Erkek arkadaşım ailem işi

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba 1 yıldır ilişkim var ailemde biliyor,erkek arkadaşım işinden dolayı İstanbul'da yaşıyor.İyi anlaşırız ahlaklı dürüst biri kavgalarımiz sık olmaz.Annem garip bir kadın 28 yaşındayım benim evlenmemi istemiyor.Babam tam tersi evde kaldım diye söylenir.

Erkek arkadaşım ise infaz koruma memuru mülakatina girdi olmadi, zabıtalik başvuru yaptı olmadi, bekçilik mülakatın da elendi
Tekrar başvurdu,tokiye başvuru yaptı o da olmadi.Dış görünüş itibariyle de iyidir kendini yetiştirmiş biri aslında neden olmuyor onu da bilmiyoruz.
Erkek arkadaşım İstanbul belediyesinde çalışıyor ailem şimdi işten cikarirlar demeye başladı.Burada iş imkanı çok kısıtlı buraya gelmek istedi iş bulamadi onda bile torpil lazim.
Annesi bize gelmek istiyor, konuşmak için
Annem orali olmuyor annem tamamen ayri bir konu da uzatmayayim.
Bilgisi olanlar vardır belki işten çıkarılirmi
Kendisi cikarilmayiz öyle bir durum yok diyor.
Başvuruda bulunduğu herşeyden elenmesi şansizlik mi 😧

Belediye calisanlarini bir ara kadroya geçirmişlerdi. Erkek arkadaşınız kadroya geçmis miydi.

İş siyasete kaymasın tabi ama imamiglu bastira bastıra söyledi kimseyi işinden etneyecegiz diye ...Zaten kadroya geçtiyse kolay kolay atılmaz.

Anneniz uzak vs diye isteniyor olsbikir neredeyse 6 yıllık evliyim bir çocuğun var annem hala söyleniyor

İş siyasete kaymasın tabi ama imamiglu bastira bastıra söyledi kimseyi işinden etneyecegiz diye ...Zaten kadroya geçtiyse kolay kolay atılmaz.

Anneniz uzak vs diye isteniyor olsbikir neredeyse 6 yıllık evliyim bir çocuğun var annem hala söyleniyor
Annem evlenmemi hiç istemiyor,ama başkalarına konuşurken elbette yuvasi olmali diyor.

Başka sektördede olsa her zaman işsiz kalma riski var buna güvenip yola cıkamazsın ki
Ne zengin fabrikası olan tanıdıklarımın bir kibrite baktı mallarının yok olması
Ailem de az da olsa kaybetti bir şeyleri
Haklısınız ailem inanın yoruyor beni

Ailem de az da olsa kaybetti bir şeyleri
Haklısınız ailem inanın yoruyor beni
Ben mala değil calıskan mı değil mi ona baktım yine olsa yine öyle degerlendiririm :)
Ailende kaybetmişse veya eskiden fakir olup simdi zenginse öyle örneklerle git üstlerine

Anneniz kendi evliliginde ezilmis, cile cekmis biri mi?
Boyle kadinlar kizlarina hicbir erkegi layik goremiyor. Ultra zengin damat falan istiyorlar ki kizlari rahat etsin. Veya hic evlenmesin koca kahri cekmesin kendi parasini kendi yesin dusuncesinde oluyorlar.

Iyi bir insansa şimdilik ekmeğini kazanıyorsa siz de yanına gider birlikte çalışır geçinirsiniz. Hayatta bazı şeyler nasiptir. Ha evlenirsiniz ikiniz de işsiz kalır geçim sıkıntısı çekebilesiniz ya da tam tersi de olabilir. Birden işe girersiniz her şey yoluna girer. Dediğim gibi karşınızdaki karakterli çalışkan bir insansa biraz kadere bırakıp nasibe inanmakta fayda var.

Ben mala değil calıskan mı değil mi ona baktım yine olsa yine öyle degerlendiririm :)
Ailende kaybetmişse veya eskiden fakir olup simdi zenginse öyle örneklerle git üstlerine
Bir şeyler için çaba harcıyor mülakatlara giriyor başvuru yapıyor bir yandan okuduğu bölümü bitirmeye çalışıyor.
30 yaşına girmek üzere devlet memuru da olamaz yaş sınırından dolayı yakın zamanda sanırım.

Bir şeyler için çaba harcıyor mülakatlara giriyor başvuru yapıyor bir yandan okuduğu bölümü bitirmeye çalışıyor.
30 yaşına girmek üzere devlet memuru da olamaz yaş sınırından dolayı yakın zamanda sanırım.
Belli kurumlar dışında yaş siniri kalktı diye biliyorum .Yani ogretmenlik,araştırma görevlisi ,açıktan alım taoan kurumlar ,polis,asker alımları vs hariç

Anneniz kendi evliliginde ezilmis, cile cekmis biri mi?
Boyle kadinlar kizlarina hicbir erkegi layik goremiyor. Ultra zengin damat falan istiyorlar ki kizlari rahat etsin. Veya hic evlenmesin koca kahri cekmesin kendi parasini kendi yesin dusuncesinde oluyorlar.
Aslında annem çok cekmemis bence babam alkol almaz aldatma vs öyle seylerini hiç duymadim yakalamadim.Annem bana zengin koca çok istedi ama istediği olmadı 😁
Çok sorunlu bir kadın babam çekmiş bence.
Babam 25 yaşında çalışıp kendi evini almış
Annem kirada hiç oturmamış mesela.

Iyi bir insansa şimdilik ekmeğini kazanıyorsa siz de yanına gider birlikte çalışır geçinirsiniz. Hayatta bazı şeyler nasiptir. Ha evlenirsiniz ikiniz de işsiz kalır geçim sıkıntısı çekebilesiniz ya da tam tersi de olabilir. Birden işe girersiniz her şey yoluna girer. Dediğim gibi karşınızdaki karakterli çalışkan bir insansa biraz kadere bırakıp nasibe inanmakta fayda var.
Kendisi karakter olarak çok iyi benim tanıdığım kadarıyla.Çaba harcıyor mülakatlara giriyor olumsuz olsa da...

Son düzenleme:
bence kötü şeyler düşünmeyi bırakmalısın iyi şeyler düşün ve yapmaya çalış aileni de pozitif düşündürmeye çalışabilirsin

Back
X