Erkeiniz sizi ne kadar mutlu ediyor?

çok mutsuzum. evde iki yabancı gibiyiz. o beni anlamıyor.önemsemiyor. bende artık onu.
yeter artık benim peşinden koştuğum. hiç umursamıyorum. kavga yok ama aşk hiç yok.
arkamızı dönüp yatıyoruz içi geçmiş. daha 35 yaşında ama sanki 70 lik dede. benim hayat sevincimi
mutluluğumu, tüm ümitlerimi yıktı. evlilikler hep böyleyse hiç tadı yokmuş. cimri, aklı fikri parada. insanı mutlu etmesini bilmez umursamaz. artık ondan hiçbir beklentim yok yeterki bana bulaşmasın. gölge etmesin. onun yanında insanın sadece karnı doyar. başka birşey olmaz. herkese mutlu evlilikler dilerim.

eşimle çok mutluyum Allah a şükür onu seviyorum her istediğimi yapar tabi bende onun:asigim:

evliliğimde mutlu olmayıda gördüm mutsuz olmayı da..
insanın her anı birbirine uymaz ki...
buna da şükür diyorum...

Her ikisinide yaşadım ve gördüm
Anlık olaylar bunlar birazda karşılıklı
İkimizde elimizden geldiği kadar mutlu etmeye çalışırız birbirimiz.

yeri gelio aşırı mutlu edio yeri gelio mutlu edeyim derken herşeyi yüzüne gözüne bulaştırıyo..herşeyi benim iiliğim için yaptığının farkındayım

cnm bnm ne kadar içli yazmışsın kıyamam ya hangımız dört dörtlük mutluyuzki bu kadar karamsar olma lutfen onun içi gecmışse geçmiş sen salma kendını böyle git bak şöyle n-bı aynaya kendıne hakettıgın seylerı soyle şımart senden degerlısı yok bu hayatta unutma sakın...opuyorumnanaktan

Mutluluğun doruklarındayızz =):lepi:

pembe dizi gibiyiz anacım biz:jeyyar:aşk entrika hüzün gözyaşı mutluluk ihtiras:asigim:seviyorum ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz

Amaaan, ne bilim ben.şakkıdı

Dünden beri suratına bir yumruk atasım var:tomato:

bazen saçını başını yolasım gelio....ama bazende bebegimde ona kıyamıomuşum gibi gelio..ama nadir bişii..genellikle pek anlaşamıoruzmafoldumben

yanında çok mutluyum zaten hayatımı geçirmek istediğim şehirden ve oradaki imkanlarımdan vazgeçtim onun için ama hiç şikayet ettirmedi

çokkkkkkk hemde çokkk ellerim öper sıpam
hele boyle bir ortamdaysak restoranda felan lavobadan gelır elimi tutar oper
canım kuzucummmmm

bazen sürpriz yapar bazen keçileşir bazen burnumdan getirir bazen sevesi gelir
daha oturtamadıık kii evliliği bir buçuk yıl olduu

vlla o anki duruma bağlı. ama aşkım daima üzülmemem için elinden geleni yapmıştır yanlız onun biraz inat olması beni mutsuz ediyor

genelde Allah razı olsun çok mutlu eder beni , kendimi çok özel hissetmemi sağlar ,amaaaa nadiren de olsa çok kırdığı olur..ama onun bana yaşattığı duyguları kimse bana yaşatmadı..beni mutluluktan çoook ağlattı amaaa diğer türlü de en çok o ağlattı...olsun dünyaya yine gelsem yine onunla evlenirdim..Rabbim sana binlerce şükürler olsun onu bana verdiğin hayatıma ortak ettiğin için...

çoğu zaman mutsuzluk hakim paylaşım yok ayrı kültürdeyiz ayrı tahsillerdeyiz aynı noktada birleşemiyoruz birşelmek içinde bi çabam yok artık üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…