erkek annelerinin zamanında öğretmedikleri?

kızlar benim oğlum 5 yaşında ben ona 3 yaşından beri neyi öğretiyorum biliyor musunuz? diyorum ki bak oğlum kızlar çok narin ve çok tatlı meleklerdir. Onları asla incitmemek kırmamak gerekir. Onlara karşı hep nazik ve saygılı davranmamız gerekir çünkü allahımız onları dünyayı güzelleştirsinler diye göndermiştir. Bir de oğlum şöyle 12-13 yaşına geldiğinde de kızların gururlarıyla onurlarıyla oynamanın kötülükleri ve kızlar bir erkekten ne bekler konulu konuşmalar yapacağım. Gerçi şimdiki kızlar böyleyse (yanlış anlamayın benim de kızım var)oğlumun zamanındaki kızlar oğlumu çok hırpalar diye de düşünüyorum ama yine de bu olması gerekeni değiştirmemeli bence.

e haketmiş artık babanda ne denir?:sm_confused::jeyyar:

hemki ne ööffff.....:jeyyar:
düşün vantilatör bozuluyo tabii klima denen şeyin k'si yok o zaman sabaha kadar annem babamı kalın bir mukavvayla yelliyo...
neden:elektrikçi dalgın olmaması gerek...............................:1shok:
sebep:(annem)çok seviyorum herşeyi yaparım........................Şeniz
çatlak bir ailem var mizahı bol şeyler yaşanmış hep yada biz mizah çıkarıyoruz yaşanılanlardan...evet babam kurttu kuzu oldu...ne oldu anneme yaradı...onu kurtardık elbirliğiyle,yoksam klimaya terfi edecekti o gidişle...............:jeyyar:

Kayınvalidem acayip çocuklarına düşkün. Kızı olsun oğlu olsun iş güç beklememiş hiç.
Bende evlenmeden önce tanıdığım için hepsini nasıl yaparım ederim bu çocukla diye az düşünmedim hani.
Ama eşim beni çok şaşırttı.
İlk zamanlar camları bile sildiği olmuştu.
Halada yardım eder elinden geldiğince.
Ama dışardan eve biri geldiğinde herif değişiyo o ayrı.
Çok gerekmediği sürece oturduğu yerden bile kalkmıyo.
Karizmamı çizemem kusura bakma diyo.:mymeka:
Neyse bunada şükür napimm.
2.5 yaşında bir oğlum var, şimdiden bana yardım etmeye başladı.
Bakalım eve misafir geldidinde, oğlumda babasınımı örnek alacak mı?

kaydirigubbakcemile4

benim kayınvalidem de benim nişanlımı çok şımartarak yetiştirmiş.
kırmış dökmüş ses etmemiş. hala anlatır çocukken çamura bulanır gelirdi daha bi kere sesimi yükseltmedim derdi.
hala severken benim güzel oğlum yakışılı oğlum diye sever. ve gecenin bir yarısı ne istese onu pişirir.
ama benimle beraber bulaşık yıkar yardım eder. bilmiyorum belki de işim çabuk bitsin vaktimi ona ayırayım diye yapar. bu durumu evlenince daha iyi anlicam sanırım.

ben de nasıl bi tavır takınırım bilemicem. ama bi şekilde üstesinden gelirim elbet

[color="ındigo"]bişey daha...
Adam tertibin düzenin içinde yetişmişse ya da ailesinin her ferdi kendi işini hallediyorsa o da öyle görüyor öyle uyguluyor genelde...
Bizim durumumuz farklı...dağınık annenin dağınık oğlu kocam...gamyoncuiremsu
hep böyle gördüğü için kavraması ve uygulaması zaman alıyor...olayın mantığını kavrayamıyor...sengözlerimebaksanabbişey isteme hazıra konma konusunda da tavrımı çok net anladığı için bişey diyemiyor zaten...yoksa en baştan yaparım hayatım getiririm hayatım deseydim çooookkk çekerdim...:lepi::lepi:
Tertibi düzeni benden öğreniyor olmasının tek keyifli yanı herkesin yanında karım harikadır elimi attığım herşey tertemiz ütülü yerleşmiştir şeklindeki övme merasimleri...şakkıdı
genelde bu merasimlerden sonra "biz de gençken öyleydik artık yapamıyoruz yaşlandık, gençler yapsın" şeklinde cılız bir ses yükseliyor...kimden acaba...
[/color]:delphin::delphin:

aykendımı gÖrdÜm bırden sende.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X