• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşı böyle olanlar ??

Shineup

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
15
6
1
31
Herkese selam
Benim erkek arkadaşım pek iltifat etmiyor :KK20:Çevrem tarafından güzel bulunan bir kızım fakat erkek arkadaşımla buluştuğumuzda, beni gördüğünde yüzünden anlıyorum beğendiğini ama asla bişey söylemiyor, işte elbisen yeni mi falan diyo evet “beğendin mi” diyorum; evet çok yakışmış diyor. Yada yıldönümümüzde baya güzel giyinmiştim herkesin gözü bendeydi. O da beni işk gördüğünde böyle sevdi falan ama çocuk sever gibi :ukala:iltifat falan hak getire,kendiliğinden bugün çok güzel olmuşsun falan dediğini hatırlamıyorum 2 yıllık ilişkimde sizin de böyle sevgiliniz var mı ? Sebebi nedir acep:ıslık:

Cevap almak için illa dramatik ve entrikalı bişeyler yazmak gerekiyor sanırım

Odun olduğundan olmasın:KK67:
Anlamazlar böyle şeylerden

Beğendiğini belli ediyormuş en azından :KK48:
Onu yapmayan oduncuklar da var :kahve:
Allah'tan benimki o kategori de değil :KK45:

Aman seninki öyle değilse iyi bari :/ kendileri de bişeye benzese bari ama niyeyse hep biz kıymet bekleyen taraf oluyoruz adamlrın umrunda değil :confused:

Belki karakteri böyledir yani dile getiremiyordur ama bakışı,hareketleri ile sana hissettirmeyi daha doğru buluyordur :KK69:

Back
X