Erkek arkadalarm neden resimlerimi ister ki..?

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
116
34
İstanbul
erkek arkadaşlarımın benden resmimi istemelerine anlam weremiyorum sewgilimin olduğunu bildikleri halde neden isterler ki CADIARZU ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl,yüz yüzeyken mi resim istiyorlar,bir resmini versene cüzdanımda taşıyayım gibi ? Sapıtmış bu erkekler,askıntı olcak yerde geziyorlar..

Enteresanmış Vesselamşakkıdı
Belki Nette falan kullanacaklardır kimbilir ne yapacakalr bi düşün yanilmaz:

sevgilin resmini ver cüzdanımda taşıyım diyorsa ne var ki bunda..........:uhm:
ama normal bir erkek arkadaşsa ne gerek var resme........:dilcikar:

E verme ve böyleleriyle iletişimini kes. Herhalde böyleleri nette tanıştıkların felandır, sevgilin varsa bulaşma sende.

yok hayır nette tanıştıklarım yok zaten okuldan arkadaşlarım mesela msn den istio hatıra diye bilmiyorum ne yapıcak ki resmimi anlam weremiyorum

hava atacaktır başkalarına belki bak bu da benim çıktığım kız kolleksiyonlarından die:)

eğer içinize sinmiyor kuşku oluyorsa ....erkek arkadaşımda bu durumdan rahatsız bende....diyip
vermeyin...
eğer hatıra olcak diye derlerse facebook unuz varmı bilmiyorum ama varsa açın oradan bakın resimlerime hiç unutmassınız hatıra ordan devam eder felan diyin...gerçi artık faceinde güvenilcek yanı kalmadı ama....

erkek arkadaşlarımın benden resmimi istemelerine anlam weremiyorum sewgilimin olduğunu bildikleri halde neden isterler ki CADIARZU ??

arkadaş arkadaşın resmini ister ne var ki bunda

hatıra die istiyolar aslında ama ben başka anlam arıyorum erkek sonuçta

madem erkek sonuçta ve başka anlam arıyorsun e ne diye onlarla arkadaşlık ediyorsun :1ninca:

Bizim zamanımızda kaldı sanırdım bu resim isteme olayları..
Artık cep tlf ile rahatlıkla resim çekiliyor biliyorsunuz..
Öyle fotoğraf makinesi ile resim çekip,sonra stüdyodan resimlerin çıkmasını beklemek,sonrasında da o parlak resimleri büyük bir sabırla bekleyip ay nasıl çıktım diye düşünerek o resimleri almak bana göre eskide kaldı!!
Yani istese senin her türlü resmini alabilir kanımca,yanlışmı düşünüyorum aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…