Erkek arkadalarm neden resimlerimi ister ki..?

sevgılınız olsun olmasın..
arkadaslarınızın bi foto istedi die neden hemen art niyet arıyorsunuz ki ? foto verecek kadar guvenmıyorsanız vermezsiniz olur biter..

çok yakın erkek arkadaşlarım yeni foto çektirdim bak diye gösterince bende hemen ,aldım bi tane benim bu derim,onlarda aynı şekilde.Arkadaşlığına güvenmiyorsan ,art niye aranacak durumsa fotoğrafada anlam yüklersin herşeyede...ben onlara aman erkek ne yapacağı belli mi olur diye düşünmem aklımdan geçmez,5-10 yıllık arkadaşım foto istedi diye kuşkulanırsam asıl o zaman komik olur

avatarındaki gibi artiz artiz pozlar veriyosan ondandır :icecream: şaka şaka.
sakın verme. isteyenlere de ne alaka falan diye tersle. niyetleri belli...:1ninca:

dogru dusunuyosun canım :lepi:
netten değilse sizin, her sekılde resmınız vardır zaten erkek arkadslarınızda .. ha özel vesikalık istiyorsa da hemen art nıyete cekmemek gerek.. belki antika seylere önem veren bir arkadasınız var ve hatıra için istiyor olabılır.

resim istemelerinden şüphe etcek başka anlam arıcak kadar güweniosan boşwer görüşme arkadaşım.. kafan rahat eder..

ya gercekten dost görüyorlar seni hatıra olsun istiyorlar,ya asıktır istedigi zaman görmek istedigi için istiyordur,yada kötü hiyetlidir(resmi nete vermek gibi)..bence verme..yarın bi gün basına bela olur.şunu şunu yapmazsan resmini nete veririm falan ver.dünyada bin türlü insan var işte

kelimesi kelimesine katılıyorumkaydirigubbakcemile5

benimde istiolar okul arkadaşlarım aa ne güzel çıkmışsın yollasana resmini filan die bisürü resmimi alıolar güvendiğim insanlar olduktan sonra sorun yok..kafana takılacak bişide yok kaydirigubbakcemile2

yok hayır nette tanıştıklarım yok zaten okuldan arkadaşlarım mesela msn den istio hatıra diye bilmiyorum ne yapıcak ki resmimi anlam weremiyorum

bence senin egonu tatmine ihtiyacın varr cok sacma bişey soruosn yani bizden sunu mu dememizi bekliyosun ya sen cok güzel bi kızsın bu yüzden sana asıklar özlem dindircekler yada ya sen cok güzel bi kızsın herhalde o yüzden msnde dier erkeklere hava atcaklar ..baska sık üretmek mümkün ama bütün cümlelerde 'cok güzel oldugun için' cümle basta olmak üzere sebeplerini sıralamk mümkünn:lepi: evet o zaman tatmn ediim cok güzel oldgn için

ne güzel yazmışsın kaydirigubbakcemile3

egoları tatmin etmek için burdayız zaten şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…