• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek aradaşımın dediklerini abartiyor muyum?

E al yakıştır madem seni tutan ne?
Ben söyleyim öz güvensizliğin. Kendini fit bulduğuna inanamadım açıkçası. Yeni kıyafetleri de kilolu olduğundan kendine yakıştırmayacağın için almıyorsun. Kilolu psikolojisi bu nerde görsem bilirim.
Evet yni kıyafet almama nedenim bu yoksa gayet güzel fiziğim var burda yazan birkaç boş kafanın fit demiş olmama takılması umrunda değil o yüzden evet gayet iyi bir fiziğim var boylu posluyum ayrıca kilom da abes durmuyor şiş durmuyor balik etliyim ona lafım yok ama kıyafetler üzerimde güzel durmuyor 65 kilo olsam gayet rahatlıkla her istediğimi alırdım çünkü şu durumda da basen oluyor kalça oluyor kapalı olunca vücudumun belirgin olması hoşuma gitmiyor

Sevgi aşka böyle bisey değil ya. Bak sen anlattığına göre bir neden daha güzel Bi kızsın. 😅 Yani ben kendimi hep ortalama görmüşümdür. Ama eşim hem şimdi hem de evlenmeden önce bana her zaman dünyanın en güzel kadını benmişim gibi hissettirmistir. Onun yanındayken tüm kusurlarımı unuturum. Sevince insana karşısındaki öyle geliyo çünkü. Sana bu şekilde hissettirmeyen biriyle lütfen yollarını ayır.
Geçen özel bir yere gittim sağlık tetkiki için inanmazsınız ama grzkalinin biri hemsireydi abla kaç yaşındasın 45 var mısın dedi yani tamam büyük gösteriyorumdur böyle bir gocunmam yokta 45 de duruyor demezsin nerenle baktın gerçekten o an ağlayasım geldi de zor tuttum kendimi diyeceklerim bu kadar daha ne diyim ortalama olsam böyle mi yorum alırım sence

Bana gore konu sahibinin asla bir oz guveni yok. Olsaydi, erkek arkadasi dis gorunusune laf ettiginde sen kendi maymun kiligini duzelt once sonra bana gelirsin derdi.
ama dediginiz gibi ben de erkek arkadasinda bir farkli arayis sezdim. Bu vakte kadar elindeki ile yetinmis cunku ondan daha iyisini bulamamis. Simdi konu sahibinin yazdigina gore bir tik iyi para kazanmaya baslamis, gozu de disari kaymis es zamanli olarak. Erkek arkadasinda su dusunce mevcut olabilir para = bakimli kadin. Daha sonrasinda bir tane enayi bulur bakimli onu da bu konu sahibine cevirmeye ugrasir. Igrenc bir kisir dongu.

Konu sahibine gelecek olursak, hic ozguveni yok ve elinde de disaridaki kadinlarla rekabet edecek bir kozu da yok gibi. O yuzden kucuk kucuk ama ben de fit im biraz fazla kilom var. IStesem giyinirim ama useniyorum gibi bahaneler uretiyor.
Yani İzmire gitti ordaki işi çok yogunmus cok sıkıntıymis tamam üzerindeki baskı da yoğun ama oraya gittiğinden beri beni bi beğenmez oldu sanki gün içinde aramalarım bile batmaya başladı konuşmak için aradığımda ikidebir trafikteyim konuşamıyorum offlaması vs tahammulsuzlesti e tabi dış gorunuseme yaptığı yorumlar da artınca böyle düşünmeye başladım haksız mıyım bilmiyorum günahı boynuna neden böyle oldu bilemiyorum buarada o öyle deyince bende ona git başkasını bul dedim defalarca madem neni begenmiyorsun git öyle birini bul bak dışarıda bir sürü kız var dedim. Ben anlayışlı hoşgörülü iyi biri oldufum için mi yanimdasin

Geçen özel bir yere gittim sağlık tetkiki için inanmazsınız ama grzkalinin biri hemsireydi abla kaç yaşındasın 45 var mısın dedi yani tamam büyük gösteriyorumdur böyle bir gocunmam yokta 45 de duruyor demezsin nerenle baktın gerçekten o an ağlayasım geldi de zor tuttum kendimi diyeceklerim bu kadar daha ne diyim ortalama olsam böyle mi yorum alırım sence
Bunun konuyla ne ilgisi var anlamadım 😅 Erkek arkadaşın seni gerçekten sevse en kötü yanlarını bile güzel görür diyorum. Dışarıdaki hemşirenin ne düşündüğünden bize ne ayol.

