- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
Yok siyasetle alakası yok partilerle vs alakası yok.Siyasete karismis mi torpille mi girdi isine?
Torpil yok torpili olsa mülakatlari geçerdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok siyasetle alakası yok partilerle vs alakası yok.Siyasete karismis mi torpille mi girdi isine?
Haklısınız bazen olumsuz düşünüp mutsuz oluyorum.bence kötü şeyler düşünmeyi bırakmalısın iyi şeyler düşün ve yapmaya çalış aileni de pozitif düşündürmeye çalışabilirsin
Yok ona da belki bir kulp bulurAnnen erkek arkadaşınla evlenmenı ıstemıyoronun isteyecegı damat olsa evlendırır senı
Erkek arkadaşının net bir işi yok, elinde zanaati yok, en basit kadrolara başvurmuş ve geri çevrilmiş. Hangi anne göbek atarak gönderir kızını durum buyken hem de geçinmenin en zor olduğu şehre... sanki polis bulmuşsun da annen emniyet amiri değil diye sorun çıkarıyor yani, durum buymuş gibi dalga geçmişsin.Senin mesleğin var mı çalışıyor musun bari?Yok ona da belki bir kulp bulur![]()
Zanat olmasi demek ticaret esnaf olması demek.Bu işlerin de garantisi yok.Erkek arkadaşım belediye kadrosunda çalışıyor.Erkek arkadaşının net bir işi yok, elinde zanaati yok, en basit kadrolara başvurmuş ve geri çevrilmiş. Hangi anne göbek atarak gönderir kızını durum buyken hem de geçinmenin en zor olduğu şehre... sanki polis bulmuşsun da annen emniyet amiri değil diye sorun çıkarıyor yani, durum buymuş gibi dalga geçmişsin.Senin mesleğin var mı çalışıyor musun bari?
Ben degil ailem arada böyle konuşuyor.İmamoğlu kaç kere emeğinin peşinden koşan, bulunduğu yere hakkıyla gelmiş vb. hiç kimseyi işinden etmeyeceğini söylemişken, işten çıkarılmasından neden korkuyorsunuz anlayamadım.
Evet çıkaracakları illa ki vardır olmalıdır da, ama onlarda zaten çıkarılmayı hak eden kişiler.
Erkek arkadaşımin ailesi ile aynı mahallede sayılırız.Kendisini ve ailesini iyi dedikleri için tanimaya fırsat verdim zaten.Kadro olduktan sonra çıkarılması zor ayrıca çıksa bile adam kendini bilen biri belli gerekirse hamallık yapar yinede ailemi geçindiririm diyenlerden sanırım. Anneniz biraz daha yakından tanısa damat beyi iyi olur
Bizde annem hala evde kalmadığımi düşünüyor.Valla kayganalar ayrı analar ayrı ay içim şişiyor yeminle.
Aynı benim annem, sürekli benden küçük evli çocuklu olanlarla beni kıyaslar.
Ama benim kısmetim olunca kestirip atar, sayesinde sonuç evde kaldım![]()
28 yaş evlilik için gayet uygun, tam zamanı ben 31Bizde annem hala evde kalmadığımi düşünüyor.
Babam evde kaldi diye üzülüyor![]()
Burada geç görüyorlar bana göre de ideal28 yaş evlilik için gayet uygun, tam zamanı ben 31
Haklısınız emek vermeden bir şey olmuyor.Valla ekmeğini taştan çıkaran insan her türlü evini gecindirir. Diyelim ki çıkardılar dışarıda limonun satar gene ailesine bakar alın teri ile olduktan sonra
Zanaat ticaret demek değil sözlüğe bak istersen. Neyse konuşmaya gerek kalmadıZanat olmasi demek ticaret esnaf olması demek.Bu işlerin de garantisi yok.Erkek arkadaşım belediye kadrosunda çalışıyor.
En basit dediğiniz kadrolara girmek ne kadar zor bilmiyorsunuz sanırım.Polis maaşı ile aşağı yukarı aynı maaşı alıyor zaten.Basit dediğiniz kadrolara girebilmek için insanlar tüm gücüyle çalışıyor haberiniz yok sanırım.
İstanbulu pek istemediğim için sanirimPolis kadar maas alip belediyede calisiyorsa zaten suan genc neslin bir cok kismindan iyi bir pozisyonda. Genelde gencler bir cok seyi deneyip elleri bos kalinca kasiyerlik garsonluk vs yapiyor.
Ama siz öyle yansitiyorsunuz ki anneniz bu sekilde dusunuyor.
Onu denedi olmadi bunu istedi olmadi ona basvurdu gericevrildi e mecbur buna kaldi gibi anlasiliyor. Ister istemez bu pozisyon tü kaka bi pozisyon gibi dusunuluyor. Bilmiyorum ama bekcilik falan nedir ya? Butun gece volta at dur. Bence pek albenisi olan bir sey degil. Mecbur kalinirsa yapilir tabi.
Suan su forumda bir anket yapin :) bu maasa ibbde kim calisir diye. Oran %90ı asacaktir.
Siz kötü yansitiyorsunuz
Zanaat el becerisi gerektiren bir iş.Zanaat ticaret demek değil sözlüğe bak istersen. Neyse konuşmaya gerek kalmadı![]()
Yanında olmaya çalış sen çabasını anneninden görmesini sağla belki anlar o zamanErkek arkadaşımin ailesi ile aynı mahallede sayılırız.Kendisini ve ailesini iyi dedikleri için tanimaya fırsat verdim zaten.
Evet sınavlara girip bir seyler yapmaya çalışıyor hep.