Merhaba arkadaşlar erkek arkasim icin dogumgunu hediyesi olarak ne alabilirim? bedenini tam olarak bilemiyorum 75 kg 170 boyunda biri kaç beden giyer bilgili arkadaslar yardım ederseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar erkek arkasim icin dogumgunu hediyesi olarak ne alabilirim? bedenini tam olarak bilemiyorum 75 kg 170 boyunda biri kaç beden giyer bilgili arkadaslar yardım ederseniz sevinirim
benim de erkek arkadasımın doğum günü yaklaşıyor. ne alacağıma karar veremedim doğrusu. kıyafet almak istemiyorum, ihtiyacı varsa kendi alabilir ve banel olmasın istiyorum. saat desen daha yeni saatten mağdur oldu, görmek istemeyecektir büyük ihtimal. kravat hiç takmaz.
site ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama unuttumsanma.com diye bir site var ordan bi kutu göndermem çok mu absürt bana da akıl verir misiniz
ofiste sekli olur diye düsündüm :) kendine ait masası var ve sık sık kahve içiyor. bu konseptte bi kutu buldum. fikir nasıl sizce? konu sahibi hem sana da fikir olur.