erkek arkadaşım 5aydır barıştığımızı ailesine söylemedi

pinkto

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
61
16
3
38
selam kızlar önemsiz bi konu gibi gözüksede fikirlerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşmla 2 buçuk yıldır beraberiz mayıs sonu bi ayrılık yaşadık ve çok ciddiydi iki ay ayrı kaldık çok yıprandım ve peşinde koşar duruma düştüm biara o anki ruh haliyle kızkardeşine yazdım daha tanışmamamıza rağmen abisiyle çok yakın olduklarından bi umut varmı sence diye sordum çok pişmanım bunu yaptığıma oda yok abimle konuştuk net bidahası olmaz dedi. erkek arkadaşım ayrıldığımızda çok keskin konuştu asla dönüşü yok diyodu aradığımda bağırmıştı bi kez ablasının yanında onlarda şahit oldu.neyse ıkıay sonunda aramayı kestim iki hafta hiç aramadım ve dönen o oldu.Kafamı dinlemeye ihtiyacım varmış dedı hemen barşmadım zamanla barıştm 5 aydır beraberiz ve hala ailesine barıştığımızı söylemiyor üstelik yaza doğru nişan yaparız diyo ne zaman söliceksin diyorm sölerim diyo beni istemezlerse diyemi çekiniyosn dedım hayr ne alakası var benim ailem öyle değil diyo, sadece büyük konuştum oyüzden diyor ama bu kadar uzatması çok canımı sıkıyor artık sizce başka sebebi olabilirmi ne yapmam lazım bida ayrılırız diyemi düşünüyosn ondandanmı sölemiyosun diyorm hayır diyo zaten herşey yolunda tek sorun sizce neden olabilir ve nasıl bir yol izlemeliyim

evet oda öyle söylüyor ama ben bile ablamlara o beni terk ettiği halde söyleyebildiysem onun söyleyememesi zoruma gidiyor

Bu arada aklıma birde ailesinin istediği biriylemi acaba görüşüyo fikride oluştu niyeyse

yok canım daha geçen öle bi konu geçti çok tepki verdi kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bana aılem ole bi teklifle gelemez falan dedı aslında oda söylemek ıstıyo artk ama gereksız erkeklik yapıp duruyo annesiyle telde konustu geçen yanımda kaysana dedım bılerek annesi duysun dıye erkek arkadasımda gulerek cvp verdı bana yanı beni saklamıyoda arkadasları vs biliyo geziyoruz bi keresınde kızkardesın benı eklemıs resimlerimizi gordu heralde dedım hadı ya keske benden duysaydı dedı yanı panık yapmadı bende şaka dedım

annesi bi ara bız ayrılmadan bana bişeyler örüp yollamıştı bende şal öreyım dıye dusundüm çunkü erkek arkadasıma boyunluk örmüştüm banada şal örsün demıs espırısıne ama neyse geçen dedımkı erkek arkadaşıma şal bitti götür ver bizide söylersin gelinin yolladı dersin dedim tamam dedi ama sonra düşündüm o şekilde sölemesi hoş olmaz gibi geldi yaranmaya çalışır gibi sizce?

Ne fark eder 3 ay sonra büyük konuşmuş olmayacak mı? Konuşmuşsa o konuşmuş ailesini ilgilendiren ne. Kararlarının arkasında duramıyor mu ailesine karşı. İlginç. .

Ne fark eder 3 ay sonra büyük konuşmuş olmayacak mı? Konuşmuşsa o konuşmuş ailesini ilgilendiren ne. Kararlarının arkasında duramıyor mu ailesine karşı. İlginç. .
normalda kararlarının arkasında duran biridir hep bu konuda böle davranıyo malesef büyük konuştum nasıl söylicem deyip duruyodu ilk başlarda benimi kötüledin dedım hayır dedi

Sizin bu adami cozmus olmaniz gerek.
Bakin, ayrilinca da israriniza donmemis ama ne zaman israri birakmissiniz o zaman donmus.
Demek ki ustelemek bu kiside ise yaramiyor.

