Erkek arkadaş sorumsuzluk meselesi :(

Bence gereksiz sevgliyken İnsanlar az cok kendini belli eder ben tek kladgım için yanımda kalıyordu oda 10,15 gün değişen bişey yoktu adam sana baştan yapmam demiş bu adam ilerdede yapmayacak aynı evde yaşasanda yapmayacak bu erkeklerin geneli oyle eşim bazen bardak bile kaldrmaz ben yaparım kendimide köle gibi hissetmedim hiç bence sizde sevgi biraz cıkar ilişkisine dönmüş ornek (((((ev işi yapmazsa evlenmem ev işi yapmak zorunda ikimizde çalışıyoruz sonuçta )))) Düşüncelernz böyle olmuş evliliğe hazr değilsen evlenme evlensenx bile kavganız tartışmanz bitmez bence evlenmeyin daha siz bekleyin
Sizin düşünceniz bir şey diyemem ama anladığım kadarıyla ev hanımısınız. Çalışan olsaydınız böyle düşünmezdiniz. Hayat paylaşıyoruz erkeklerinde görev almasını beklemek neden sevgi de çıkar ilişkisi olsun ?

az yesın çok çalışsın bir uşak tutsun kendıne beyimiz ,
demek babasıda aynı davranışta ki anası da yemek yapmıyormuşş ohhh böylesi insanlara müstahak vallahii,

şuan fragmanı izliyorsun evlendıkten sonra ekşınlı film başlayacak haberın olsun

az yesın çok çalışsın bir uşak tutsun kendıne beyimiz ,
demek babasıda aynı davranışta ki anası da yemek yapmıyormuşş ohhh böylesi insanlara müstahak vallahii,

şuan fragmanı izliyorsun evlendıkten sonra ekşınlı film başlayacak haberın olsun
Yol yakınken ayrıl mı diyorsunuz

Sizin düşünceniz bir şey diyemem ama anladığım kadarıyla ev hanımısınız. Çalışan olsaydınız böyle düşünmezdiniz. Hayat paylaşıyoruz erkeklerinde görev almasını beklemek neden sevgi de çıkar ilişkisi olsun ?
Evlenmeden once çalışıyordum bunları düşünerek yuva kurmaya çalışmanz bana mantıksız geldi ben hiç böyle bir konuşma yapmadım ev işi yapmayacaksa evlenmeyeceksin galiba çalışssam bile eşimden ev işi beklemem tek bekledigim şey dagınık olma derim evet sorumluluk alması lazım ama genel olarak erkekler yapmz ben şuan üniversite okuduğum için çalışmıyorum çalışıyor olsam ben demeden eşim yapar benım diycem kimseye zorla bişey yaptıramazsınız bir yapar iki yapar üçüncü de evınızın kavgası bitmez

Back
X