- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
-
Allah bilir tabi ama banada öyle geliyorAl benden de o kadar. Ama 2. Si de erkek olacak dusuncesinde oldugum icin hiç dogurasim yok
Gizli guclerin hamilelige ozendirme calismalari bunlar dogursana bakalim farklimi erkek kizBugün konu hortlatma günüyse demek
Gizli guclerin hamilelige ozendirme calismalari bunlar dogursana bakalim farklimi erkek kiz
Erkek kedi bir baskaneyse oyle bi derdim yok dişi kedim var olmamı
Kısmetse oğlum olacak gelişim icin arastirma yaparken bu sayfa cikti yazayım dedim maşallah benden sonra bayagi yazan olmus :)2015 de acilmis konuyu cok mu aradiniz
Aslında kız çocuğu sahibi olmak ayrıcalık bende 2 Erkek var Allah uzun ömür versin şimdi kızım gelecek ve bilsem ki yine kız olacak yine hamile kalırım kız çocuk candır..kızlar bnm iki kızım var binlerce kere şükürler olsun kuzeniminde bi oğlu.. eşi hastaneye geldi geçen gün muayene falan oldu işlerini bitirince yanıma uğradı sohbet ediyorduk sonra yan taraftaki arkadaşım geldi yanımıza hamile oda bi oğlu olucak..sonra bizim hatun cinsiyetini sordu arkadaşıma oda oğlan dedi hemen atladı ayy oğlan annesi olmak bi ayrıcalık diye..arkadaşım müdahale etti hemen neden ayrıcalık olsunki kızı oğlanımı var sağlıklı olsun falan dedi ama o durmuyo yok abla bak doğsun o zmn konuşalım falan diyo kendince saçmalıyo bişeyler konuşmaya çalışıyo falan sonra arkadaşım biraz üsteleyince kapattı konuyu ve gitti..zaten sevmiyodum iyice gıcık oldum gereksiz şeyyy...
İnsan olmak ayrıcalık.herkese nasip olmuyor
Ahahaha bir ters bir duzolmaz 4 çocuk olacak, 1 kız bir erkek 1 kız 1 erkek boncuk gibi dizeceksin millet anca susar.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?