Ben sizi biraz bakımsız ve fazla alıngan gördüm açıkçası. Bakımlı olmak illa ki aşırı makyaj yapmak değildir. Fakat gittiği yere göre giyinmek, üstüne başına biraz dikkat etmek, toplumsal yaşamda var olabilmekle ilgili. Sonuçta iletişim bakışla başlar, insanlarla ilgili ilk fikirlerimiz onlara baktığımızda oluşur. Dolayısıyla nasıl göründüğümüz, toplumda nasıl varolduğumuzu da yansıtır. Ayrıca avmde gördüğünüz kızları o kadar detaylı anlatmışsınız ki, bence siz de rahatsızsınız kendi durumunuzdan. Yoksa bu kadar rahatsız olmaz, trip atmak yerine "ben kendi halimden memnunum" der geçerdiniz. İmkanınız olduğu halde sürekli aynı şeyleri biraz boşvermişliğin göstergesi benim gözümde. Burnunuzun şeklini bilmiyorum, siz burnunuzla mutluysanız kimseye laf düşmez ama gerçekten göze batan bir şekli varsa ki tıbbi bir durumunuz da varmış, yaptırmayı düşünebilirsiniz. Benim de eşimde kellik başlangıcı var ve gözleri ileri derecede bozuk. Eşimi çok seviyorum, bu haliyle de çok seviyorum sevmeye de devam edeceğim. Ama ona ilerleyen zamanlarda saç ektirmesini, gözleri için akıllı lens yaptırmasını söylüyorum mesela. Bazen benim beğendiğim tarzda bir kıyafet alsın diye yalvarıyorum resmen çünkü ona çok yakışıyor. Karşımdaki insanı, olduğundan daha iyi bir versiyonuna teşvik etme şansım varsa, bunu onun da isteğiyle neden yapmayayım? Ayrıca insan partneriyle ilgili gözüne batan şeyleri eleştirebilir, tavsiye verebilir. Mesela bir hafta duş almasanız, "ben böyleyim, beni olduğum gibi kabul et" diyebilir misiniz partnerinize? Ben özgüven sorunu olmayan bir insanın bu eleştirilere bu kadar fazla tepki vermeyeceğini düşünüyorum. Bence sizin kendinizle ilgili çözmeniz gereken sorunlar var.
Tamam da seven erkek böyle der mi gerçekten de bilmiyorum ben der mi he belki bazen diyebilir onun iyiliği için de kuzenini örnek veriyor çok süslü püslü biriymiş her zaman farklı şeyler giyermis

Bunun konuyla ne ilgisi var anlamadım 😅 Erkek arkadaşın seni gerçekten sevse en kötü yanlarını bile güzel görür diyorum. Dışarıdaki hemşirenin ne düşündüğünden bize ne ayol.
Şey demişsin ya sen anlattığına göre güzel bir kızsın ona cevaben yazdim

Birbirinizden beklentileriniz olabilir bu gayet normal ama maalesef siz birbirinize göre değilsiniz. Karşı tarafta sürekli bir yenilik görme çabası siz de boş vermişlik var. Bende eşimde bir değişiklik görmek istesem dile getiririm.

Arkadaşımın eşi de bakımlı olmasına çok özen gösterir Allah için adam da sürekli bakımını yapar. Arkadaşımın da hoşuna gitti eşinin talepleri hiç sorun çıkarmadı o da kapalı ama giyim tarzını yeniledi, düzenli olarak saçını boyatır asla tüylerini uzatmaz, hafif makyajını yapar, burnuna estetik yaptırdı ama yazdığım gibi arkadaşım da bu durumdan keyif alıyor. Size zor geliyorsa ileride çatışma yaşayacağınıza ayrılmanız daha iyi olur.

