- 30 Aralık 2009
- 23.888
- 96.113
- 1.123
Seni vicdana getirip ya borç talep edecek yani dolaylı yoldan üzülme aşkım arkandayım demeni bekliyor.Merhabalar arkadaşlar ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında. Burada üniversite okurken tanıştık kendisi uzman çavuş. Bir ay peşimden koştu. Çıkmaya başladık daha iki hafta oldu sürekli beni düşünen adam bugün mesaj attı ayrılalım diye. Nedenini sordum banka borçlarım var seninle ilgilenmiyorum mutlu edemiyorum sana yansıtıyorum dedi. Ben seninle mutluyum bunları atlatıcaz dedikçe desteğim yok dedi. Kesin ayrılmadık yarın konuşalım dedik sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir fikir verin
1 ay pesinden kosup 2 haftada birakiyorsa hemde sacma sapan sebepten dolayi yuzune bakma derim.Merhabalar arkadaşlar ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında. Burada üniversite okurken tanıştık kendisi uzman çavuş. Bir ay peşimden koştu. Çıkmaya başladık daha iki hafta oldu sürekli beni düşünen adam bugün mesaj attı ayrılalım diye. Nedenini sordum banka borçlarım var seninle ilgilenmiyorum mutlu edemiyorum sana yansıtıyorum dedi. Ben seninle mutluyum bunları atlatıcaz dedikçe desteğim yok dedi. Kesin ayrılmadık yarın konuşalım dedik sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir fikir verin
Merhabalar arkadaşlar ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında. Burada üniversite okurken tanıştık kendisi uzman çavuş. Bir ay peşimden koştu. Çıkmaya başladık daha iki hafta oldu sürekli beni düşünen adam bugün mesaj attı ayrılalım diye. Nedenini sordum banka borçlarım var seninle ilgilenmiyorum mutlu edemiyorum sana yansıtıyorum dedi. Ben seninle mutluyum bunları atlatıcaz dedikçe desteğim yok dedi. Kesin ayrılmadık yarın konuşalım dedik sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir fikir verin
Bencede boyle hemen kestırıp atmazdı ınsan sevdıgı en azından hoşlandıgı ınsanı gormeden yapabılır mı? bu dırek ayrılmak ıstemısBence sizden önce biri vardı , o ara onunla bozuktu.Sizinle oldu,şimdi ona dönmek istiyor
Merhabalar arkadaşlar ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında. Burada üniversite okurken tanıştık kendisi uzman çavuş. Bir ay peşimden koştu. Çıkmaya başladık daha iki hafta oldu sürekli beni düşünen adam bugün mesaj attı ayrılalım diye. Nedenini sordum banka borçlarım var seninle ilgilenmiyorum mutlu edemiyorum sana yansıtıyorum dedi. Ben seninle mutluyum bunları atlatıcaz dedikçe desteğim yok dedi. Kesin ayrılmadık yarın konuşalım dedik sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir fikir verin
Ayrıl.Merhabalar arkadaşlar ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında. Burada üniversite okurken tanıştık kendisi uzman çavuş. Bir ay peşimden koştu. Çıkmaya başladık daha iki hafta oldu sürekli beni düşünen adam bugün mesaj attı ayrılalım diye. Nedenini sordum banka borçlarım var seninle ilgilenmiyorum mutlu edemiyorum sana yansıtıyorum dedi. Ben seninle mutluyum bunları atlatıcaz dedikçe desteğim yok dedi. Kesin ayrılmadık yarın konuşalım dedik sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir fikir verin
+1Desteğim yok cümlesi orada kilit, ben destek olurum öderiz birlikte de bakalım ayrılacak mı? Kesin ayrilmaz istersen bi zarf at gerçeği gör. Sonra basarsın tekmeyi aklında kalmamış olur.
zengın olsaydın evlemırdı bıle amann sunu unutma senden borc ister kredı falan sakın sakın yapmaMerhabalar arkadaşlar ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında. Burada üniversite okurken tanıştık kendisi uzman çavuş. Bir ay peşimden koştu. Çıkmaya başladık daha iki hafta oldu sürekli beni düşünen adam bugün mesaj attı ayrılalım diye. Nedenini sordum banka borçlarım var seninle ilgilenmiyorum mutlu edemiyorum sana yansıtıyorum dedi. Ben seninle mutluyum bunları atlatıcaz dedikçe desteğim yok dedi. Kesin ayrılmadık yarın konuşalım dedik sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir fikir verin
aynen borcu var maddı durumu kotu dıye sen ayrılmak ıstesen anlarım da onunkı çok saçmaBorcu var diye insanın ayrılmak istediğini de ilk defa duyuyorum. Bence başka bi sebep var bahanelere sığınıyor. Zaten çok kısa süreli birliktelik yarın konuştuğunuzda da mantıklı bişey söylemezse sen bilirsin diyip ayrılın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?