Erkek arkadaşıın evine gitmeli miyim?.

smsm__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
191
1
26
Konya
selam bayanlar.. benim erkek arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır beraberliğim var. bizim görüşme sorunumuz oluyor. ben etraftan çekiniorm birisi görücek laf edicek diye korkuorm rahat buluşup gezemiyourz.
Evlerine çağrıyor daha önce bi kaç kez gitmiştim ailesi beni tanıyor ve seviolar..
BEnimlede ciddi düşünüyor ailesi filanda beni beğeniyor işin olsun nişan takarız diyolarmış..Beni yine çağırdı gelmemi çok istiyor ama ailesinden çekiniorm. biraz onlarla otursak biraz başbaşa kalıyoruz. böle yaparak yanlış bişe düşünmelerinden korkuyorum.. sizce gitmelimiyim ??

ben ailesiyle çok sıkı fıkı olmak taraftarı değilim

arayı ne kadar denge de tutarsanız ilerde o kadar rahat edersiniz

kaç yaşındasınız

eve gitmektense bi cafe de görüşmek daha mantıklı bence

bu arada annene söyle durumumuzu dedim.. dışarda rahat olmadığımı size gelincede çekindiğimi sölemesini istedim.. söledim dedi. gelsin çekinmesin filan demiş.. öle söledi.. ama sonradan anladım yalan söylediğini. bu konuyu daha önce konuştum annemle tekrar konuşmama gerek yok dedi. çok sıkıyosun gel işte ne olacak gibi şeyler söyüyor.. ne yapacagımı bilemiyorum.. :(

selam bayanlar.. benim erkek arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır beraberliğim var. bizim görüşme sorunumuz oluyor. ben etraftan çekiniorm birisi görücek laf edicek diye korkuorm rahat buluşup gezemiyourz.
Evlerine çağrıyor daha önce bi kaç kez gitmiştim ailesi beni tanıyor ve seviolar..
BEnimlede ciddi düşünüyor ailesi filanda beni beğeniyor işin olsun nişan takarız diyolarmış..Beni yine çağırdı gelmemi çok istiyor ama ailesinden çekiniorm. biraz onlarla otursak biraz başbaşa kalıyoruz. böle yaparak yanlış bişe düşünmelerinden korkuyorum.. sizce gitmelimiyim ??

Evine gidiyorsun ama sonuçta ailesi de evde. Rahatsız oluyorsanda başbaşa kalmamaya çalış,hem ailesi laf etmez,yani laf etmelerine bir mazeret yaratmamış olursun hemde bir şey olsa ispatın olur :34:

Son düzenleme:
evet laf söz çıkabilir. kötü yanından bakmamak lazım ama eğer
bir gün ayrılırsanız çocuğun annesi, bize geldi oğlumla odaya çekildi,
gibisinden laflar eder de ailen üzülürse mahcup olursun.
ha nişanlandıktan sora gider başbaşa da kalırsın ama şu an için hoş değil.
şahsi fikrim

ben ailesiyle çok sıkı fıkı olmak taraftarı değilim

arayı ne kadar denge de tutarsanız ilerde o kadar rahat edersiniz

kaç yaşındasınız

eve gitmektense bi cafe de görüşmek daha mantıklı bence

ben 19 erkek arkadaşım 20 yaşında. 1 aydır filan bu durumlar yüzünden görüşemiyoruz.. ailesiyle çok sıkı değilim arada beni sorarlar en son gittiğimde 8 ay filan oldu.

bu arada annene söyle durumumuzu dedim.. dışarda rahat olmadığımı size gelincede çekindiğimi sölemesini istedim.. söledim dedi. gelsin çekinmesin filan demiş.. öle söledi.. ama sonradan anladım yalan söylediğini. bu konuyu daha önce konuştum annemle tekrar konuşmama gerek yok dedi. çok sıkıyosun gel işte ne olacak gibi şeyler söyüyor.. ne yapacagımı bilemiyorum.. :(

o çekindiğin etraf ortada söz nişan olmadan bi erkeğin evine gitmeni görürlerse ne derler daha kötü olmaz mı

yanlış birşey yapmıyorsan neden etrafı bu kadar takıyorsun ki

2 senedir birlikteysen nasıl görüştünüz bunca zaman

evet laf söz çıkabilir. kötü yanından bakmamak lazım ama eğer
bir gün ayrılırsanız çocuğun annesi, bize geldi oğlumla odaya çekildi,
gibisinden laflar eder de ailen üzülürse mahcup olursun.
ha nişanlandıktan sora gider başbaşa da kalırsın ama şu an için hoş değil.
şahsi fikrim

aynen bende sizin gibi düşünüyorum :( ama biz ciddi oldugumuz için erkek arkadaşıma laf anlatamıorm.. dışarda birisi görücek korkusuyla rahat edemiyorum. oda bu durumdan çok şikayetçi bize gel bari diyor ama o zamanda başka sorunlar oluyor ailesi bakımından filan hiç bilmiyorum ne yapıcagımı..

