''erkek annesi olmak ayrıcalık'' mış...

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
103
kızlar bnm iki kızım var binlerce kere şükürler olsun kuzeniminde bi oğlu.. eşi hastaneye geldi geçen gün muayene falan oldu işlerini bitirince yanıma uğradı sohbet ediyorduk sonra yan taraftaki arkadaşım geldi yanımıza hamile oda bi oğlu olucak..sonra bizim hatun cinsiyetini sordu arkadaşıma oda oğlan dedi hemen atladı ayy oğlan annesi olmak bi ayrıcalık diye..arkadaşım müdahale etti hemen neden ayrıcalık olsunki kızı oğlanımı var sağlıklı olsun falan dedi ama o durmuyo yok abla bak doğsun o zmn konuşalım falan diyo kendince saçmalıyo bişeyler konuşmaya çalışıyo falan sonra arkadaşım biraz üsteleyince kapattı konuyu ve gitti..zaten sevmiyodum iyice gıcık oldum gereksiz şeyyy...

He he ben onu 30 yıl sonra kaynana oldugunda gorucem ayrıcalık mi değil mi

yalnız erkek annesi olmak ayrıcalık değildir sözünü çürütmek için şimdi sayfalar boyunca kiz evlat öz evlat diye başlayıp erkek çocukları da yerlere vuran şeyler yazılacak hazır olun :)

anne olmak bir ayrıcalık, gerisi faso fiso...

böyle hastalıklı düşüncelerle yetiştirilen adamlar hastalıklı oluyor malesef. sonra normal insan ilişkisi kuramıyorlar kendilerini paşa zannedip. gerçeklerle karşılaşınca çuvallıyorlar. Allah erkek çocuğu yetiştiren annelere akıllı mantıklı olmayı nasip etsin ki sağlıklı insanlar yetiştirebilsinler.

yani tek çocuk yapan onu övüyor, çok çocuk yapan "aaa kardeşsiz olur mu" diyor.

Optimumu açıklıyorum : Bir erkek bir kız, yaşları arası da 4 olsun :) Kız büyük olsun.
olmaz 4 çocuk olacak, 1 kız bir erkek 1 kız 1 erkek boncuk gibi dizeceksin millet anca susar.........

Yani bi ayrıcalık filan değil
ruhen
kadınların cogu kız cocuk ıster cıcılı bıcılı kıyafetler tokalar barbıler
ama ben erkek annesıyım hep erkek cocugum olsun ısterım
banada erkek annesı olmak cok ozel gıbı gelıyor fakat bu erkek ya da kız ayırımdan asla degıl
ılkı erkek olup ona gore alıstıgım ıcın bana oturdu bu erkek annelıgı dıye dusunuyorum

anne olmaktır ayrıcalık bence.. ilk evladım kız.. binlerce kez şükür.. ikinci erkek.. üçüncüde erkek olacak.. çook dua ettik kız olsun diye rabbim buna layık gördü.. geçen oturuyoruz ilçe servislerimizin kalktığı yerde bir tanıdık ayy sen yinemi hamilesin dedi.. evet dedim cinsiyeti ne diye sordu erkek dedim.. gözleri büyüdü gözün aydın gözün aydın.. sinir oldum bi tanede oğlu var antalyada yaz boyuna yanına gelmedi.. işte senin de oğlun var da nolmuş diyemiyorsun..
bi abimiz var iş yerinde diyorki babasının cenazesinde ağlayan erkek evlat çok az gördüm hep kızlar ağlıyor diyor.. rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin yeter

Cahil ya başka bir şey değil.
Kendi kültüründe öyle görmüş. Annesi babası erkek kardeşlerine bunlar daha çok değer vermiş demek ki erkek evladı daha kıymetli sanıyor. Şu devirde böyle düşünmesi oğlunun ne kadar şansız bir annesi olacağını gösteriyor.

Bende hazır doğmuşu var 16 aylık, kendimde bir ayrıcalık görmüyorum kızım da olsa boklu bez değiştirip diş gaz sıkıntısı çekecektim, yürüdü uyudu yedi yemedi ağladı düştü diye endişelenecektim fark neymiş acaba

Saglikli olsun hayirli evlat olsun gerisi bostur.
Evlat var insani insanliktan cikaran.

Cinsiyet nedir yaaaaa insan olsun o evlatlar. Kiz olmus erkek olmus muhim degil.

Ha ha ilk çocuğuma hamileyken şunu diyen akrabamı hatırladım.

-İkinciyi de ara vermeden yaparsın, sonra yeter ama 3 çok

-Başka isteğiniz

kıskançlık bariz ortada kıskanılıyorsun her türlü burdan bulmuş burdan sarmış sana.teyzemin üç oğlu annemim üç kızı var teyzem açıkça söler kıskanıyorum seni kıızm yok benim derdi.küçükken birni bana ver diye teklif etmiş.

valla ben onu bunu bılmemde...
benım tarafımdada esımın tarafındada okadar erkek varkı...
kız beklıyoruz, bunu ıstedık ve bu yonde dua ettık...
sulaleye gelen ılk kız torun olarak benım ayrıcalıklı oldugum kesın
sanslı annenın kızı olurmus...
ben sımdıden 2.yı dusunuyorum bunu dogurur dogurmaz 2. ınsallah oda kız olur
kıza kız kardes lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…