Birbirinizden beklentileriniz olabilir bu gayet normal ama maalesef siz birbirinize göre değilsiniz. Karşı tarafta sürekli bir yenilik görme çabası siz de boş vermişlik var. Bende eşimde bir değişiklik görmek istesem dile getiririm.

Arkadaşımın eşi de bakımlı olmasına çok özen gösterir Allah için adam da sürekli bakımını yapar. Arkadaşımın da hoşuna gitti eşinin talepleri hiç sorun çıkarmadı o da kapalı ama giyim tarzını yeniledi, düzenli olarak saçını boyatır asla tüylerini uzatmaz, hafif makyajını yapar, burnuna estetik yaptırdı ama yazdığım gibi arkadaşım da bu durumdan keyif alıyor. Size zor geliyorsa ileride çatışma yaşayacağınıza ayrılmanız daha iyi olur.
Ya bu durum tabiki benimde hoşuma gidiyor mesela giyimimi guzellestirmemi istemesi beraber kıyafet bakıyoruz birseyrr almak için uğraşması kilo ver diye bak bu da zoruma gitmedi ama en son burnunu estetik yaptıralım falan dedi arkada oturuyordum arabadaydik gidiyorduk baktı baktı çok beğendi o gün sonra öne geçtim biraz sonra şey dedi ya sen önden farklı yandan farklı duruyorsun çünkü onun tarafı burnumun yamuk olduğu taraftı ben mi alınganım bilemiyorum o zaten aşırı aciksozlu birde geçen chatgbt den ikimizin olduğu foto yaptım beni sinir etmek için yanımdaki kim falan yaptı şaka yaptım dedi güldü o da zoruma gitti kuzeninden örnek vermişti bi ara yemek yerken baktı baktı ya dedi kuzenim var süslü püslü devamlı kıyafet alır vs sen niye böylesin he belki bunu şu anlamda demiş olabilir ben gerçekten kıyafet alma konusunda çok beceriksizim alamıyorum asla ondan demiş olabilir

+1 Önce sağlık ve özgüven için kilo ver.
Süslenmek, özenli giyinmek, makyaj, takı vs korkunç şeylermiş gibi bahsetmişsin ama dozunda olacak şekilde kendine dikkat edebilirsin. Çok güzel, tesettüre uygun, oversize salaş fresh kıyafetler var, illa marka olmak zorunda da değil. Kendini iyi hissetmek için biraz özen iyidir.
Hayır ben sadeligi seviyorum belki de ozguvensiz oldugum için dikkat çekici şeyler giymektense tam tersini isterim tabi ama susü püsü korkunç birsey görmüyorum sadece ben böyle dışarıda benim aksime çok bakımlı süslü çorabına kadar düşünen kızlar var ve dışarıya çıkarken illa ki beraberken görüyoruz kimse sevgilisini kıskanmıyor mu burda anlamadım ki kıskanıyorum işte ben neden öyle değilim ya da ben eksik miyim hissi oluşuyor o kadınlar daha ulaşılmaz geliyor ona daha çekici diye düşünüyorum

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sürekli aynı kıyafetleri giymekte iyi değil yeni giysiler alabilirsiniz imkanım var diyorsunuz.
Gençliğinizin tadını çıkartın yeni tarzlar deneyin, makyaj yapın bi yenilenin yani.

Daha önce ki bir mesajınız da size 45 yaşında gösteriyorsun diyen birinin sözü çok ağırınıza gittiğini yazmışsınız belki de dışardan giyim tarzınız sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösteriyordur.

