web2.0 Bence erkek arkadasinla acik acik konusman gerekiyor ve ona belli bir zaman ver:
Mesela:
"Ben, seninle evlenmek, yuva kurmak, nereye ait oldugumu bilmek ve senden cocuk sahibi olmak istiyorum. Aileni kirmak istemem; cünkü bu seni kirar! ... ama senin sevdigin kisi ile evlenmeni engelleyen ailenin de seni kirdigini bilmeleri gerekiyor. Bunu onlara anlatman gerek... Sana iki ay süre veriyorum, ve bu iki ayin sonunda senden kesin bir cevap bekliyorum. Seni bekleyebilirim, ama ne kadar bekleyecegimi de bilmem gerekiyor....."
Kendi gelecegini sadece ona endeksleme derim, eger ona seni kaybedebilecegi mesajini vermezsen, ne yazik ki daha yillar beklersin evlenmek icin. Seven adam, sana deger veren adamdir (evlenmek istedigin kisi de böyle olmali) annesini ikna etmesini de bilmeli! Eger bilmiyorsa, karsinda cocuk ruhlu birisi var!
Hayatinin cocuk ruhlu, hep baskalari tarafindan yönlendirilebilen (simdi annesi seni istemedigi icin evlenmiyor, yarin evlenirsen cocuklarinla mi ugrasacaksin yoksa böyle bir adamla) birisi ile birlestirme derim ben.
Sadece evlenilmek icin evlenilmez! (umarim kirilmazsin bu sözlerime...)
Güzel bir gün dilegi ile......
Aynen web gibi dusunuyorum,cokta guzel aciklamis..Allah hayirlisi nasilsa onu versin guzelim....