Erkek arkadaşım ayrılmaya bahane arıyor

Seni vicdana getirip ya borç talep edecek yani dolaylı yoldan üzülme aşkım arkandayım demeni bekliyor.
Ya da bahane üretiyor kendince ayrılmak için

Yol ver gitsin. Üniversite okuyan kızın ne işi var uzman çavuşla. Okuluna arkadaşlarına odaklan gez toz hayatının tadını çıkar. Borcu, sikintisi olan adamdan da uzak dur.

1 ay pesinden kosup 2 haftada birakiyorsa hemde sacma sapan sebepten dolayi yuzune bakma derim.

Belki ailesi baska bir kiz ile evlendirmek istiyor sana söyleyemiyordur

bence ayrıl, seven adam eften püften şeyleri bahane etmiş, zaten hata sen de değil ben de, sen daha iyilerine layıksın klişesine bile gelmiş
ayılman senin için daha hayırlı olcak emin ol, ikna etmeye falan çalışma, yoksa ömrün boyunca kendini onu bişeylere ikna etmeye çalışırken bulursun

Asker psikolojisi

Başka sorunu vardır, üzerine git belki söyler

1. borç isteyecek.
2. durum gerçek. manevi destek istiyor, bu çıkışına rağmen amaaaan yoooook ben seni bırakmam demeni bekliyor.
3. gerçekten ayrılmak için bahane olarak kullanıyor.

sadece 2. durumda bi ihtimal ayrılmazdım. onun dışında ayrılmak mantıklı gibi. sizi istemeyen adamın peşinden koşmayın. hemborçları yeni mi ortaya çıkmş yani ne alaka, o zaman borcu harcı olan hiç sevgili yapmasın. dünya yalnızlarla dolu olur. saçmalık.

Ayrıl.

Borcu var diye insanın ayrılmak istediğini de ilk defa duyuyorum. Bence başka bi sebep var bahanelere sığınıyor. Zaten çok kısa süreli birliktelik yarın konuştuğunuzda da mantıklı bişey söylemezse sen bilirsin diyip ayrılın.

Desteğim yok cümlesi orada kilit, ben destek olurum öderiz birlikte de bakalım ayrılacak mı? Kesin ayrilmaz istersen bi zarf at gerçeği gör. Sonra basarsın tekmeyi aklında kalmamış olur.

Desteğim yok cümlesi orada kilit, ben destek olurum öderiz birlikte de bakalım ayrılacak mı? Kesin ayrilmaz istersen bi zarf at gerçeği gör. Sonra basarsın tekmeyi aklında kalmamış olur.
+1
Aynen kesinlikle bunu dene.
2 aydır tanıdığı kızdan maddi destek mi bekliyor anlamış olursun.

zengın olsaydın evlemırdı bıle amann sunu unutma senden borc ister kredı falan sakın sakın yapma

Çalışıyor musun? Gelirin iyi mi? Belki de borcun ne kadar söyle ben ödeyeyim demeni bekledi. Borçları sana ödetme peşinde diyim sana. Bulaşma uzak dur derim.

aynen borcu var maddı durumu kotu dıye sen ayrılmak ıstesen anlarım da onunkı çok saçma

Msj attinmi görüşmeyelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…