- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.839
- 123
- Konu Sahibi EloraViolet
-
Doğrusu ayrılınca üzerimden bir yük kalkmış gibi hissettim, bir yandan huzurluyum ayrıldığım için, son aylar çok huzursuzdum. Ama bu kadar umursamaz davranması çok canımı yaktı.Ayriligi kolay kabul ettigi icin bu adamla yeniden baslamazsin umarim. Kurtuldum diye dusun, ki kurtulmussun.
İlk siz vazgeçmişsiniz zaten. Kaldı ki sorunların çözülebilir olduğunu düşünseniz ayrılmak istemezdiniz. O da hemfikir işte. İlişkinin sona ermesi üzücü ama anlaşarak medenice bitirmeniz süreci kolaylaştırmış.Geçtiğimiz günlerde aşağıdaki konuyu açmıştım. Konuyu açtığımız sırada zaten aramızda bir küslük ve tartışma durumı vardı. Tartışmamız uzayınca ben ayrılmak istediğimi, orta yol bulamadığımızı yazdım mesajla, hiç umursamadan "bende senin gibi düşünüyorum, tamam nasıl istersen kendine iyi bak" mesajlarını yazıp geçti. Ne bir son kez yüz yüze konuşalım, şans verelim gibi şeyler yazmadı. Ben çok şaşırdım ve üzüldüm bu kadar umursamaz olmasına. Gerçekten sevmiyor ya da ayrılmaya bahane arıyor diye düşündüm. Uzak mesafe ilişkisi değildi. İki gün önce yan yanaydık. Ayrıldıktan bir gün sonra her yerden engellemiş. Kötü, küfürlü bitmemişti. Aynı okuldayız, ortak tanıdıklarımız var, elbet yüz yüze geleceğiz. Ama bu kadar çabuk vazgeçmiş olmasına anlam veremedim. Sanki 1.5 yılımı boşa harcamışım gibi hissediyorum.
Bu kardeşinize ilişkisi için akıl verir misiniz?
Şimdi sevgilisiniz evlenin anası, bakıcısı, ahçısı…. Daha da söyletme beni ayrıl tabimki ablammm ayrıl 😌www.kadinlarkulubu.com
Seninle ilişkisini kısa süreli ayarlamış evlenilecek kız gözüyle bakmamışGeçtiğimiz günlerde aşağıdaki konuyu açmıştım. Konuyu açtığımız sırada zaten aramızda bir küslük ve tartışma durumı vardı. Tartışmamız uzayınca ben ayrılmak istediğimi, orta yol bulamadığımızı yazdım mesajla, hiç umursamadan "bende senin gibi düşünüyorum, tamam nasıl istersen kendine iyi bak" mesajlarını yazıp geçti. Ne bir son kez yüz yüze konuşalım, şans verelim gibi şeyler yazmadı. Ben çok şaşırdım ve üzüldüm bu kadar umursamaz olmasına. Gerçekten sevmiyor ya da ayrılmaya bahane arıyor diye düşündüm. Uzak mesafe ilişkisi değildi. İki gün önce yan yanaydık. Ayrıldıktan bir gün sonra her yerden engellemiş. Kötü, küfürlü bitmemişti. Aynı okuldayız, ortak tanıdıklarımız var, elbet yüz yüze geleceğiz. Ama bu kadar çabuk vazgeçmiş olmasına anlam veremedim. Sanki 1.5 yılımı boşa harcamışım gibi hissediyorum.
Şimdi sevgilisiniz evlenin anası, bakıcısı, ahçısı…. Daha da söyletme beni ayrıl tabimki ablammm ayrıl 😌www.kadinlarkulubu.com
O umursamazsa sen daha umursamaz ol. Şu saatten sonra sakın bir adım atma, kendini düşürürsün. Belli ki takmayacak ya da takmıyor ayağı yapıyor. Dik dur, cool ol. Gerizekalının teki yüzünden gururunu ayaklar altına alma sakınDoğrusu ayrılınca üzerimden bir yük kalkmış gibi hissettim, bir yandan huzurluyum ayrıldığım için, son aylar çok huzursuzdum. Ama bu kadar umursamaz davranması çok canımı yaktı.
Şunu yazdığınız zamaniniza emeğinize, gücünüze yazık. Sizi sevmeyenle olmaz. Yaşanmamış say. 1,5 seneyse 1,5 sene tecrübe kazandığına bak. Tanıma artik bitti gitti. Dönerse de tanıma, gururlu ol.Geçtiğimiz günlerde aşağıdaki konuyu açmıştım. Konuyu açtığımız sırada zaten aramızda bir küslük ve tartışma durumı vardı. Tartışmamız uzayınca ben ayrılmak istediğimi, orta yol bulamadığımızı yazdım mesajla, hiç umursamadan "bende senin gibi düşünüyorum, tamam nasıl istersen kendine iyi bak" mesajlarını yazıp geçti. Ne bir son kez yüz yüze konuşalım, şans verelim gibi şeyler yazmadı. Ben çok şaşırdım ve üzüldüm bu kadar umursamaz olmasına. Gerçekten sevmiyor ya da ayrılmaya bahane arıyor diye düşündüm. Uzak mesafe ilişkisi değildi. İki gün önce yan yanaydık. Ayrıldıktan bir gün sonra her yerden engellemiş. Kötü, küfürlü bitmemişti. Aynı okuldayız, ortak tanıdıklarımız var, elbet yüz yüze geleceğiz. Ama bu kadar çabuk vazgeçmiş olmasına anlam veremedim. Sanki 1.5 yılımı boşa harcamışım gibi hissediyorum.
Çok geçmiş olsun, öyle duygusuz-düşüncesiz-dağ ayısından ayrıldığın için her saniye şükret.Geçtiğimiz günlerde aşağıdaki konuyu açmıştım. Konuyu açtığımız sırada zaten aramızda bir küslük ve tartışma durumı vardı. Tartışmamız uzayınca ben ayrılmak istediğimi, orta yol bulamadığımızı yazdım mesajla, hiç umursamadan "bende senin gibi düşünüyorum, tamam nasıl istersen kendine iyi bak" mesajlarını yazıp geçti. Ne bir son kez yüz yüze konuşalım, şans verelim gibi şeyler yazmadı. Ben çok şaşırdım ve üzüldüm bu kadar umursamaz olmasına. Gerçekten sevmiyor ya da ayrılmaya bahane arıyor diye düşündüm. Uzak mesafe ilişkisi değildi. İki gün önce yan yanaydık. Ayrıldıktan bir gün sonra her yerden engellemiş. Kötü, küfürlü bitmemişti. Aynı okuldayız, ortak tanıdıklarımız var, elbet yüz yüze geleceğiz. Ama bu kadar çabuk vazgeçmiş olmasına anlam veremedim. Sanki 1.5 yılımı boşa harcamışım gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?