''erkek annesi olmak ayrıcalık'' mış...

Erkek annesi olmuş ama adam olamamış.
Evlat bu ya kızı erkeğimi olurmuş.

Üstteki yoruma katılıyorum "Erkek anası olmuş insan olamamış".Tüm kadınlar erkek doğursaydı ileride sevgili oğluşlarını hangi kızla evlendireceklerdi!

ben de hamileyken hep kız olsun istemiştim, eşimde öyle, erkek denildi, çok üzüldük o anki cahillikle.ne biliyimkız çocuk istiyordum hep, saçlarına renkli tokalar takarım, mini mini elbiseler giydiririm demiştim, hatta ismi de zeynep asya olacaktı, gel gelelim cinsiyeti öğrendik, zeynep asya erkek çıktı.hatta eşimd emişti ki acaba yanlış bakmışolabilirler mi,şimdi oğlum var ve onu çok seviyorum.bir yandan erkek olduğu iyi oldu diyorum,kız çocuğu evlendiriyorsun ve gidiyor sanki başka aileye,kocasından izinsiz ailesine bile gidmeiyor, sanırım bu düşünceler ataerkil olmamaızdan geliyor

Bariz size gicikligina demis. Hic tepki vermeseydiniz

Erkekleri böyle öküz yapan kadınlar diyorum, kimse inanmıyor....

Bence de oğlan annesi olmak ayrıcalık:))
Anneye çok düşkün oluyor erkekler..Bir de onların '' Annemm çok güzelsinnn '' diyişleri var..

Sonra eşlerinin size benzemesini istemeleri o ayrı bir konu.Onun gözünde tek kadın sizsiniz.

Kız çoçukları babacı oluyor ya,o yüzden ben de sağlıklı olsun ama oğlan olsun diyorum:)

Bi abimiz var 2 oğlu 1 kızı var. En küçüğü kız. Adamın kurduğu cümle aynen şöyle ; kız doğunca anladım biz evde hayvan besliyomuşuz Espri yaptı tabiki ama evladın kızı erkeği olmaz, hangisinden hayır göreceğini bilemezsin. Ayrıca o akrabanız aşırı cahilmiş. Ne ayrıcalığı varmış acaba "sende amma pipi meraklısıymışsın " deseydiniz. Böyle cinsiyetçi kadınları gerçekten her denk geldiğimizde bozalım ki hastalıklı düşüncelerini kendine saklasınlar.

bir yandan erkek olduğu iyi oldu diyorum,kız çocuğu evlendiriyorsun ve gidiyor sanki başka aileye,kocasından izinsiz ailesine bile gidmeiyor, sanırım bu düşünceler ataerkil olmamaızdan geliyor
Zihniyetinizi degistirip cocugunuzu yetistirme tarzinizi degistirirseniz boyle olmaz.
Ben kadinim evlenip bir yere gitmedim baska aileye falan esimle ortak bir yasama adim attik.
Esimden izin muhabbetine bile girmiyorum siz dusunun ve cevremde boyle kadinlar yok.Once siz degisin cocuklariniz icin.

Benim de oğlum olacak. 4 kişi ile ilginç şeyler yaşadım. 1. kişi eski eşimin facede paylaştığı gönderiye hayırlı olsun yerine 'hayırlı olsun ama kız babası olmak kadar güzel bir şey yok' yazdı :S 2. kişi ile aynı tarihlerde doğum yapacağız aynı gün cinsiyetini öğrendik konuşurken kız olduğunu öğrendim yaa çok güzell falan diye tepki verdim benimkini öğrenince hııı dedi :S 3. kişi de eski eşimden erkek olduğunu duyunca hiçbir şey dememiş ve facede sürekli erkek bebek-kız bebek ayrımı falan gönderi paylaşmaya başladı. 4. kişi de eski kaynanam; sürekli kız çocukları daha çok seviyoruz deyip durdu cinsiyeti öğrenmeye gittiğimizde erkek olduğunu duyunca suratı düştü :S Ne gerek var böyle şeylere bilmiyorum hayırlı evlatlar nasip olsun herkese.

Bende iki oğlan var. Valla ne bir tarafım uzun ne kısa...Kızım olsaydı da aynı severdim. Sizde deseydiniz insanın kızı olsun çamurdan olsun diye. Yarın evlenince görecez onun oğlanını

yaa o kadar okuyorum ilk defa bir konuya yazasım geldi gocundum çünkü... benimde 1 kızım var ve ne zorlukla buldum ne tedaviler allah biliyor rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin 5 yasından beri kız erkek ayrımı yapıla yapıla buyudük öncesini hatırlamıyorum o arada annem neler iştti bilmiyorum bizde erkek cocuk yok babanem rahmetli sağolsun kafamıza kaka kaka her fırsatta nefret ettirdi kendisinden sonra kızım olacak öğrenince paylaştığım eltim aa tüh diye tepki verdi dedim bunada bişey deme cık yukarı neyse yan dairemde cok sevgili kv eee belli mi neymiş _evet kızımız olacak _hııı daha değişir o simdiden belli olmaz dedi artık esim dayanamadi araya girdi kız da olsa benden kaynaklı biliyorsun demi dedi cvp hazır tabi kv de yook oğlum o kadının nefsinden simdi bu zihniyete hangi cvp verilir ne denir prof gelse bile nafile cok yazık rabbim herkese vicdanlı merhametlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin kızı erkeği değil evladın hayırlısı....

Belki kotu niyetle dememistir...hani kiz babaya oglan anneye düskün derler ya(hic inanmam)belki onun oglu da ona duskunse o anlamda demis olabilir...

Bi kızım var.
Dünyanın en şanslı anneni benmişim gibi hissediyorum.
Neden?çnkü ikikere bebeğimi kaybettim.
Sağlıklı bir evlada sahip olmak en büyük şanstır.
Kimin ne düşündüğü umrumda değil,benim ne düşündüğümönemli.
Buarada konu hortlamış ama yazmak istedim

Hee oldu canim deseydin. Vallah nekadar cahil insanlar var bu dünyada. Allah onlara akil fikir versin insallah. Belki kendisi kiz istiyordue da olmadigi icin seni kiskandigi icin öyle demistir yarasi olan gocunur. Allahim saglikli hayirli evlat versin

Rabbim isyan etmek istemiyorum içimi sen biliyosun, ama niye...Evlat kıymeti bilmeyenlere isviçreli bilim adamları hamile kalmayı engelleyici bi icat yapsın! Kalmayın efendim siz hamile ! erkek kız neymiş ya!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…