Erkek Anneleri Hepsi mi Aynı

Canım yaptım zaten ağlamaklı beni evinde istemiyor musun diyor üstelik eşim ne beni tastikliyor ne onu o sustukça kaynanam konuşuyor
Yok annecim olur mu niye seni evimde istemeyeyim başımın üstünde yerin var demeni bekliyordur. O yüzden sürekli beni istemiyor musun diye sorup duruyor...:deli:

Zamanla kulak kapatmayı ve anlamsız bir vızıltı halinde duymayı öğreneceksiniz. Başka türlü hep kendinize zarar

Kaynanalarla bitse iyi kayınbabanneler de böyle:hamarat: Bir insan cahil oldu mu,geri kafalı oldu mu böyle şeyler çok duyarız daha.Güya laf gönderiyor,birşey yapmıştır da ondandır diye...Kendi kızlarına da derler mi böyle acaba.

Benim annem harika bir kaynana , iki abim var , annecağızımın sesi soluğu çıkmaz , lafa söze karışmaz.Eşimin annesi de iyi kalpli ama çok boş boş konuşur , ben aldırmam , eşim kendi dayanamaz cevap verir susturur.Ama erkek karıştırmasına izin verse her erkek annesi karışır emin olun.En iyi anne bile karışmak istiyor , çocukların izin vermemesi gerek.

Böyle düşünen o kadar çok kadın var ki benim eşimin ailesi de bu zihniyette .. Genelde doğu taraflarında gördüm bunu .. Hepsi değil tabi ama çoğu kendini değersiz buluyor ...

Bazi arkadaslar mesafeli ol demis istedigin kadar ol karsidaki yuzsuzse yapacak bir sey olmuyor. Misal benim kv emrivaki yapar surekli habersiz baska sehirden cikip annesiyle pazar sabahin korunde geldigi bile oldu. Evde de her yeri karistirir eder su nerde bile demez. Onun gozunde oglunun evi ya tek oglu yasiyor cunku.

Ayrica kadin cinayetini normal goren kaynana yarin bi gun bir sey olsa Allah korusun da ogluna öldur karini diyecek heralde. Sen de deseydin sen kptu bir sey yapsan kp de seni mi öldursun yani diye. Cok bilmisler ya...

Benim annem harika bir kaynana , iki abim var , annecağızımın sesi soluğu çıkmaz , lafa söze karışmaz.Eşimin annesi de iyi kalpli ama çok boş boş konuşur , ben aldırmam , eşim kendi dayanamaz cevap verir susturur.Ama erkek karıştırmasına izin verse her erkek annesi karışır emin olun.En iyi anne bile karışmak istiyor , çocukların izin vermemesi gerek.
Evet canım iş erkekte bitiyor biz kendimizi yırtsakta pek bi işe yaramıyor

Kaynanam geleli bize iki hafta oldu arkadaşlar
Hamileyim kadın beni çok yoruyor beynen yani diyorum böyle bir erkek annesi olacağıma Rabbim bana hep kız çocuğu versin
Bir de görümcem var ama kaynanam için eşim kutsal bir varlık hep mükemmel olan o el kızları ise cadı yani kadını kırmayım diye ben deliriyorum çünkü ağiz dalaşına giriyoruz sonra beni evinde istemiyormusun diye triplere giriyor afedersiniz eşim herkesin içinde pislese aa ne güzel b.kun var oğlum dicek kapasitede
Doğmamış çocuğa isim bulma telaşında kendi ismini ve kayınbabamın ismi var bir de ikinci ismide kendisi koyuyor mecbursunuz bi de diyor gülerek Allahım bu nasıl bir zihniyet ya istemiyorum dedikçe şu olacak diyor ismi bi de inş kız olmaz diyor utanmadan bende inş kız olur dedim Allah akıl fikir versin ne denir ki

Geçen ümraniyede bir kadın cinayeti oldu görüntüleri izleyince üzüldüm kaynanamda vardı ben bayaği sinirlendim
Ee diyor kadın bi halt etmiştir ondan böyle olmuştur diyor
O zaman anne erkekte bir halt yeyince kadın da ona bu şekilde yapsın
Yok hayır kadın iki lafından birini eksik edecek diyor
Bir kadın bunu diyorsa vay halimize dedim
Şok oldum bu nasıl zihniyet ya

Eşimin babanesi ve dedesi kayınbabam küçükken ölmüş
Oh diyor iyiki kaynanam kayınbabam yok
Ama bizde her halta karışmaya çalışıyor ben engelledikçe beni istemiyor musun diyor

Kadın beni ciddi ciddi delirtti resmen pskolojik baskı

iyiki kaynanam yok dediğinde neden öyle diyorsun sen de kayınvalidesin birisi senin için iyi ki yok dese üzülmez misin de lafı yapıştır.
benim kayınvalidem de çok kötü yaa herşeye karışıyo bıktım.

Benimde oglum var gelinim bana iyi olursa bende iyi olurum onyargili davranmam kendi kv gibi..
Cogunlugu ben cektim simdi sira bende gozuyle bakior veya kendi kizi cekiosa el kizida ceksin istior oglunun bi baska kadini sevmesine onun sozunu dinlemesine tahammul edemiolar duskunsen oglunu evlendirmeyeceksin arkadas oturttur dur kucaginda..

Back
X