- 7 Ocak 2016
- 10.354
- 49.960
- 598
- Konu Sahibi nuryldrm08
Annem ben dul kadın vermiyorum diyor haliyle cümlesinden sonrasını okumaya gerek duymadım. Annenizin zihniyetini geçtim sizin de haliyle diyerek buna destek verip sanki doğru bir cümleymiş gibi desteklemenizi hayretler içinde okudum. Ailecek çok büyük konuşuyorsunuz. Ben dul değilim ama olabilirdimde ilk evliliğini yapan bir kadınla aramda hiçbir fark olmazdı. Okuduğum kadarıyla da şunu söyleyim şimdi her şey toz pembe ama hayatınız boyunca bu kayınvalideyle görüşmek durumundasınız. Bu şekilde ömür geçer mi? Daha çok hakaret yersiniz o arkanızda olan sevgiliniz bi evlenin anneme şunu yaptın mı anneme bunu demişsin diye didiklemeye başlar sizi. Ayrıca ölmüş babanıza laf eden insanla nasıl yüzyüze bakabiliyorsunuz hala? Annesinin boğazını sıkan adam yarın evlenince aynısını neden size yapmasın? Bu kadar dert tasanın içinde sizin için ana sorunun nişan yapılmıyor olması da garip. Şu an ne söylesek boş siz kafaya koymuşsunuz evleneceksiniz, muhtemelen sonunuz boşanma umarım 2.konunuz annem dulum diye istemeye gelmelerine izin vermiyor olmaz
Son düzenleme: