Erkek arkadasa soylemeli mi

Katre10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2018
48
23
38
Merhabalar askerde erkek arkadaşım var geçenlerde laf arası bu ilk bekleyişin mi dedi evet dedim şafak karıştırmamdan bile belli oluyor askeriyede ziyarete ,törenini vs gittim mesela

Konu şu daha önce erkek arkadaşım askere gitmişti gidicek diye barıştık sonra ayrıldık . Bu kısmını söylemedim şuan beni aşırı rahatsız ediyor söylesem sonuç değişmeyecek çünkü Ne iznini gittim ne onu başka şehirde görmeye gittim gerçekten ilk olucak ayrildik ama detay atladigm için kalbim bana yalan söylemiş gibi hissettiriyor ne yapmam gerekiyor

Takıntılıyım sanırım sonuç dediğine geliyor ama ayrıntıları anlatamadığım için yalan söylemiş gibi üzüldum oysa anlatsam gitmişti ayrıldık demekten öte geçmeyeceğim

Son düzenleme:
Evet açıkçası askere gideceği için barıştık ikimizde de belliydi lafta olduğu sanırım, ama o detayı vermediğim için vicdan azabım sebepsizce sızlıyor

O da saçma sapan sorular sormasın.
Ona ne yani...
Kıymeti mi artıyor bi onun yolunu gözlediysen?

Yeni gitmedi aslında laf arasında sordu konuşurken telefonda 1 dakika bile tutmamıştır o yüzden detaya girmedim sonuç odaklı konuştum

Dürüst olmak her zaman iyidir. Ama bazen karşındaki insan gerçekleri kaldıramayabilir. Karışık bir durum.
İster gerçeği söyle ister söyleme. Ama bana kalırsa vicdan hesabı yapacak bir durum yok bana göre. O senin hayatın, senin geçmişin. İster paylaşırsın ister paylaşmazsın.
Yalnız şafağı nasıl karıştırdın onu anlamadım. Sen bu çocuğu sevdiğine eminmisini

Evet eminim karistirdim derken takvimde benim not edili her gün Temmuz 3nde gelecek o 3 günü saymıyor, ee bende sayıyorum ne fark eder diye sonra karistirdin diyor

Hee böyle alıyorum askere gönderiyorum terhis ediyorum sonra yenisi geliyor deseydin ? bir kere saygısızca bir soru. askerde bu kadar boş vakti mi var böyle sorular soracak ? ilk mi ilk mi beyinlerini yemiş bunlar ilkle ...
Kendileri de aksine skorla için övünürler.
Konu sahibi hesap vermeyin, bi saniye de lafı geçmiş olabilir, ama arka planda böyle bişeye kafa yoruyor. O bile çirkin.

Ya kendisi ilk sevgilim de değil ilişkimde değil biliyor konusu da acilmadi şuana kadar yalan da söylemedim o konuda . Sanırım burda detayları vermediğim için yalan söylemiş gibi hissediyorum

Evet eminim karistirdim derken takvimde benim not edili her gün Temmuz 3nde gelecek o 3 günü saymıyor, ee bende sayıyorum ne fark eder diye sonra karistirdin diyor
Karıştırma değil ki bu, çocuğun bundan kaynaklı önceden başka biri olduğunu düşünmesi çok saçma

Böyle şeyler soran erkekler, böyle şeyleri sorun eden erkeklerdir. Sen çok özledim desen o da hıı şunu da özledin miydi böyle dicek. Askerde bu erkeklere yeni güncelleme geliyor çünkü. Döndüğünde söylemek istersen söyle. Ama genel olarak vicdan yapmanı gerektirecek bir şey yok. Geçmişte yaşadıkların seni ilgilendirir. Herşeyi anlatma zorunluluğun yok. Bak şimdi söylersen yalan söyledin başka ne saklıyorsun diye kuracak kafasında. Üf bu erkekler niye böyle ya herkesle herşeyi yaşarlar hayatına giren kadının kimseyle hiçbirşey yaşamamış olmasını isterler.... Oldu paşam...

Aklına geldi herhalde bilmiyorum konuşmamızın sonunda 1 dakika aldı bu bolum bende uzatmak istemedim zaten kapayacagiz telefonu . Yanı zaten bu şekilde bir bekleyiş olsa söylerdim daha önce demisimdir ben buyum böyle yaşadım işine gelirse vs sorun etmedi acmadida bidaha ama bu aklıma gelmedi ki

Şu geçmişi yeni sayfalara yazmayı ne çok seviyor bu insanlar!
Öğrensen ne olacak yani anlamıyorum ne gerek var.

Konu sahibi sizin için gerçekten geçmişte kaldıysa bu konu anlatmanızı gerektirecek bir durum yok şahsi görüşüm böyle. Ayrıca fazla ajitasyon olmuş çünkü vicdan yapacak bir durum gör(e)medim.

Evet aslında sorun bende sanırım evde olduğum için takmaya yer aramışım okulum olsa kafama asla takilmaz gibime geliyor

Sonuçta askerlik konusu diyorum yani hayatımızı etkileyecek bir konu olsa bunun uzerine kurulacak değiştirecek düzen değil

Takıntılı biriyim evet doğru normal de takilmicagim konuları evde olduğum için takıyorum, önceden bunun için psikologa gidiyordum ama maddi yetmeyince bıraktım takıntı yapmayı bırakamadım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…