HaklısınızAramak isteyen her türlü arar, görüşmek isteyen illaki bir yolunu bulur. 32 yaşında kendine ait geleceği belirsiz boşa zaman harcamayın bence. Çok güzel bir yaştasınız bunun kıymetini bilin kıymet bilmeyenlerle boşa vakit geçirmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklısınızAramak isteyen her türlü arar, görüşmek isteyen illaki bir yolunu bulur. 32 yaşında kendine ait geleceği belirsiz boşa zaman harcamayın bence. Çok güzel bir yaştasınız bunun kıymetini bilin kıymet bilmeyenlerle boşa vakit geçirmeyin.
Nerden bulduysan yerine bırak bunu ,hayır gelmez boşa zaman harcama.. sende de hata var herşeye tamam efendim diyebilir mi insan.. gururun nerde?Sekiz aylık bir birlikteliğimiz var ama kendisi çok ilgisiz.. Şuan çalışmıyor 32 yaşında ve ailevi sorunları var ben ne zaman ilgi beklesem beni bencillikle suçluyor ilgi delisisin diyor sen .. ben empati yapıyorum ve hatalı olduğumu düşünmüyorum.. iki üç gün yazmadığı olur iki ayda bir buluşuruz o da benim zorlamamla sekiz aydır birlikteyiz beni tam beş kere aradı niye aramiyosun diyince de konuşacak ortam yok diyo evde aramamasini da kabullendim mesaj atmasına engel yok.. Ama ayrılmıyor da ben ne zaman bitirelim dediysem kendisi bitirmedi.. ben bunları söyleyince de ona dengesiz oluyorum benim en büyük hatam defalarca bitirmek isteyip bitirememem benjm de sorunlarım var ama ben ona ilgide gösteriyorum sevgimi de belli ediyorum.. Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...
Aynen öyle kendi hatalarının üstünü kapatıyo böyle yaparakSizi sürekli sen şöylesin, böylesin diyerek manipüle etmeye çalışıyor sanki. Ben böyle bir insandan ilgi beklemek yerine tek başıma hayatıma bakardım ve mutlu olurdum. Ayrılın bence.
EminimErkek arkadaşının evli olmadığına emin misin?
Bende öyle düşünüyorumAramıyor, görüşmüyor, ilgilenmiyor. O zaten bitirmiş ilişkiyi keyfine göre takılıyor
Sekiz aylık bir birlikteliğimiz var ama kendisi çok ilgisiz.. Şuan çalışmıyor 32 yaşında ve ailevi sorunları var ben ne zaman ilgi beklesem beni bencillikle suçluyor ilgi delisisin diyor sen .. ben empati yapıyorum ve hatalı olduğumu düşünmüyorum.. iki üç gün yazmadığı olur iki ayda bir buluşuruz o da benim zorlamamla sekiz aydır birlikteyiz beni tam beş kere aradı niye aramiyosun diyince de konuşacak ortam yok diyo evde aramamasini da kabullendim mesaj atmasına engel yok.. Ama ayrılmıyor da ben ne zaman bitirelim dediysem kendisi bitirmedi.. ben bunları söyleyince de ona dengesiz oluyorum benim en büyük hatam defalarca bitirmek isteyip bitirememem benjm de sorunlarım var ama ben ona ilgide gösteriyorum sevgimi de belli ediyorum.. Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...