• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''erkek annesi olmak ayrıcalık'' mış...

kişiyegöre degısır takılma bence bızım aılede kız yok nerdeyse hep 5 6 erkek kardes olmus halam yoktur babamın halası teyzesı yoktur hep erkek erkek ben de tek kızım bu durumda bence kız annesı olmak ayrıcalık sanırım bununla alakalı kesınlıkle erke cocugu ıstemıyor degılım ama kız olsun dıye delırıyorum :)

hayırlı evlat sahibi olabilmek bir ayrıcalıktır kızı erkeği yok...oğlan olur it kopuk olur oğlan olur eşkıya olur o zamanda ayrıcalıktır diyecek mi ,bence der o arkadaş kimse.:KK53:

kızlar bnm iki kızım var binlerce kere şükürler olsun kuzeniminde bi oğlu.. eşi hastaneye geldi geçen gün muayene falan oldu işlerini bitirince yanıma uğradı sohbet ediyorduk sonra yan taraftaki arkadaşım geldi yanımıza hamile oda bi oğlu olucak..sonra bizim hatun cinsiyetini sordu arkadaşıma oda oğlan dedi hemen atladı ayy oğlan annesi olmak bi ayrıcalık diye..arkadaşım müdahale etti hemen neden ayrıcalık olsunki kızı oğlanımı var sağlıklı olsun falan dedi ama o durmuyo yok abla bak doğsun o zmn konuşalım falan diyo kendince saçmalıyo bişeyler konuşmaya çalışıyo falan sonra arkadaşım biraz üsteleyince kapattı konuyu ve gitti..zaten sevmiyodum iyice gıcık oldum gereksiz şeyyy...
ben oglan annesiyim ama hiç bir ayrıcalıgım yok diğer kadınlardan böylelerine ifrit olurum zaten

Ben geçen gün face de bunun bi üst modelini gördüm ... Gülben Ergen oğullarının maç izlerken fotoğrafını çekip koymuş altına yorum yapan dangalak bir hemcins güçlü ve akıllı kadınların erkek annesi olduğunu zayıf karakterli bayanların da kız annesi oldunu yazmış üstelik kendisi daha anne değilmiş yorumuna cevap yazmak çok istedim ama okadar insana açık bi ortamda söylemek istediklerimi söyleyemezdim çünkü baya küfürler etmek geldi içimden

Gereksiz insan öyle boş boş konuşmuş.emin ol oğlu değil kızı olsaydı o zaman da kız annesi olmak ayrıcalık derdi.ben hep kız evlat istiyordum Rabbim nasip etti.he erkekte olsa evlat.ama senin seçimin değil.kendini ayrıcalıklı saymak isteyen bi yerden bi yol bulur kendine işte

kızlar bnm iki kızım var binlerce kere şükürler olsun kuzeniminde bi oğlu.. eşi hastaneye geldi geçen gün muayene falan oldu işlerini bitirince yanıma uğradı sohbet ediyorduk sonra yan taraftaki arkadaşım geldi yanımıza hamile oda bi oğlu olucak..sonra bizim hatun cinsiyetini sordu arkadaşıma oda oğlan dedi hemen atladı ayy oğlan annesi olmak bi ayrıcalık diye..arkadaşım müdahale etti hemen neden ayrıcalık olsunki kızı oğlanımı var sağlıklı olsun falan dedi ama o durmuyo yok abla bak doğsun o zmn konuşalım falan diyo kendince saçmalıyo bişeyler konuşmaya çalışıyo falan sonra arkadaşım biraz üsteleyince kapattı konuyu ve gitti..zaten sevmiyodum iyice gıcık oldum gereksiz şeyyy...

hahayt guleyim de bosa gitmesin :KK45:
benimde oglum var ama ayricalik filan degil,kiz evlat anneye ilerde arkadas oluyor..
evlat sahibi olmak guzel bi duygu o kadar,cinsiyeti filan bunlar bos seyler.

Yav he he deyip geceydin
Anne olmak bir ayricalik
Aslinda insan olabilmek bir ayricalik,cunku goruldugu gibi herkesin yapabildigi birsey degil "insan" olabilmek

Cocuk ana babanin yansimasidir. Oyuzden kiz erkek hic farketmez. Annemin de üc kizi var kadin milleti ayarsiz cidden annemin duymadigi sey kalmadi. Hic takmayin.

ben bu lafa katılmıyorum ataerkil toplumun sapçalaması o kadar
benim oğlum var anneminde bir ayrıcalğını görmedim annemde görmedi
ama kyvde var biz oğlan eviyiz diye kendini bir tartma var sinir olurum

Bunu söyleme nedeni ancak şu olabilir eşi ve ailesi erkek çocuk doğurduğu için pof pofluyorsa ve ilgisi fazlalaştıysa ona yoruyordur bu durumu hey allahım ya ne gereksiz saçma konular rabbim nasip etmeseydi ne diyecekti acaba

İki oğlum var bi ayrıcalık görmedim :KK57:. Bende bi anormallik mi var :KK57:. Ayrıcalık varsa ilerde kaynana olursun gelininde buraya seninle ilgili konu acar. Konusu gözünün üstündeki kaşın dahi olabilir :KK45:

Back
X