Erkek arkadaş adayının cinsellikle ilgili konu açması.

ekşi sözlükteki erkek yazarlar abazanlıktan dolayı kadın düşmanı olmuş, o yüzden bence aldırış etmeyin, ekşici falan yazıyorsunuz ya çok heyecanlanıyorlardır:1:
bu arada direkt o konulara giren tipten adamakıllı sevgili olmaz bence. daha iyisini bulursun:34: çünkü gün geçtikçe bozuk plak gibi başka konudan konuşmaz olur, erkekten soğutur insanı. hiç bulaşma derim.

eksi sozluge baktim da simdi ne cok issiz insan varmis beeh:9:

senin konuna da gelince tatlim. daha bismillah demeden iliskinin adi konmadan akli baska bi tarafindaysa ahanda bu eksi sozlukteki abazalardan bi farki yok derim:9:

vuuvvvv 221 ziyaretçi, kk iyi reyting yapmışş, bir konu nasıl reklam yapıyor yavvv, helal olsun konuyu açan kişiye :)))

canım henüz çıkmadan kendini belli ediyor yani şunu demek istiyor kısaca yatmak istiyorum senle ona göre sen ne düşünüyorsun ?çocuk gibi çıkamam vs vs .bi kere seni seven insan sana saygı duyar .iki kişi aşk yaşıyorsa birşeyler yaşanır sen istersen tabi .ama istemezsen o sana saygı göstermek zorundadır .eğer göstermiyorsa bırak gitsin ondan bir halt olmaz .sen istiyorsan o başka ama istemiyorsan bu şekilde olmaz .sen kararını vericeksin erkeği sen yönlendirirsin seni seviyorsa evlenir zaten .istemiyorsa yol ver gitsin yaa .

eksi sozluge baktim da simdi ne cok issiz insan varmis beeh:9:

senin konuna da gelince tatlim. daha bismillah demeden iliskinin adi konmadan akli baska bi tarafindaysa ahanda bu eksi sozlukteki abazalardan bi farki yok derim:9:

işlerine gelmiyor işte bu tip kızlar .hayatında hep ikinci üçücncü bilmem kaçıncı olmuş ezik erkek modeli .bakirelerden nefret ederler ama en çok bakire kızları konuşurlar oda ayrı konu .

merhabalar . benim size bi sorum olacak erkek arkadaş olmaya aday biri var ben onun iyi ve düzgün biri olduğunu düşünüyodum ama geçen günlerde bana cinsellik konusunu açtı hoşlanmadığımı söyleyince beni tepki göstermekle ve onu bozmakla suçladı çok doğal oldğunu bunun ilşkiyi güçlendiren bişey olduğunu düşünüyo beni tanımak istediğini söylüyo fakat ben istemiyorum acaba benimle sadece bu yüzden mi birlikte olmak istiyo yoksa böyle konuları açması normal mi? ben karar veremiyorum napmalıyım bilmiyorum :(

daha sevgili olmadan konuştuğu şeylere bak..aslında iyi gözlem yaparsan eğer, anlarsın açıkça ne için seni tanımak istediğini.

İnsan sevgilisi ile cinsellik konuşur evet doğru ama aradan en az belli bir süre geçtikten sonra.

Bunlar daha çıkmaya bile başlamamış ki , konu sahibi sadece aday olduğunu söylemiş.

Daha adayken bunları konuşan erkek bilmiyorum ama yarın ne yapmak ister?

Başlık sahibi arkadaşım sen sen ol iyice tanımadan sevgili olma bu kişiyle.

Yarın daha çok üzüleceğin şeyler yaşamana sebebiyet verme.

:53::53: nee ben erkek arkadaş okudum aday mıymış

o zaman niyeti belli şekerim şutla gitsin

ekşisözlük yazarları yine coşmuş kezban da kezban diye
herkes sizinle aynı yetiştirilme tarzına sahip olmayabilir, aynı düşünce tarzına ahlak anlayışına sahip olmayabilir. bu size o kişilerle sayfalarca dalga geçme hakkını veriyor mu?
İnsan sevgilisiyle cinsellik konuşur normaldir. Ama daha sevgili adayıyken konuşmayı normal karşılayanlar daha tanışmaya bile gerek duymadan direk filiz sevişelimmi moduna geçiyorlar heralde.

o malum sitenin ismini anıpta reklam ve rağbetlere meyil vermeyın kızlar..
eminim bugünün kazançlarından çok memnunlardır.

amacına ulaştırmayın kimseleri..

Son düzenleme:

hayır şey çok komik sanki adamlar yada kadınlar paristen londradan gelmişler millete kezban diyolar kendilerine bakmadan .

hayır şey çok komik sanki adamlar yada kadınlar paristen londradan gelmişler millete kezban diyolar kendilerine bakmadan .

Daha adayken konusunu acmis eger kendine erkek arkadas edersen bu adami seninle birlikte olmak isteyecek ve basaracak
cunku...
sana psikolojik baski yapmaya calismis beni bozuyosun vs. laflariyla
eger sevgili olursaniz bu sefer bana guvenmiyosunda vs.

tabiki canım orayı öyle...

ama konusuldukça rağbet artacaktır misafir üyeler açısından.

onların amacıda bu zaten..neyse bu konudaki son msjım ...

Son düzenleme:
Henüz "erkek arkadaş adayı" olan bir erkeğin bu konuyu açması kesinlikle doğru bir davranış değil.

Bazı erkeklere göre çıkmaya başlar başlamaz cinsel hayatı da paylaşmak çok normal, bir çok ilişki var bu şekilde devam eden, belki o da öyle biridir, o tür istekleri vardır. Ağzını yoklamıştır. Seni çok istiyorsa da şimdi alttan almaya çalışarak ikna etmeye çalışıyodur.

Uzak dur, sana uymuyorsa prensiplerini hiiiiç bozma derim!

Ay ay ay...
Enteller gizlenmiş sağa sola, ava çıkmışlar.
Buradan gidince derin sosyolojik analizler döktürürler artık.:)

siz konu açıp sözlükte küfredin. hızınızı alamayıp burada küfredin... ya ailenizden biriysek?

şimdi yazarsınız eee ailemde olsa bbu haltı yediğine göre hakediyor bik bik bik

he canım... sen ancak arkadaşlarının yanında öyle atıp tutarsın. bu küfürlere, bu zihniyete bakınca her şeyi hakettiğinizi düşünüyorum:ssz:

Son düzenleme:
Back
X