''erkek annesi olmak ayrıcalık'' mış...

Hmm ayrıcalığı neymiş ki...benim de 1 oğlum var henüz plaket veren olmadı...
Haa ilerisini düşünüyorda kendini atacak kapı olarak görüyorsa bilemem...baştan sona saçmalamış onu diyen.

Bende hep 'sansli annenin ilk cocugu kiz olur' derim simdiye kadar kimse alinmadi ve kizmadi...

Hem erkek hem kiz anneligini tatmis biri olarak hic bir ayricaligi yok, hic bir farki yok.. can her türlü candir..

Düsünmüyorum ama eger 3üncüye hamile kalsam ve secme hakkim olsa kiz isterim..

erkek annesıyım ama butun arkdslarımın kızı var. e insan halıyle heves ediyo takım takım gıyınolar bıde bandanalar falan yavrumu cok sevıyorum ama bı ayrıcalığı yok rabbım kız olsun erkek olsun sağlıklısını versın.

Her kadının doğurma kapasitesi olduğu halde sanki bir tek onlar yapabilmişlerdir gibi bir hissiyatın sözleri bunlar...yetmiyor bu sefer de cinsiyetçi yaklaşım beliriyor...
Onu da o başardı çünkü :)

Erkek ya çocuğu...aman allahım!!!
Şıklatsa parmağını dünyayı önüne serilmeyi hak ediyor...ama yapmıyor çünkü o bir erkek anası :))) milli gururumuz...

Napsın o da ...evde kafayı yediriyordur zaten bebeği bari dışarda cool takılıp alkış toplasın erkek anamız...aksi halde çekilecek dert değilmiş, anlıyor...
Bence budur bu tür kadınların hava basma sebebi....madem yıpranıyorum alkışlar içinde olsun

Erkek annesiyle övünülmez o erkeği nasıl yetiştiğin önemli daha yeni haberlerde okuduk kıskançlıktan koskocaman adam çocuğu kör bıraktı ,
veya başka bir erkek babasına bombalı paket yolladı
gelde şimdi bu erkek evlatla övün
arkadaşın saçmalamış ,açıkca
ç

Konu eskiymis ama karsilassam böyle biri ile misal hemencecik şu yorumu yapistirirdım ona sen kendini gereksiz ve sıradan görüyorsan bu senin problemin sen olmasan o erkek evladı neyle doğacaktı dünya akılliisi seni deyip bide kıs kis gülerdim

Aslında kız çocuğu sahibi olmak ayrıcalık bende 2 Erkek var Allah uzun ömür versin şimdi kızım gelecek ve bilsem ki yine kız olacak yine hamile kalırım kız çocuk candır..

Konu eski ama yazayım yine içimde kalmasın :)

İşte böyle erkeği üstün kendi cinsiyetini aşağı gören cahil tipler ayni sekilde kendini kadından üstün gören erkekleri yetiştirenler oluyorlar. Kabahat erkeklerde değil böyle yetismelerine sebep olan kadınlarda.

Fi tarihinden kalma gelenekci tavirdan bi kurtulsa insanlar... Bence ulkece gelisebiliriz.. Ancak bu sozler yok mu... Niye amerika japonya gelismis, biz niye hala gelismekte olan ulkeyiz daha iyi anliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…