41 yaşındayım 3 çocuğum var kimse yaşıma inanmıyor çünkü ben küçükken 30-40 lı yaşlar çok olgun dururdu şimdi o yaşlarda bir çok tanıdığım kişi kalem etek, boncuklu çiçekli bluzlar, yelek kombini ile gezmiyor daha spor giyiniyoruz o yüzden benim yaş grubumda ki birçok kişi genç duruyor yani demek istediğim giyim tarzı gerçekten çok önemli

Tamam bunları bende giyiyorum özellikle yanına giderken tuylere dikka ediyorum kiyafetlerimi teker teker yıkıyorum banyo yapıyorum iyice keselniyorum kirisiksa utuluyorum güneş kremi göz kalemi vs sürüyorum yani elimden gelen bu kadar oluyor aynı kıyafetleri giysem de güzel giyinmesem de böyle
Yani giyim tarzınız kendi yaş grubunuza göre değilse bu da sizi bakımsız sıkıcı gösterir, ısrarla giyimden bahsediyorum çünkü maddi durumunuzun olduğunu belirtmişsiniz durumunuz olmasa hadi neyse. Maddi durumu yeterli olduğu halde bir insan aynı kıyafetleri giyiyorsa benim gözümde o insan bakımsızdır, ben size demiyorum tüm mal varlığınızı giyim kuşam için harcayın diye ama insan kendisinde hiç farklı, yeni eşya görmek istemez mi bana tuhaf geldi bu yaklaşımınız. Makyaj malzemelerinin hepsini kullanmayabilirsiniz ama dudak nemlendiricisi, hafif bir parlatıcı, kaşlarınız için wax, hafif canlılık vermesi için bir allık olabilir mesela, tırnaklarınıza manikür yapabilirsiniz oje olması şart değil ve üzgünüm ama ısrarla fit olduğunuzu söylediğiniz için boyunuza göre biraz fazlanız var. Kendiniz için yürüyüş, diyet yapabilirsiniz ama bunları başkası için değil kendinizi daha iyi hissetmek için yapmalısınız. Bakın mesela dün nişanlımla dışarıdaydık uzun beyaz etek-ince ceket tarzı bir takım giydim tesettürlü değilim ama o tarzda bir kıyafetti. Sağlık ocağındaki hemşireden, eczacısına, sokaktan geçen birkaç kadına kadar bir sürü kadından iltifat aldım ve bunlar nişanlımın yanında oldu. Yani eminim nişanlımın “hayatımdaki kadın başka kadınların bile dikkatini çekecek kadar özenli” diye düşündüğüne eminim o da ben iltifat aldıkça gülümsedi çünkü. Herkes hayatında bakımlı, özenli birini ister. Ben de mesela nişanlıma gömlek, keten pantolon çok yakıştırırım ona hediye alırken de genellikle bu tarzda alırım. Günlük topuklu giymeyi çok severim bana çok şık gelir kumaş pantolonla vs ama size zor geliyorsa mesela çok şık babetler var uzun eteklerle giyebileceğiniz hani spor ayakkabı giymek yerine bence daha hoş. Yaşınıza baktım da aynı yaştaymışız yani bizim yaşlarımız daha cıvıl cıvıl, güzel giyinip kuşanacağımız yaşlar. Şimdi giymeyip ne zaman giyeceğiz? Yaş gereği cilt probleminiz çok yoktur diye düşünüyorum yani yukarıda saydığım makyajımsı ürünler de görünüşünüzde bayağı bir yardımcı olur aslında ama siz kendinizden çok çabuk vazgeçmişsiniz maalesef.

ben neden öyle değilim ya da ben eksik miyim hissi oluşuyor
Iyi de sadeligi seven, kendisi tercih eden bir insan ben neden oyle degilim diye dusunmez ki. Bu dusunce yapmak isteyip yapmayan insan dusuncesi. Yani bu noktada kendinizle celisiyorsunuz.

Hayır ben sadeligi seviyorum belki de ozguvensiz oldugum için dikkat çekici şeyler giymektense tam tersini isterim tabi ama susü püsü korkunç birsey görmüyorum sadece ben böyle dışarıda benim aksime çok bakımlı süslü çorabına kadar düşünen kızlar var ve dışarıya çıkarken illa ki beraberken görüyoruz kimse sevgilisini kıskanmıyor mu burda anlamadım ki kıskanıyorum işte ben neden öyle değilim ya da ben eksik miyim hissi oluşuyor o kadınlar daha ulaşılmaz geliyor ona daha çekici diye düşünüyorum
Hem özgüven sorunun var hem de yeterince sevildiğini beğenildiğini hissetmiyorsun sevgilin tarafından, bu yüzden de kendini başkalarıyla kıyaslayıp canını sıkıyorsun, sevgilini de kıskanıyorsun haliyle. İlişkini gözden geçirmeni öneriyorum.

