• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ayrılmaya bahane arıyor

flormar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
180
28
118
Merhabalar arkadaşlar ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında. Burada üniversite okurken tanıştık kendisi uzman çavuş. Bir ay peşimden koştu. Çıkmaya başladık daha iki hafta oldu sürekli beni düşünen adam bugün mesaj attı ayrılalım diye. Nedenini sordum banka borçlarım var seninle ilgilenmiyorum mutlu edemiyorum sana yansıtıyorum dedi. Ben seninle mutluyum bunları atlatıcaz dedikçe desteğim yok dedi. Kesin ayrılmadık yarın konuşalım dedik sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir fikir verin

Senden vaz geçen birini kazanmaya çalışma bırak gitsin. yolu açık olsun.

Beklediği gibi biri cikmadin belki o yüzden devam etmek istemiyor olabilir de sebep olarak cok saçma bir neden sunmuş ondan önce sen bırak bu adamı msj at görüşmeye gerek yok birdaha karşıma çıkma de ...buda ayrı zevkli oluyo hihi :)

Beklediği gibi biri cikmadin belki o yüzden devam etmek istemiyor olabilir de sebep olarak cok saçma bir neden sunmuş ondan önce sen bırak bu adamı msj at görüşmeye gerek yok birdaha karşıma çıkma de ...buda ayrı zevkli oluyo hihi :)
Yarın atıcam mesajı dediğiniz gibi

Salla gitsin bundan bi yol olmaz. Saçmalamış. Sen bas tekmeyi.

Back
X