Erkek arkadaşım ailem işi

Merhaba 1 yıldır ilişkim var ailemde biliyor,erkek arkadaşım işinden dolayı İstanbul'da yaşıyor.İyi anlaşırız ahlaklı dürüst biri kavgalarımiz sık olmaz.Annem garip bir kadın 28 yaşındayım benim evlenmemi istemiyor.Babam tam tersi evde kaldım diye söylenir.

Erkek arkadaşım ise infaz koruma memuru mülakatina girdi olmadi, zabıtalik başvuru yaptı olmadi, bekçilik mülakatın da elendi
Tekrar başvurdu,tokiye başvuru yaptı o da olmadi.Dış görünüş itibariyle de iyidir kendini yetiştirmiş biri aslında neden olmuyor onu da bilmiyoruz.
Erkek arkadaşım İstanbul belediyesinde çalışıyor ailem şimdi işten cikarirlar demeye başladı.Burada iş imkanı çok kısıtlı buraya gelmek istedi iş bulamadi onda bile torpil lazim.
Annesi bize gelmek istiyor, konuşmak için
Annem orali olmuyor annem tamamen ayri bir konu da uzatmayayim.
Bilgisi olanlar vardır belki işten çıkarılirmi
Kendisi cikarilmayiz öyle bir durum yok diyor.
Başvuruda bulunduğu herşeyden elenmesi şansizlik mi 😧
Işten niye çıkarsınlar ki. Bankamatik eleman değilse, işini hakkıyla yapıyorsa çıkarmazlar.

Erkek arkadaşımin ailesi ile aynı mahallede sayılırız.Kendisini ve ailesini iyi dedikleri için tanimaya fırsat verdim zaten.
Evet sınavlara girip bir seyler yapmaya çalışıyor hep.
Ben esimle ilk tanistigimda ve evlenirken kasiyerdi. Ben ogretmendim devlet kadrosunda. Ailemi ikna ettim aç bırakmaz bizi dedim yaniltmadi. Emeginin peşinden kostu ugrasti. Simdi mudur oldu kurumsal bir firmada. Onemli olan karsidaki kisiyi tanimak ve guvenebilecegine karar vermek.

Ben esimle ilk tanistigimda ve evlenirken kasiyerdi. Ben ogretmendim devlet kadrosunda. Ailemi ikna ettim aç bırakmaz bizi dedim yaniltmadi. Emeginin peşinden kostu ugrasti. Simdi mudur oldu kurumsal bir firmada. Onemli olan karsidaki kisiyi tanimak ve guvenebilecegine karar vermek.
Helal olsun:KK9:

Sizde onu diyebiliyorsaniz sorun yok. Ama icinizde acaba bile varsa olmaz kesinlikle. Sorunlar alisana kadar mutlaka oluyor birbirinizi taniyirsaniz ve saygi duyuyorsaniz sureci atlatiyorsunuz yoksa dahada kotu olur. Ayrica iside kotu degil. Her halde kasiyer olsa hic kabul etmezlerdi.

Back
X