erkek arkadaşım 5aydır barıştığımızı ailesine söylemedi

Yerinde olsam sevgilime ben de seninle ayrildigimizi söyleyeceğim aileme derim. İki taraf ciddi olunca açıklarız canım şimdi böyle gizli olsun derim inan bu çok etkiler onu. Biraz da o şüphe içinde yaşasın

Benimde basima geldi.
Sevgilim baristigimizi uzun bir süre söylemedi.
çünki çalkantılı bir dönemdi. Her ayriligimizdan barismamizdan haberdar olduklarimda is ciddiye bindiginde olumsuz bir kanaat olusacakti.
Ve o da olmaz demisti bir aylik ayrilik surecimizde..
sonra biz netlestirdik durumu. Gercekten emin olduktan sonra ailelerimize söyledik. Annelerimiz tanisti. Bir kac hafta icinde isteme söz olur gibi diyoruz inşallah.

Ancak sunu da söyleyim. Annesinin aklında birisi varsa bu durumda negatif etkiliyor. Ailesine söylemekten bunun icinde cekinebilir

Canım çok basit diyorum erkek sana aşıksa senin için herşeyi yapar sana bebek gibi davranır senin her istediğini yapar aşık değilse işler tersine döner sen yap ister sen ona dil dök ister yani erkek aşıksa bahane yapmaz konu ailesine meseleyi açıklamasından tut herşeye kadar zaten aşık olan erkek bunları sen söylemeden yapar çünkü sana aşıktır ağzının içine bakar bi laf et diye bunlar böyle bide aşık olmasın tamam bir sürü bahane kapıdadır

biz birlikte olalı 3 sene olcak ben zamanla askın ılkgünki gibi kaldığına ınanmıyorm zaten oyuzden azımın içime bakmıyo evet zaten baksaydı ben soğurdum sevemiyorm herşeyi kör kütük kabullenen erkek .bi çok konudada incedir kırmaz yapmaya çalışır bu çok farklı bi konu gizlemiyo sadece dile döküp barıştk diyemedi hala onlarda farkndalar barstığımızn aslnda ama benimkı dırek sölemediği için emin olamıyolar .

Tükkürdüğünü yalamış utanıyor.Ki gayet normal.Altında başka bi sebep aramayada zaten gerek yok çünkü zaten gayet geçerli bir sebep.

Senin öyle erkeği sevip sevmemen ayrı konu ama bunlar böyleler neyse belki anlamışsındır hem zaten kendini ağırdan sat ısrar etme akışına bırak bakalım seni gerçekten istiyomu görürsün hem evlilik toz pembe değil bence hiiç acele etme bende böyleydim içine girince hayallerim nerde diyosun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…