Bizim alt katımızda eşimin amcası ve yengesi oturuyor..yaklaşık 4 aydır aynı apartmandayım onlarla..
Bir araya gelince tabi daha iyi tanıma fırsatı buldum..
Yenge çocuklara çok düşkün bir kadın..2 oğlu var.Biri 22 diğeri 20 yaşında.Her ikisi de üniversitede okuyor..
Ama öyle bir durum söz konusu ki;çocukların kahvaltıları hazır kalktıklarında..kahvaltıyı geçiyorum ağızlarından çıkan o an oluyor..evde yemek olsa bile canları başka bir şey istiyorsa mutlaka yapıyor..
yataklarını tüm dağınıklıklarını topluyor..
odalarını görseniz aman Allahım kabus gibi..dolabı her sabah aşağıya indiriyorlar..
Sigara külleri ortada..yerlerde..
daha masadan bir tabaklarını bile kaldırmadılar.onuda bırakın suları ayaklarına geliyor..
Kadında pek mutlu pek huzurlu bu dağınıklığı toplamaktan..
Bir anne olarak daha farklı mı eğitim vermek gerekli diye düşünmeden edemedim..
Bu insanlar ilerde bekar kızlarımızın kocaları oluyor..Bizim kocalarımız oldu..
Eşlerine yardımcı olmamalrına neden acaba annelerinin zamanında vermediği eğitim,kültür olabilirmi?
Düşüncelerinizi merak ettim..
a.s.
Bir araya gelince tabi daha iyi tanıma fırsatı buldum..
Yenge çocuklara çok düşkün bir kadın..2 oğlu var.Biri 22 diğeri 20 yaşında.Her ikisi de üniversitede okuyor..
Ama öyle bir durum söz konusu ki;çocukların kahvaltıları hazır kalktıklarında..kahvaltıyı geçiyorum ağızlarından çıkan o an oluyor..evde yemek olsa bile canları başka bir şey istiyorsa mutlaka yapıyor..
yataklarını tüm dağınıklıklarını topluyor..
odalarını görseniz aman Allahım kabus gibi..dolabı her sabah aşağıya indiriyorlar..
Sigara külleri ortada..yerlerde..
daha masadan bir tabaklarını bile kaldırmadılar.onuda bırakın suları ayaklarına geliyor..
Kadında pek mutlu pek huzurlu bu dağınıklığı toplamaktan..
Bir anne olarak daha farklı mı eğitim vermek gerekli diye düşünmeden edemedim..
Bu insanlar ilerde bekar kızlarımızın kocaları oluyor..Bizim kocalarımız oldu..
Eşlerine yardımcı olmamalrına neden acaba annelerinin zamanında vermediği eğitim,kültür olabilirmi?
Düşüncelerinizi merak ettim..
a.s.