Erkek arkadasim acik giyinmemi istiyor normalmi? Amaci ne?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selam arkadaslr,
benim erkek arkadaism benim acik giyinmemi istiyor sanirim cünkü sürekli söyle giyinsen olur böyle giyinsende olur güzel durur falan filan diyor özeliklede yazin misal cok kisa bir sort veya kisa bir elbise mini etek vs. bu normalmi?
Sanirim benim giyimimi begenmiyor yasli gösteriyo seni giyidigin dedi falan filan
kiskanmasi gerekip yasakalamasi yerine böyle hoslanmasi veya üzerime oturan giyimler falan hatlarimi belli edecek benim garibime gitti..,..
amac ne sizce?

Son düzenleme:
erkek arkadaşın kaç yaşında?cevresıne senınle hava atmak istiyordur yaşı küçükse....yaşı büyükse sapıktır.bence iyi gözlemle...ve hayır her yaşta normal değil.

erkek arkadaşın kaç yaşında?cevresıne senınle hava atmak istiyordur yaşı küçükse....yaşı büyükse sapıktır.bence iyi gözlemle...ve hayır her yaşta normal değil.
27 yasinda fakat bunun dayilarinin esleri cok asortik misal arkadaslarinin esleri falan hep böyle acik giniyirler falan onlara özeniyor sanirim

Arkadaslar kendisi illede giyineceksin demiyor fakat misal sifon bir gömlek giyidim onun beni yasli gösterdigini sportik giyinirsem daha hos duracagini misal yazin sort giyersen güzel durur falan misal veriyor illa giyeceksin demiyor yada diyorki odami günah bacak göstermek falan diye kendisi pek dindar degilde! Sanirim benim giyim tarzimi begenmiyor!!! buda benim zoruma gidiyor

benim 2 kuzenimde yurtdışında büyüdü onlarda eşlerinin açık giyinmesini ister hep hatta birisi kızın normal olan bütün külotlarını atmış tangaları bırakmış sadece

senin giyimine karışıyor olması normal gelmiyor bana.neden açık yada kapalı giyiniyorsun denmesi bence yanlış.
sana "yasak" getirmesi ne demek pek anlayamadım.kıskanıp yasaklasın falan diye düşünmeni hiç anlamadım .hem erkeklerden şikayet ederiz hemde beni kıskansın giydirmesin ama beni sıkmasın istediğimi yapayım
istediğim gibi giyinirim diyebilirsin.nasıl rahat ediyorsan öyle giyin.

dayıları asortık,eşleride boyle gıyınıyor
yurtdışı kulturuyle buyumüş
giyin demiyor bu tarz giyimli kızları begenıyor
o zaman iş değişir.bende ilk yazınızdan zorluyor sandım.normal illa gıyınme dıye zorlanmamız mı lazım...guzel açık gıyımlı kızlara bakıp bakıp,yanındakini kapatmaya zorlamaktan daha dürüstçe

benim 2 kuzenimde yurtdışında büyüdü onlarda eşlerinin açık giyinmesini ister hep hatta birisi kızın normal olan bütün külotlarını atmış tangaları bırakmış sadece
yuuuuuuuuuh affedersin

yani normal? :)

ya hayir genel anlamda erkekler kisitlar eslerini cok acik giyinme diye buda tam tersini yapiyor ya sasiridm o yüzdende burda soruyorum normalmi davranisi diye

Tum konularina istinad3n yaziyorum ve son kez yaziyorum
evet bu cocuk sapik . Yaptiklari dogru degil. Bir kere yapab bir daha yapar. Niyeti tum konularina bakinca kesinlikle ciddi degil. Hani dinini ogrenecekti senin icin bu cocuk noldu acik giyinmeni isteme ne alaka. Parcalari birlestir ya da insanlari kandirma. Konu iceriklerin hep ayni. Olabilir kimse karisamaz aksi bir kural da yok ama neden yani. Ya gercejten gormuyorsun ya da zaman gecirecek yer ariyorsun.

Erkek arkadasim acik giyinmemi istiyor normalmi? Amaci ne?
bence erkek arkadaşının amacı tamamen senin şık görünmeni istemesiyle alakalı falan desem yalan olur şimdi
amacını söyleriz de hoş olmaz şimdi

Canım benimde arkadaşımın yaklaşık 5 yıldır ilişkii var ve oda böyle der ve yanımdaki bayanın bakımlı güzel olmasını isterim diye düşünür seninkide öyle düşünüyor olabilir. Genelde Türk erkekleri böyle şeylere karşı çıktığı için bu istisnalar bize farklı gelebilir. Ama sizin ilişkiniz daha yeniymiş biraz gözlemle derim davranışlarını nolur nolmaz..

hani basbasayken acık giyinmeni istiyorum dese anlarım ama dısarıda oyle giyinmeni istiyorsa problem var gibi kapatıpda cevresindeki kadınlara bakan erkeklerede uyuz olurum ben o ayrı bir konu ama kısa sort giy mini etek giy demeside garip yetiştigi ve yasadıgı cevre bunu kaldırabiliyorsa belki ama heryerde boyle giyinmene ses cıkarmıycaksa nasıl olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…