erkek arkadasim annesiye el ele geziyo

Haappyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
14
16
3
Aslinda sorun bende mi bilmiyorum boyle dusundugum icin ama gercekten rahatsiz oluyorum erkek arkadasim annesiyle disarda el ele geziyo. Tuhaf geldi bana bu yuzden tartistik. Annesiyle el ele gezmekden gurur duydugunu bunun ne gibi sorun olucagini soyluyo. Babasini kaybettigi ici annesine duskunlugu var. Ben ilerde problem olucagindan korkuyorum

o düşündüğün problem heran olabilir evliliği beklemene gerek yok şu evrede bile olabilir. o kadın böyleyse oğlunu kıskanıyor olabilir ve genelde paylaşmayı sevmezler bizim bi akrabamız evlenmisti kadın oğlunu paylaşamıyordu ve ilk günden beri onların ortasına geçip yatmış. bunun da babası yoktu ve anneye düşkündü.:anne:

Bende bunlardan korkuyorum. Ailesi beni seviyo istenmeyen birisi degilim bu el ele tutusma olayinida yeni ogrendim bilmedigim icin iliskimize zarari olmadi ama ogrendigimden beri aklinda ve cok huzursuz oluyorum

Bende bunlardan korkuyorum. Ailesi beni seviyo istenmeyen birisi degilim bu el ele tutusma olayinida yeni ogrendim bilmedigim icin iliskimize zarari olmadi ama ogrendigimden beri aklinda ve cok huzursuz oluyorum
kac yasinda sevgiliniz ?
sevgilinizin babasi yokmu ? annesi gitsin babasiyla el ele gezsin

23 yasinda. Babasi vefat etmis bizde uzun yillardir beraberiz simdi ciddi adimlar icin planlarimiz var anneside onayliyo bizi dusuncelerimizi ama ben bu el ele tutusmayi cok taktim kafama

kac yasinda sevgiliniz ?
sevgilinizin babasi yokmu ? annesi gitsin babasiyla el ele gezsin
23 yasinda. Babasi vefat etmis bizde uzun yillardir beraberiz simdi ciddi adimlar icin planlarimiz var anneside onayliyo bizi dusuncelerimizi ama ben bu el ele tutusmayi cok taktim kafama

el ele gezsinler bunun için kavga niye ett,n ben de sana anlam veremedim
ama
annesine düşkünlüğü var demişsin ya zor olur bu iş söyleyeyim

birde segilinin annesiyle elele gezmesine karışma seni ilgilendirmez

el ele gezsinler bunun için kavga niye ett,n ben de sana anlam veremedim
ama
annesine düşkünlüğü var demişsin ya zor olur bu iş söyleyeyim

birde segilinin annesiyle elele gezmesine karışma seni ilgilendirmez
Ne demek seni ilgilendirmez biz bi yuva kurmak icin yola cikiyoruz bununda problem olucagini düsündüm yada büyütüyo muyum diye fikir almak istedim

valla haklisin ben olsam bende takardim. yarin oburgun evlenince sen esim diye o da oglum diye bi elinden sen bi elinden o cekistirin durursunuz.

eşi olmayan kadınlar erkek evlatlarına daha bır ksıkanıp sahıplenıyor,hepsi değil tabi,sevgilinde normal değil,benım kız yeğenım var elini tumak istiyom,13 yaşında kıyamet koparıyor,çocukmuyum bılmem ne,erkek yeğenim var 10 yaşında,sokakta benı öpme dıyor,15 yaşında erkek yeğenım,cınnet geçirir onu öpsme mılletın yanında,

benim iki oglum var el ele gezmemden elin kizina ne ki
gerçekten bu seni ilgilendirmiyor bence

Bence bir erkek ve evlenmeyi düşünen bir erkek annesi ile elele tutuşup geziyorsa normal değildir. Annenin koluna girersin evet, ne bilim bir yoldan gecerken vs yardım amaçlı elini tutarsın ama elele gezmek bence iki tarflı sorun. Ama kısa süreli gezmişse yani anlık tabiki takmaya gerek yok. Ama konu sahibi bunu kafasına takıp yazdığına göre bu devamlı olan bir şey bence normal değil. Sanane yazanlara da bence sizene yazmak lazım. Kız bir sorun var diye dertleşmek idye konu açmış. Sanane yazacaksan ne cevap veriyorsun ben anlamıorum. Ayrıca bu erkek analarının bazıları çok tuhaf bi sizin mi evladınız var ya?? Elele gezmek normal değildir. Aynı yatakta da yatmaları kadar abestir.

Bence bir erkek ve evlenmeyi düşünen bir erkek annesi ile elele tutuşup geziyorsa normal değildir. Annenin koluna girersin evet, ne bilim bir yoldan gecerken vs yardım amaçlı elini tutarsın ama elele gezmek bence iki tarflı sorun. Ama kısa süreli gezmişse yani anlık tabiki takmaya gerek yok. Ama konu sahibi bunu kafasına takıp yazdığına göre bu devamlı olan bir şey bence normal değil. Sanane yazanlara da bence sizene yazmak lazım. Kız bir sorun var diye dertleşmek idye konu açmış. Sanane yazacaksan ne cevap veriyorsun ben anlamıorum. Ayrıca bu erkek analarının bazıları çok tuhaf bi sizin mi evladınız var ya?? Elele gezmek normal değildir. Aynı yatakta da yatmaları kadar abestir.
+1 degil +10 size. :KK5:

Aslinda sorun bende mi bilmiyorum boyle dusundugum icin ama gercekten rahatsiz oluyorum erkek arkadasim annesiyle disarda el ele geziyo. Tuhaf geldi bana bu yuzden tartistik. Annesiyle el ele gezmekden gurur duydugunu bunun ne gibi sorun olucagini soyluyo. Babasini kaybettigi ici annesine duskunlugu var. Ben ilerde problem olucagindan korkuyorum

Seni çok iyi anlıyorum evlenmeden önce eşim ve k.vm de el ele gezerlerdi. Evlendikten sonra hiç görmedim. Bu durum beni de rahatsız ederdi ama bir şey söyleme gereği hiç duymadım.
. Kayınvalidem hala daha eşime karşı çok korumacı.Kesinlikle ana kuzuları bunlar. Eşim bu durumdan memnun. İlgi alakayı çook sever. Bu durum eşimi benim gözümde küçük düşürüyor açıkçası. Keşke şimdi ki aklımla o zaman düşünebilseydim.

Back
X