ama genel olarak baktığımda ben onunla mutluyum ve ondan başkasını istemiyoum.:asigim:
bana değer verdiğini,beni önemsediğini çok hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…