27 yasinda fakat bunun dayilarinin esleri cok asortik misal arkadaslarinin esleri falan hep böyle acik giniyirler falan onlara özeniyor sanirimerkek arkadaşın kaç yaşında?cevresıne senınle hava atmak istiyordur yaşı küçükse....yaşı büyükse sapıktır.bence iyi gözlemle...ve hayır her yaşta normal değil.
ne kadardır berabersiniz
yada türk degilmi?
türk genlerini taşıyan erkek bu kadar acıklıga müsade etmezde
haaatürk türk fakat yurtdisinda büyümüs :)
Selam arkadaslr,
benim erkek arkadaism benim acik giyinmemi istiyor özeliklede yazin misal cok kisa bir sort veya kisa bir elbise mini etek vs. bu normalmi?
kiskanmasi gerekip yasakalamasi yerine böyle hoslanmasi veya üzerime oturan giyimler falan hatlarimi belli edecek benim garibime gitti..,..
amac ne sizce?
yuuuuuuuuuh affedersinbenim 2 kuzenimde yurtdışında büyüdü onlarda eşlerinin açık giyinmesini ister hep hatta birisi kızın normal olan bütün külotlarını atmış tangaları bırakmış sadece
dayıları asortık,eşleride boyle gıyınıyor
yurtdışı kulturuyle buyumüş
giyin demiyor bu tarz giyimli kızları begenıyor
o zaman iş değişir.bende ilk yazınızdan zorluyor sandım.normal illa gıyınme dıye zorlanmamız mı lazım...guzel açık gıyımlı kızlara bakıp bakıp,yanındakini kapatmaya zorlamaktan daha dürüstçe
senin giyimine karışıyor olması normal gelmiyor bana.neden açık yada kapalı giyiniyorsun denmesi bence yanlış.
sana "yasak" getirmesi ne demek pek anlayamadım.kıskanıp yasaklasın falan diye düşünmeni hiç anlamadım .hem erkeklerden şikayet ederiz hemde beni kıskansın giydirmesin ama beni sıkmasın istediğimi yapayım
istediğim gibi giyinirim diyebilirsin.nasıl rahat ediyorsan öyle giyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?