Iyi de sadeligi seven, kendisi tercih eden bir insan ben neden oyle degilim diye dusunmez ki. Bu dusunce yapmak isteyip yapmayan insan dusuncesi. Yani bu noktada kendinizle celisiyorsunuz.
Hayır ben sadeliği seviyorum evet ama bu ozgüvenimle de alakalı olabilir fark edilmek dikkat çekmek rahatsız ediyor çünkü. Bende diğer kadınlar gibi böyle neden değilim düşüncesi alımlı güzel

Yani İzmire gitti ordaki işi çok yogunmus cok sıkıntıymis tamam üzerindeki baskı da yoğun ama oraya gittiğinden beri beni bi beğenmez oldu sanki gün içinde aramalarım bile batmaya başladı konuşmak için aradığımda ikidebir trafikteyim konuşamıyorum offlaması vs tahammulsuzlesti e tabi dış gorunuseme yaptığı yorumlar da artınca böyle düşünmeye başladım haksız mıyım bilmiyorum günahı boynuna neden böyle oldu bilemiyorum buarada o öyle deyince bende ona git başkasını bul dedim defalarca madem neni begenmiyorsun git öyle birini bul bak dışarıda bir sürü kız var dedim. Ben anlayışlı hoşgörülü iyi biri oldufum için mi yanimdasin
Ayril, cok net bahaneleri baslamis. Bununla vaktini harcamaya degmez. Hadi ben takilirim bir sure falan diyorsan dicem ama zaten kapali bir kizsin boyle takilmalik iliski icerisinde de olacagini dusunumuyorum. Bu isin sonu ciddiye baglanir gibi bir dusuncen varsa bence hic vaktini harcama direkt ayril olan senin zamanina olur. Elinde koca bir hiclikle ortada kalirsin.
Ben esimle evlenmeden once iki ayri ulkede yasiyorduk ve aramizda 8 saat zaman farki vardi. Bana bir gun de yaa cok yogunum cart curt diye offlamadi. Gecenin bir yarisi da eve donse mutlaka beni arardi, konusurduk. Iliski sizin bahsettiginiz gibi birsey degil. Evlenince de cok daha iyi bir noktaya gitmez. bastan hersey konusulur duzelmezse ayrilinir.
siz garanti oldugu icin yanindasiniz. Ailesinin istedigi bir profilsiniz. Ikincisi, eskiden belli ki durumu iyi degildi bulabildiginin en iyisi siz oldugunuz icin sizinle olmus. Simdi biti kanlanmis. Etrafina bakmaya baslamis cunku para kazanmaya baslamis. Kendine ozguveni gelmis sizi begenmez olmus. Bunu kendinize yapmayin ve ayrilin

adamın hödüklüğünü geçtim ama sen kendinden memnun değilsin gibi bir izlenim veriyorsun. üstüne basa basa ben böyleyim ben onlar gibi değilim diyorsun ama içten içe de onlar gibi değilim diye kendini ayrı tuttuğun kadınlara özeniyorsun yani bu çok belli oluyor. kendini belli bir kalıba sokmaya ya da bir erkek için değiştirmeye sakın çalışma ama olduğun kişiden memnun değilsen kendin için değişikliğe gidebilirsin. kimse her an kendini hep güzel hissetmiyor zaten dünya güzeli olsa bile önemli olan kendini yeterince sevip değerinin farkında olabilmek

