erkek arkadasim annesiye el ele geziyo

Ya her düşkün anne psikopat bi kv olacak diye bisey yokki. Bende annecigimle el ele gezerim mesela.

:KK45:

Benim bi anım aklıma geldi. 5 aylık evliyiz, kayınvalidemler bize geldiler memleketlerinden. Dışarı çıktık, ben haliyle kocamın koluna girdim gidiyoruz. Sonra bi baktım her zamanki gittiğimiz kaldırımda ben sığamıyorum yola taşıyorum. Eğildim bi baktım eşimin diğer kolunda kaynanam :KK45: onlar kaldırımda ben o yüzden yolda. Peki kayınpederim? O arkadan arkadan geliyor :halay:

Bi daha eğildim 3 kişide sığmıyoruz kaldırıma dedim. Gel kızım gel sıkışırız biz dedi :KK45::KK45: Eşimde çıt yok.
Sonrasında eşimin kolunu silkip attım, siz iki sevgili iyi gezin kayınpederle biz dışardanız nasılsa diye.
Önden önden sinirle yürüdüm. Sonra baktım eşim geldi. Niye böyle yapıyormuşum ne varmış!
Dedim bişey yok ki! Siz ana oğul takılıyorsunuz, bizi boşverin.

Bir daha kaynanamı eşimin koluna girerken görmedim. Ama halaaaa bile eşimin yanında gider kaynanam, ben ve kayınpeder de arkadan.....

Hatta geçenlerde bi misafirlikteyken, ordaki genç erkekler toplanıp maça gidiyorlardı. Ben eşimi uğurladım ara hole geçtim. (Sonuçta 10-15 kişilik erkek grubu çok fazla dikilmek istemedim) Kaynanam onlar gidene kadar kapıda dikildi. Orda birinin dikkatini çekmiş hayırdır gelin senmisin kocanımı yolluyon dedi! Benim kaynanada ki cevap yok yok oğlumu uğurluyom :KK50: oldu. Bu arada o kişi kaynanamın akrabası, elbette kaynanamı da oğlunu da beni de gayet iyi biliyordu. Adam kaynanama laf çaktı. Ama kafa işte :deli: algılamadı.

Eşim tek çocuk ve yazılardan da görüldüğü üzere kayınpederim de mevcut. Varlığını hesaba katan var mı? Orası muamma.

Evladına düşkünlüğün cılkını çıkaranlarla evlilik çooook zor veeeee bunu gaaaaaaaaaaaaaaayet normal bulan insanlar Allah rızası için oğlunuzu evlendirmeyin ya.
Off ya ogluna yapisan annelerden nefret ediyorum. Evlendirmesinler ALLAH askina.
Sozde duskunler ama gercekte degiller.
Benim annem kadar oğluna duskun bilmem ama evine gitmisligi yok. Altli ustlu.annem hep ister abim esini cocugunu alsin vakit gecirsin gezsin. Hep der genclerin icinde ne isim var benim diye. Kaynanam iste annemin tam tersi. Genclerin arasina girme cabasi var. Arkadaslarimiza bile geliyo. Simdi yine tasinacagiz ayni apartmana umarim kafayi yemem yada aile huzurum bozulmaz. Off ya cok dusunuyorum. Ne yapacagim bilmiyorum.

Hangi psikoloğa sorarsanız sorun, el ele dolaşmaları normal değil, bu evliliğinize , ilişkinize zarar verecek boyuttamıdır değil midir onu bu kadarcık bilgiyle çözemeyiz. Ama ne var bunda diyen üyeler lütfen kendinize de çocuğunuza da hayatı zehir etmeden davranışlarınızı sorgulayın. Anneye saygı duymak,değer vermek başka birşey ( olması gerekendir) anneye bağımlı birey olmak farklı bişeydir. Annesine değer vermeyen bir erkek ne kadar karaktersizse, annesine bağımlı erkek de en az o kadar karaktersizdir.

Kayınvalidem nişanlımı dudaklarından öpmek istiyor konusundan sonra ben pek masum düşünemiyorum nedense böyle konular için..

Back
X