Hayatının her ayrıntısını herkese anlatmak zorunda değilsin bu yalan da değil eşin bile olsa hiçbir zaman karşındakine sonsuz güvenme senin söylediklerinle seni vururlar kaldıramazsınMerhabalar askerde erkek arkadaşım var geçenlerde laf arası bu ilk bekleyişin mi dedi evet dedim şafak karıştırmamdan bile belli oluyor askeriyede ziyarete ,törenini vs gittim mesela
Konu şu daha önce erkek arkadaşım askere gitmişti gidicek diye barıştık sonra ayrıldık . Bu kısmını söylemedim şuan beni aşırı rahatsız ediyor söylesem sonuç değişmeyecek çünkü Ne iznini gittim ne onu başka şehirde görmeye gittim gerçekten ilk olucak ayrildik ama detay atladigm için kalbim bana yalan söylemiş gibi hissettiriyor ne yapmam gerekiyor
Takıntılıyım sanırım sonuç dediğine geliyor ama ayrıntıları anlatamadığım için yalan söylemiş gibi üzüldum oysa anlatsam gitmişti ayrıldık demekten öte geçmeyeceğim
Bence de günün birinde bir hata yapsa bu koz olarak cepte.Adamın sorduğu soruya bak.
Bunu soran adam,öğrendiklerini yarın öbürgün yüzünüze vurup sizi incitir.
Tabii söylerseniz.
Bence gereksiz.Ona ne?Ona nee!
Bi alanda ilk olmak istemiş ille demek kiYa kendisi ilk sevgilim de değil ilişkimde değil biliyor konusu da acilmadi şuana kadar yalan da söylemedim o konuda . Sanırım burda detayları vermediğim için yalan söylemiş gibi hissediyorum
Bırakın Allah aşkına, ne kadar gereksiz bir konu. Girmeyin detaya, ne oluyormuş asker yolu beklemiş olsanıZ bile? Çok saçma bir soru , cevap vermeye bile değmez.Sonuçta askerlik konusu diyorum yani hayatımızı etkileyecek bir konu olsa bunun uzerine kurulacak değiştirecek düzen değil
Hee böyle alıyorum askere gönderiyorum terhis ediyorum sonra yenisi geliyor deseydin ? bir kere saygısızca bir soru. askerde bu kadar boş vakti mi var böyle sorular soracak ? ilk mi ilk mi beyinlerini yemiş bunlar ilkle ...
anlatma adamı da askerde delirtme , sonuçta birşey değişimeyece eylemlere girmeyinMerhabalar askerde erkek arkadaşım var geçenlerde laf arası bu ilk bekleyişin mi dedi evet dedim şafak karıştırmamdan bile belli oluyor askeriyede ziyarete ,törenini vs gittim mesela
Konu şu daha önce erkek arkadaşım askere gitmişti gidicek diye barıştık sonra ayrıldık . Bu kısmını söylemedim şuan beni aşırı rahatsız ediyor söylesem sonuç değişmeyecek çünkü Ne iznini gittim ne onu başka şehirde görmeye gittim gerçekten ilk olucak ayrildik ama detay atladigm için kalbim bana yalan söylemiş gibi hissettiriyor ne yapmam gerekiyor
Takıntılıyım sanırım sonuç dediğine geliyor ama ayrıntıları anlatamadığım için yalan söylemiş gibi üzüldum oysa anlatsam gitmişti ayrıldık demekten öte geçmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?