erkek arkadanz,nianlnz veya einizin ailesinden biriyle anlaamyorsanz.....

handealan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.123
9
158
Edirne
evet naparsınıs kızlar bu durumda.konustunuz ama izah etmenize ragmen bu durumu anlatamadınız aman canım ne var bunda cok büyütüyosun oldu adınız..nasıl çıkarsınız bu işin içinden....akannehir

Herkesle anlaşacaksınız diye bir şey olamaz.Eşiniz ya da erkek arkadaşınız ...Kim olursa olsun,onun yakını diye anlaşmak zorunda değilsiniz.Kimseye de açıklama yapmanız gerekmiyor.Fazla yüz göz olmazsınız olur biter.kaydirigubbakcemile5

evet naparsınıs kızlar bu durumda.konustunuz ama izah etmenize ragmen bu durumu anlatamadınız aman canım ne var bunda cok büyütüyosun oldu adınız..nasıl çıkarsınız bu işin içinden....akannehir

aynı dediğin gibi bi durumla karşı karşıyayım
henüz içinden çıktığım söylenemez ama o kişilerin ismini dahi söylemesini istemiyorum
burda yazılanları okuycam bakalım napıyolarmış.ben de denerim.

Anlaşıp anlaşmak mühim değil.. O bana saygı duysun, ben ona saygı duyayım yeter...

Herkesle anlaşacaksınız diye bir şey olamaz.Eşiniz ya da erkek arkadaşınız ...Kim olursa olsun,onun yakını diye anlaşmak zorunda değilsiniz.Kimseye de açıklama yapmanız gerekmiyor.Fazla yüz göz olmazsınız olur biter.kaydirigubbakcemile5
ah be canm bunu sölemek kolayda yapması o kadar kolay deil malesef.yuz göz olma mevzusu da deil bu ööle olmasan bile bunu önmli olan hayatında insana acıklayabilmek ve onun da destek vermesi yanında olduunu bilebilmek.

Ben sizin yerinizde olsam fazla ilğilenmem bu sefer siz suclu duruma düşüceksiniz ilgilenmeyin efendim hiç umursamayın cok yakın biriyse ne bileyim kayınnvalide vs. gibi saygı kusur etmeyin konusmasanızda olur bu sefer emin ol hiç bişi olmaz

ay insan cıldırıo ama kızlar ya yapılıo bişeyler siz de saygısızlık olmasın die susuosunus o inasana karsı daha sonra bunu erkek arkadasınıza söylediğinizde aman ne kadar buyutuosun oluyo adı...inanamıom buna

ah be canm bunu sölemek kolayda yapması o kadar kolay deil malesef.yuz göz olma mevzusu da deil bu ööle olmasan bile bunu önmli olan hayatında insana acıklayabilmek ve onun da destek vermesi yanında olduunu bilebilmek.

Sevgilinize söylemeden halledeceksiniz,yoksa o ne olursa olsun yakınını korur.Politik olmak şart bu durumda.Sizle uğraşan biri mi var ? Siz de ince ince ona laf dokundurun,sessiz olmadığınızı görsün.

aslında haklısın lirikçim ben saygısızlık olmasın buyugumdur die susutukca belkide tepeme binmeye calısıo

arada mesafe olur , kimse de bir şey diyemez. anlaşmak zounda değiliz ki .

kimse kimseyi sevmek zorunda değil, anlaşmak zorundada değil, merhaba der dahada ilgilenmem mesafeli olmak iyidir. illa herkesle çok iyi olacağız diye bir kanun yok.

güzellerim sorun mesafe koymak ya da koymamak değil zaten mesafelisinizdir ama buna ragmen hos olmayan hakkınızda söylenen sözler duyuyorsunuzdur.bunları eşinize yada erkek arkadaşınıza anlattığınızda size verdiği cevap geçiştirirci bir şeyler oluyorsa siz ona bunu inandırmak için ne yapardınız

susmakla saygı olmaz

hakaret etmeden sesini yükseltmeden gereken cevabı vermen saygısızlık değildir hiçbir zaman

saygısızlık olmasın diye susarsın bir gün canına tak eder karşılık verirsin o zaman sorun olur asıl çünkü insanlar sen sustukça tepene çıkmayı marifet biliyor

nişanlına da sevmiyorum deme zaten anlaşamıyorum ama senin hatırın iin görüşürüm ama samimi olmam der keser atarsın

ben yıllardır böyle yapıyorum bir zararını görmedin her zaman da bana laf eden karşılığını alır ama hiçbir zaman kimse bana saygısız diyememiştir çünkü seviyeni bilip hakaret etmeden kendini savunursan insanlar seni haksız göremez

alkisalkisalkis
herkesin arkamdan "ay ne iyi kız" demesine ihtiyaç duymuyorum.. anlaşamıyorum bunun ötesi var mışakkıdı
gidene dur diyemem,sevene sevme demem,sevmeyene sev dememkafamçokkarıştı
herkesle anlaşacak insan yoktur , kasmaya gerek yok:lepi:

ay insan cıldırıo ama kızlar ya yapılıo bişeyler siz de saygısızlık olmasın die susuosunus o inasana karsı daha sonra bunu erkek arkadasınıza söylediğinizde aman ne kadar buyutuosun oluyo adı...inanamıom buna

öyle olur ama kendi abuk sabuk değer verdiği keyfe keder zekaydirigubbakcemilevkleri söz konusu oldu mu sizi bir kenara atarlar.

güzel yorumlar için herkese tek tek tesekkür ederim bakalım ilerleyen zamanlarda neler yasayacaız ve görecegiz

alkisalkisalkis
herkesin arkamdan "ay ne iyi kız" demesine ihtiyaç duymuyorum.. anlaşamıyorum bunun ötesi var mışakkıdı
gidene dur diyemem,sevene sevme demem,sevmeyene sev dememkafamçokkarıştı
herkesle anlaşacak insan yoktur , kasmaya gerek yok:lepi:

çok haklısın...:lepi:

anlaşmak durumunda değiliz ki...
bunu neden sorun haline getireyim... ben eşimin ailesiyle sorun yaratmam... onun sorunu olsa bile beni ilgilendirmez diye düşünüyorum...

ben de böyle bi sorunla karşı karşıyayım. eşimin halası ilişkimizin en büyük sorunu. hatta eşimin ailesindeki kadınların çoğu. kayınvalidem çok iyi biri ama. onu çok seviyorum. ama diğerleri beni çok fazla geriyo ve durumun böyle olmasından dolayı da çok üzülüyorum. en büyük şansım eşimin onları değil beni önemsemesi, yani hep benim yanımda bana destek olması. beni rahatlatan tek şey bu. nekadar zormuş yeni bi aileye girmek.

ben saygımı bozmam, sınırımı korurum
ama beni altta bırakmıcak kişi de eşimin olması gerekir
o bişey der, ağzı kapanır
ben bişey derim, adım kötü geline çıkar
her şey eşte bitiyo yanii

Back
X