• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaş versus arkadaş

TravisScott

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
125
609
23
İki arkadaşım var. Biri erkek biri kadın. Yakın sayılırız. Bize davet ettim. Erkek arkadaşım hangi arkadaşlar diye sorunca isimleri söyledim (tanışmıyorlar) kaç yaşına geldin ne işleri var gelmesinler vs dedi. Geri çeviremeyeceğimi söyledim. Şart koştu gelmeyecekler dedi. Ben de hayır öyle bir şey yapamam dedim. Biri bana her şeyi kararlaştırmışken böyle yapsa çok üzülürüm... Neden insanlara böyle bir şey yaşatayım? Bana yazma böyle bir insanla birlikte olmak istemiyorum dedi. Burada yanlış olan ne? Yaşlar erkek arkadaşım 28 ben 25 arkadaşlar 22.

erkek arkadaş sevgili mi normal arkadaş mi
Sanki flört ediyorsunuz da baş başa kalalım demiş gibi .

İki arkadaşım var. Biri erkek biri kadın. Yakın sayılırız. Bize davet ettim. Erkek arkadaşım hangi arkadaşlar diye sorunca isimleri söyledim (tanışmıyorlar) kaç yaşına geldin ne işleri var gelmesinler vs dedi. Geri çeviremeyeceğimi söyledim. Şart koştu gelmeyecekler dedi. Ben de hayır öyle bir şey yapamam dedim. Biri bana her şeyi kararlaştırmışken böyle yapsa çok üzülürüm... Neden insanlara böyle bir şey yaşatayım? Bana yazma böyle bir insanla birlikte olmak istemiyorum dedi. Burada yanlış olan ne? Yaşlar erkek arkadaşım 28 ben 25 arkadaşlar 22.
Arkadaşlarınıza kadar müdahale etmeye çalışan adama yazmayın zaten

Bu bizim ortadogulu erkeklerimiz çok hoş ya.

Kk bu tür erkeklerle dolu. Bi kazayla bu gibilerle evlenirsiniz. Anaları babaları evinize yerleşir. Siz kendi çapınızda sinir krizi geçirirsiniz. Az dinlenmek için kocanız olacak ayarsıza derdinizi anlatırsınız ama o "git mi diyeyim aileme" der.
Daha kendi analarına sınır koyamıyorlar ama bizden yedi düvele "gelme" diyebilmemizi istiyorlar.

Bu çapsızlar asla kendilerini sizin yerinize koymayı beceremezler.

Bu sebeple ayrılası varsa bırakın ayrılsın. Hepsinden nefret geldi

Erkek arkadaşınız aslında 18 sanırım. Hatta bu saçma tavrı 18 yaşındaki arkadaşların bile yapacağını sanmam. Nasıl biriymişsiniz ki birlikte olmak istemiyormuş ne alaka ya. Hatasını anlasın, anlamıyorsa da yüz vermeyin bırakın gitsin.

Erkek arkadaşınız sizi fazla ezmiş bence bu zamana kadar. Sırf bir erkek bir kız olmak üzere iki arkadaşınızı eve davet ettiniz diye sizinle saçma sapan konuşmalar emir buyurmalar, bana yazma bi daha demeler vesaire. Asla alttan almayın, yazmayın bir daha görsün gününü. Biraz dişinizi gösterin canım çok pasifsiniz. Ben burdan sinir oldum…

Hayatına böyle karışan kişi kim olsa çıkar derim.
Bunun arkadaşını daha çok sevmenle alakası yok, sana saygı duymayan insanın emirlerini dinlemekle alakası var.

*Bu arada benim de en sinir olduğum insan tipi ya.
Nice güzel arkadaşlıklarım, ciddi ilişkileri (sırf kadın olduğum için, daha tanımadan) benden rahatsız oldukları için bitti. Sayelerinde karşı cinsle arkadaşlik kurmaya korkar oldum🥺

Basbaya yobazlık yapmış. Erkek arkadaş herzaman bulunur ama iyi arkadaş kolay kolay bulunmaz , bence vazgeçmeyin arkadaşlarınızdan .

yaşlarınınızın sorun olması? Yaş ne alaka?? Boyle bir insanla demesi konu nasıl oraya gelmıs ki hem? Nasıl insan o ?enteresan geldı. Nelerı varmıs? Olay ne anlamadım ben.

Ortamda erkek var diye kiskaniyor. O erkekten uc yas buyuk olmanizi da ozellikle belirtiyor ki o cocuktan etkilenmeyin, onunla aranizda bir sey olamayacakmis gibi dusunun, kendinizi yasli hissedin. Erkek arkadasiniz kendine guvensiz, size guvenmiyor, kompleksli, kiskanc, ve kontrolcu. Bence ayrilin yoksa cok sorun yasarsiniz ilerde.

Arkadaşıma arkadaşımdır.
Gelecektir.
Ev benim, arkadaşa benim.
Şimdiden karışması için kapıyı açık bırakırsanız ilişki ilerlerse vay halinize.
Ki böyle bakan birisiyle ilerlemesin de.
Şöyle bir şey var. Sosyal çevrenizde kimlerin olması gerektiği sizin tercihinizdir. Eğer sosyal hayatınız onun bakış açısına uymuyorsa gitmeyi tercih edebilir.
Bence ilişkilerde bu tarz detaylar çok önemlidir. Ama kavga edip engellemeye çalışmak yerle aa bana uygun değil demek mi diye düşünmeli mantıklı insanlar.

Back
X