- 8 Temmuz 2022
- 737
- 793
- 53
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
İyi akşamlar hanımlar,
Allah başka dert vermesin ama erkek arkadaşım beni ailesiyle tanıştırmak istediğini söylediği andan beri çok strese girdim.
O benim ailemle tanışmayı çok istedi, normalde ben de ilk sevgilimi tanıştırdım ailemle, benim için biraz zor oldu çünkü aileme karşı da sevgilim var diyebilmek benim için sancılıydı. 28 yaşındayım ama sanki hala bu konuda olgunlaşmamışım gibi. Ailem iyidir, sıkmazlar sadece kiminle çıktığımı bilmek isterler, onlarla iletişimim kuvvetlidir ama nedense işin içine aile girdimi ben çok geriliyorum.
Şimdi ailesiyle tanışmaya giderken birşey almalı mıyım, nasıl davranacağım vs kafamda deli sorular. El öpülecek, sonra sarılma? Kadın belki ikram çıkartacak ben de koşa koşa ardından yardım edeyim mi size mi diyeceğim. Bu gün de regl dönemim duygularımı çok yoğun yaşıyorum, kusura bakmayın. Tam bir drama queen gibi anlattım ama...
Ailesiyle tanışmadan olmaz.Ailesini iyice tanımadan evlenme.İyi akşamlar hanımlar,
Allah başka dert vermesin ama erkek arkadaşım beni ailesiyle tanıştırmak istediğini söylediği andan beri çok strese girdim.
O benim ailemle tanışmayı çok istedi, normalde ben de ilk sevgilimi tanıştırdım ailemle, benim için biraz zor oldu çünkü aileme karşı da sevgilim var diyebilmek benim için sancılıydı. 28 yaşındayım ama sanki hala bu konuda olgunlaşmamışım gibi. Ailem iyidir, sıkmazlar sadece kiminle çıktığımı bilmek isterler, onlarla iletişimim kuvvetlidir ama nedense işin içine aile girdimi ben çok geriliyorum.
Şimdi ailesiyle tanışmaya giderken birşey almalı mıyım, nasıl davranacağım vs kafamda deli sorular. El öpülecek, sonra sarılma? Kadın belki ikram çıkartacak ben de koşa koşa ardından yardım edeyim mi size mi diyeceğim. Bu gün de regl dönemim duygularımı çok yoğun yaşıyorum, kusura bakmayın. Tam bir drama queen gibi anlattım ama...
Gotmeyin. Ailesi ailenizin yanina gelsi hep beraber amisın. Adı konmus olmaz sonucta sadece tanişma. Bi arkadas otle gotti ranismaya. Komsuları akrabalari cagırmis kadin ne kadar maas aliyorsun bilmem ne diye sorguya cekmisler bu da orda gariban kalmiş. Evlendiler ama kiza hiç deger veren olmadı..sahsen aileler tanışmadan kv ile tanışmayıdoğru bulmuyorum neden cunku afedersiniz b.k var kv ile tanismada sanki. Neticede iyi kv diye bisey yok en iyisi mesade. O da bu sekilde zaten ilk biten oluyorİyi akşamlar hanımlar,
Gotmeyin. Ailesi ailenizin yanina gelsi hep beraber amisın. Adı konmus olmaz sonucta sadece tanişma. Bi arkadas otle gotti ranismaya. Komsuları akrabalari cagırmis kadin ne kadar maas aliyorsun bilmem ne diye sorguya cekmisler bu da orda gariban kalmiş. Evlendiler ama kiza hiç deger veren olmadı..sahsen aileler tanışmadan kv ile tanışmayıdoğru bulmuyorum neden cunku afedersiniz b.k var kv ile tanismada sanki. Neticede iyi kv diye bisey yok en iyisi mesade. O da bu sekilde zaten ilk biten oluyor
Disarda bulusun, mecburen ev olursa cicek yeterli. Yerinizden kalkmayin, is yapmaya hic niyetlenmeyin. Cok da samimi olmayin, hemen evlenmeye niyetiniz olmadigi mesajini verin ustu kapali. Mesela x de cok israr etti sizinle tanismam icin, geldik iste ehi ehi falan gibiİyi akşamlar hanımlar,
Aileyi tanımadan olmuyor ama evlenince iki kişi evlenmiyorsunuz.Aayy o zaman iş ciddiye binmiş gibi olur ama, öyle olsun istemiyorum. Ben henüz evlilik düşünmüyorum, hem maddi hem manevi açıdan hazır değilim. Bana kalsa aile ile tanışmam bile, nedense aile ile tanışıldığında bana hep "Bak bu benim evlenmek istediğim biri, siz de tanıyın" hissi veriliyormuş gibi hissediyorum. Bu konu hakkında yıkamadığım tabularım var.
Bu arada teşekkür ederim tüm cevaplar için canlarım benim, sözünüzü dileyeceğim
Cizirti
E elifnurbeyza
hizuran
Feraceli Hanim
Mavi Mucize
CiRiLLA
EloraViolet
Yadee
Aileyi tanımadan olmuyor ama evlenince iki kişi evlenmiyorsunuz.
Aayy o zaman iş ciddiye binmiş gibi olur ama, öyle olsun istemiyorum. Ben henüz evlilik düşünmüyorum, hem maddi hem manevi açıdan hazır değilim. Bana kalsa aile ile tanışmam bile, nedense aile ile tanışıldığında bana hep "Bak bu benim evlenmek istediğim biri, siz de tanıyın" hissi veriliyormuş gibi hissediyorum. Bu konu hakkında yıkamadığım tabularım var.
Bu arada teşekkür ederim tüm cevaplar için canlarım benim, sözünüzü dileyeceğim
Cizirti
E elifnurbeyza
hizuran
Feraceli Hanim
Mavi Mucize
CiRiLLA
EloraViolet
Yadee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?