o çekindiğin etraf ortada söz nişan olmadan bi erkeğin evine gitmeni görürlerse ne derler daha kötü olmaz mı

yanlış birşey yapmıyorsan neden etrafı bu kadar takıyorsun ki

2 senedir birlikteysen nasıl görüştünüz bunca zaman

bunca zaman okulumuz vardı. okuldan sonra bi sene dershaneye gittik. bunun dışında nadirde olsa arada çıkıyordum..

madem hala bir isinin olmasini bekliyorsunuz..
bence gitme cunku yarin birgun baska bisey sana ima etmiyecekleri ne malum
sonucta okuyorz burada...
ya disarda gorus yada kalabalik bi yerde gitme evlerine arada mesafe olsun
erkek arkadasinin ailesiyle....:21:

aynen bende sizin gibi düşünüyorum :( ama biz ciddi oldugumuz için erkek arkadaşıma laf anlatamıorm.. dışarda birisi görücek korkusuyla rahat edemiyorum. oda bu durumdan çok şikayetçi bize gel bari diyor ama o zamanda başka sorunlar oluyor ailesi bakımından filan hiç bilmiyorum ne yapıcagımı..

yaşadığın yer çok mu küçük bi yer? eğer değilse sorun yok,
gidersin şehrin ucundaki bi cafeye oturursun sevgilinle.
bizim burda karşı komşunun oğlu da aynısını yapıyor.
sevgilisini eve getirip odaya kapanıyor. annesi bize gelip neler yapıyorlar
bilmiyorum diye konuşup duruyor. üstelik bunu sağda solda da söylüyor.
dikkat et hata yaparsın

Evine gidiyorsun ama sonuçta ailesi de evde. Rahatsız oluyorsanda başbaşa kalmamaya çalış,hem ailesi laf etmez,yani laf etmelerine bir mazeret yaratmamış olursun hemde bir şey olsa ispatın olur :34:

evet ama nasıl oluyosa bi şekil başbaşa kalıyoruz yada siz geçin pc de takılın filan diyolar. çok iyi insanlar. bana kaç kere söyledi yanlış bişe düşünmezler filan diye ama içim rahat etmiyor işte. doğrumu yapıyorum yanlışmı karar veremiyorum.

gidersin şehrin öteki ucundaki bi cafeye oturursun sevgilinle paşa paşa.
dikkat et hata yaparsın

gidersin şehrin ucundaki bi cafeye oturursun sevgilinle.
dikkat et hata yaparsın

çok küçük değil merkezde oturuyorum. ama dışarısı ne olur nolmaz. korktuğum başıma gelir gören olur filan diye çekiniyorum.

tabiki gitmemelisin.

ilerde nişanlandığında ya da evlendiğinde ilk fırsatta yüzüne vuracaktır emin ol.

herhangi bir şeyden rahatsız olduğunda,bir şeyi istemediğinde ilk söyleyeceği şey 'bekarken de bizim evden çıkmıyordun vs..'olacaktır.

kayınvalidelerin en meleği bile bir gün kullanılmak üzere bütün kozları elinde biriktirir,zamanla tecrübe edersin.

Bence kesinlikle gitmeyin.ne geregi var eger istiyosa sizi sizde onu istiyosanız adını koysunlar ve öyle görüşün.zamanla erkek milleti farklı isteklere girer sizde sevdiğiniz için göz yumarsınız bide bakmışsınız adamın heycanı tükenmiş.eger buraya fikir almaya geldiyseniz benim sözümü kulak ardı etmeyin derimm

tabiki gitmemelisin.

ilerde nişanlandığında ya da evlendiğinde ilk fırsatta yüzüne vuracaktır emin ol.

herhangi bir şeyden rahatsız olduğunda,bir şeyi istemediğinde ilk söyleyeceği şey 'bekarken de bizim evden çıkmıyordun vs..'olacaktır.

evet bende düşündüm bunları ama anlatamıyorum ki erkek arkadaşıma :( bizene etraftan diyor elin ağzı torba değilki büzesin diyor herkes laf eder filan dior ben üztelik bu durumu söledim ben bi kaç kez geldim etraftan filan laf ederlermi komşularınız filan die. erkek arkadaşımda sormuş annesiyle babası kimseyi ilgilendirmez herkes kendine baksın filan gibi laflar etmiş.

Back
X