bende sevgilime karşı böyleyim o yaşamak istiyo herşeyi ben ciddi bişeyler olunca diyorum,,
oda beni anlamıyo mesala .. haklısın diyo ama bildiğini yapıyo neyse dicem şu;
başından beri böyle olsa tamam da sonradan değişenleri pek anlamıyorum
yani bi insanın düşüncesi başından neyse sonrada böyle olmalı özelliklede bu konuda..
sen yapcanı yap bişeyler yaşa sonrada bunlar günah de,, mantığım bu kısmını almıyo
pekte masum gelmedi bana başka bi sebebi olmasın
aslında en başından beri de çok yakınlaştıktan sonra yapmamamız gerektiğini söylüyodu ,yani pişmanlık yaşanıyodu yine ama tutamıyoduk kendimizi .şimdi daha emin kararıdan pek caymıyo,,ona güveniyorum ama saf aşık güvenmesi değil bu gerçekten körükörüne inanan bi insan değilim ,başka bişey olduğunu düşünmüyorum ,,, şöyle diyim 5 buluşmada tensel temas olmuyo diyelim ama 6.cıda ipler kopuyokısır döngü gibi
Sevgilinizin düşüncesine katılıyorum ne kadar güzel. Günaha girmek istemiyor hem kendisini hem sizi günaha girmekten korumuş oluyor. Bunda dert edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Sabredin, evlenince helalinden yaşayın her şeyi ne güzel.
Doğrusuda bu zaten.
aslında en başından beri de çok yakınlaştıktan sonra yapmamamız gerektiğini söylüyodu ,yani pişmanlık yaşanıyodu yine ama tutamıyoduk kendimizi .şimdi daha emin kararıdan pek caymıyo,,ona güveniyorum ama saf aşık güvenmesi değil bu gerçekten körükörüne inanan bi insan değilim ,başka bişey olduğunu düşünmüyorum ,,, şöyle diyim 5 buluşmada tensel temas olmuyo diyelim ama 6.cıda ipler kopuyokısır döngü gibi
ama arkadaşın sorunu ÖNCESİ VE SONRASI...başta böyle değildi sonradan mı müslüman oldu yani?
Sevgilinizin düşüncesine katılıyorum ne kadar güzel. Günaha girmek istemiyor hem kendisini hem sizi günaha girmekten korumuş oluyor. Bunda dert edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Sabredin, evlenince helalinden yaşayın her şeyi ne güzel.
Doğrusuda bu zaten.
bncede doğrusu bu.
bazn insann pişman olması yaptğindan utnmasi çok doğru birşey bnce snde braz hakm olmyı denemlisin sevgilin haklı sonuçta
altında yatan bişeyler olabilir bana kalırsa...ailesi çok dindar bir insanlar mı acaba?belki onlar konuşmuşlardır uyarmışlardır olabilr mi?
bence sevgiliniz cok ama cok guzel dusunuyo, ve kendine hakim olabiliyo, bu cok guzel bisi.
sizde sevgilinize destek olun, biraz daha sabredin, o nasil olsa sizin ve sizin olcak boyle dusunun.
ama sizi anliyorum, bende nisanliyim ve nisanlimla o heyecani hep yasamak istiyorum. insan sevince sevdigine hep dokunmak opmek istiyo, ama az daha sabredin
Dikkatli okursanız arkadaşın yorumunu baştanda bu tip konulara sıcak bakmadığını görebilirsiniz!
sıcak bakıp bakmamak önemli değil arkadaşım..neticeyi konuşuyoruz burda.."5 gün sıcak bakma 6.gün iplerin kopsun" bi anlam veremiyorum
"ÇOK DOĞRU YAPIYOR" diyen arkadaşlara soruyorum insan sevdiğinin elini tutmucaksa sarılmıcaksa masumca öpmediktensonra bunun neresi sevgi????
tmm ötesine bende sıcak bakmıyorum ama .demem o ki samimi bulmuyorum bu tarz insanları.arkadaşın sevglisini tenzih ederel söylüyorum böyle insanlar ciddi düşündükleriyle bişeyler yaşamazlar ancak diğer taraftan başkalarıyla yapmadıkları halt kalmaz
siz genede seviyorsanız güveniyorsanız sabredin:44:
sıcak bakıp bakmamak önemli değil arkadaşım..neticeyi konuşuyoruz burda.."5 gün sıcak bakma 6.gün iplerin kopsun" bi anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?