Ayril, cok net bahaneleri baslamis. Bununla vaktini harcamaya degmez. Hadi ben takilirim bir sure falan diyorsan dicem ama zaten kapali bir kizsin boyle takilmalik iliski icerisinde de olacagini dusunumuyorum. Bu isin sonu ciddiye baglanir gibi bir dusuncen varsa bence hic vaktini harcama direkt ayril olan senin zamanina olur. Elinde koca bir hiclikle ortada kalirsin.
Ben esimle evlenmeden once iki ayri ulkede yasiyorduk ve aramizda 8 saat zaman farki vardi. Bana bir gun de yaa cok yogunum cart curt diye offlamadi. Gecenin bir yarisi da eve donse mutlaka beni arardi, konusurduk. Iliski sizin bahsettiginiz gibi birsey degil. Evlenince de cok daha iyi bir noktaya gitmez. bastan hersey konusulur duzelmezse ayrilinir.
siz garanti oldugu icin yanindasiniz. Ailesinin istedigi bir profilsiniz. Ikincisi, eskiden belli ki durumu iyi degildi bulabildiginin en iyisi siz oldugunuz icin sizinle olmus. Simdi biti kanlanmis. Etrafina bakmaya baslamis cunku para kazanmaya baslamis. Kendine ozguveni gelmis sizi begenmez olmus. Bunu kendinize yapmayin ve ayrilin
Ya o da beni arıyor ama 5 dk kadar haber vermek için ama biri bu kadar yoğun olabilir mi ben bunu anlamıyorum . Şehir dışındaydı geldi burda da aynı yani değişen birşey olmadı. Arıyorum ya da o arıyor devamlı böyle biraz konuşuyoruz kapatmam lazım işim var konuşamıyorum yoldayım şuraya geldim surdan çıktım hep böyle son zamanlarda konuşmak da istememeye başladı önceden 7 6 çalışırken böyle değildi başkasının işinde de eziliyordu ama en azından bana bu hareketleri yapmıyordu şimdi ne konuşmak istiyor resmen telefonu kapatmaya çalışıyor tahammulsuzlesti. Akşam olunca da biraz konuşup yatıyor. Mesaj bile atmıyor. Cimrilesti bana karşı disarida kendisi yiyip iciyor ama bana cimrilesti.

Ailesinin istedigi derken kendisi gordu tanışmak istedi ailesi görmedi ki ailesi beni aylar sonra gördü evet belki de garantiyim. Aslında önceden de bu işleri varmış yyrt dışına bile çıkmış sonra normal işçi şeklinde ise girmiş orda çalıştı bi süre şimdi bu işe başladı kısa süredir iyi para alıyor bi nevi patron oldu çekip çeviriyor hersey buna bakıyor ne olduysa ondan sonra oldu bundan kaç ay önce asla böyle değildi ki beni bu kadar yargılamaz begenmemezlik yapmazdi hatırlıyorum daha çok yazardı arardi ama şimdi söylesem ona bu iş başka her şey bana bakıyor ben kosturuyorum ben yapıyorum ondan böyle diyecek

adamın hödüklüğünü geçtim ama sen kendinden memnun değilsin gibi bir izlenim veriyorsun. üstüne basa basa ben böyleyim ben onlar gibi değilim diyorsun ama içten içe de onlar gibi değilim diye kendini ayrı tuttuğun kadınlara özeniyorsun yani bu çok belli oluyor. kendini belli bir kalıba sokmaya ya da bir erkek için değiştirmeye sakın çalışma ama olduğun kişiden memnun değilsen kendin için değişikliğe gidebilirsin. kimse her an kendini hep güzel hissetmiyor zaten dünya güzeli olsa bile önemli olan kendini yeterince sevip değerinin farkında olabilmek
Vet ben zaten bazı şeylerden dolayı memnun değildim zayiflamam gerek giyim tarzıma dikkat etmem gerek herseyin farkındayım onunla bazen bir ortama giriyoruz atıyorum markete alışverişe eczaneye örnek verdim gittiğimiz yerlerde öyle güzel kızlar oluyor ki bebek gibi oluyorlar birde giyiniste tabi insanı değiştiriyor ben onun yanında kendimi ezik gibi hissediyorum acaba içinden ne güzel kızlar var deyip birde beni kiyaslamamiw midir diye

Back
X