Ben boyle ters insanlarla anlasamam mesela.
Hem nicin bu derece gururumu ayaklar altina alayim?
Nazlaniyor da nazlaniyor.
Oysa devam etmek istiyorsa ciddiyet varsa ona gore davranmaliydi.

Neden ayrilmistiniz bilmiyorum ama israrcilik kimsede hos durmuyor bence.

zorla asla bşey yapmayan birisi ama bu konuda bana hak verdiğini söyledi ayrılık sebebimiz çok sık tartışmamızdı bunalmıştık ama artk yok denecek kadar az tartışıyorz. bu konuda ısrar etmedım ama aralıklarla nıye hala söylemiyosn dedım.Nişan konusunuda kendi açtı bahara doğru nisanlanırız dedı birikimi yok daha sonrada yazı bulabilir dedi 28 yasındayım aılem artık benden bseyler beklıyo bende ıstıyorm ablam oyalıyo olmasın seni dıyo ama öyle biriside değıl ınsallah ertelemez nişanıda

bazen bende anlaşamıyorm inatçılık huyu var kız gibi trıp atıyo bazen ıkı üç gun yazmıyoruz birbimize sonra arıyo bu konuda korkmuyo degilim evlenincede yaparmı diye onun dışında çok iyi biridir karakter olarak

Bence üsteleme birsüre bu konuyu açma hiç ona zamanla kendisi ailesine söyleyecektir zaten sen bu konunun peşindeymiş gibi gözükme çok fazla. Ama arada çaktırmadan ağzını ara :)

Bence üsteleme birsüre bu konuyu açma hiç ona zamanla kendisi ailesine söyleyecektir zaten sen bu konunun peşindeymiş gibi gözükme çok fazla. Ama arada çaktırmadan ağzını ara :)
bide onu deneyim bakalm inşallah söyler artık :)

bide onu deneyim bakalm inşallah söyler artık :)
Baksana ayrılma olayında da üsteledikçe ters tepmiş, bir de böyle dene bakalım :) Yanlış bir şey de gelmesin aklına bence seni sevmese tekrar başlamaz ayrılıktan sonra, sadece çekiniyor bence ailesine söylemeye

Şunu unutma bu bi gerçek bi erkek gerçekten aşıksa karşısındaki kişi için ' herşeyi ' yapar aşık olduğu kişi ona en ağır suçları yapsa bile bir erkek aşıksa her ne olursa olsun onu 'affeder' 'peşinden koşar' malesef seven bir erkeiğin aşık olunca gözleri böyle kör olur ha eğer aşık değilse aynen böyle bahaneler yapar sana aşık olan bir erkek hayatına girmişse aynı zamanda aşık olmayanda bir erkek hayatının bir kısmında hayatına girmişse bu söylediklerimi bizzat yaşayarak bilirsin zaten

erkek arkadaşımın bana aşık olmadığınımı söylemek istediniz anlayamadım ? eğer öleyse ayrılıktan önce bana aşık gibi deildi tartsmalardan sevgi falan hissedemez olmuştuk ama barıstıktan sonra tam bi asık gibi davrandı ben şüpe duymuyorm onun aşkından erkek arkadaşım biraz şirince erkeklik taslayan bi tiptir onu tanısaydınız neden söyleyemediğini anlardınız ben onu anlyorm ama artk sölemesi gerektiğini düşünüyorm göze almalı herşeyi belki birazda işi ciddiyete dökmeye var nasılsa diye ağırdan alıyoda olabilir bilemiyorum

Ben bile cozdum cocugu yani. Ustune gidince kacip, ilgilenmeyince kendi gelenlerden. Hic konuyu acmaman lazim bide oyle yapip bekle bakalim. Ama sabirli olmalisin. Bikac ay bak duruma gore hala tik yoksa ciddi bi rest cekersin. Ha normalde olsa ona birak kizacak cok bisey yok derim ama yaza evlenelim diyen insandan icraat beklenir.

Kuzum bence bıraz bekle erkek kendını hazır hıssedınce olur sen agzınla kuş bile tutsan o vaktini belirlediyse yoluna taş koyamazsın kendımden bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…