erkek arkadaşım şehir dışında okuyor gerçi yeni erkek arkadaşım oldu vizelerden sonra görüşücez iyi hoşta bana bakımlı ol falan dedi
ben saldım çayıra mevlam kayıra bi insanım saçlarım yüüznden konusu şu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701785
kiloluyum zaten bana kıyafetlerin yakıştığını düşünmüyorum hep spor giyiniyorum nasıl bakımlı görünücem ben bu çocuğa saçım başımda yokki :/
utanıyorum ayrılmayı bile düşünüyorum :/ nasıl bakımlı görünebilirim ablalaroje sürsem bile dışarı çıkmaya utanıyorum . babet bile giyinemiyorum utanıyorum. normal kadın çantaları dahi takamıyorum erkeksi gibiyim :/ ya beni nasıl beğenicek nolur tüyo verin
erkek arkadaşım şehir dışında okuyor gerçi yeni erkek arkadaşım oldu vizelerden sonra görüşücez iyi hoşta bana bakımlı ol falan dedi
ben saldım çayıra mevlam kayıra bi insanım saçlarım yüüznden konusu şu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701785
kiloluyum zaten bana kıyafetlerin yakıştığını düşünmüyorum hep spor giyiniyorum nasıl bakımlı görünücem ben bu çocuğa saçım başımda yokki :/
utanıyorum ayrılmayı bile düşünüyorum :/ nasıl bakımlı görünebilirim ablalaroje sürsem bile dışarı çıkmaya utanıyorum . babet bile giyinemiyorum utanıyorum. normal kadın çantaları dahi takamıyorum erkeksi gibiyim :/ ya beni nasıl beğenicek nolur tüyo verin
Canım neden olumsuz düşünüyorsun seni beğenmişki sevgili olmuşsunuz. Kilolu olabilirsin, saçın olmayabilir karşındaki seni sen olduğun için sevsin. Bende çok zayıf sayılmam ama bakımı severim bakımlı olmak sadece zayıfların yapacağı bişey diil. Sakın sıkma canını ne olursa olsun kendine güven.
Tabii ki bakımlı olmak güzel fakat erkek arkadaşınızın size böyle bir şey söylemesine ayrıca şaşırdım. Asıl mevzu bu bence. Yani sizi olduğunuz gibi beğenmesi gerek. Siz kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız o şekilde devam edin. Bir daha böyle bir şey derse de "Ben böyle rahat ediyorum memnun değilsen daha bakımlı biriyle beraber olabilirsin" diyin. Ben de vize final dönemi çok paspal olurum, sevgilim bana böyle bir şey deseydi çok kırılırdım ve ayrılabilirdim bile.
nasıl bakımlı olacağımıda bilmiyorum ki
seni sen olarak kabul etmek yerine belli bir kalıba sokmaya çalışıyor bence. bakımlı ol da ne demek, yadırgadım ben bu sözü. sen zaten onunla buluşacağın için saygıdan dolayı kendine biraz daha özen gösterirsin bunu söylemek ona mı düştü
Bişey yapmak istiyorsan ilkönce kendin için yap canım.. ama mutlaka bi dermotoloğa git ve birde endokronolojide hormon testlerini iste.. ilkönce sağlık sonra dış görünüş. Bi erkeği kaybetmemek için değilde kendine hakettiğin değeri göstermek için yapmalısınbenim kuzenimde senin gösterdiğin fotodaki gibiydi saçları ardıç katranı şampuanı onda baya işe yaramıştı, sigara kullanıyorsan bırakmanı öneririm, cips, kola fast foodda yiyip içiosan bıraktığın an inan çok farkını görürsün.. her kadın ilk kendine güzel bakımlı görünmeli
yıne yazasım geldı..
öncelıkle temız ol..güzel kokular sur..
bu soyledıklerımı evde kendın ıcın yap..
dışarı cıkmasanda ogun sacın basın hep duzgun olsun,deodorant veya parfüm kullanmayı eksık etme..
ben mesela her sabah sıkarım,aksam yıne sıkarım..sıktığımı gören 'bıyere mı gıdıyosun' der..ne alakaysa..o benım alışkanlığım ve kokuya karsı cok duyarlıyım..mutlu oluyorum..
cıldıne bakım yap..yasın kac bılmıyorum,gözüne kalem cekmeyı ogren,rımelını sur hergun..yanaklarınada allık..
ojenıde sur,evde bu sekılde dolaş..bu alışkanlık halıne gelmeli..dışarı çıkmayı bekleme kendıne bakmak ıcın..
babetlerınıde al evde gıymeye basla önce..sonra bıgun markete gıderken gıy..başka bıgun annenle gezerken gıy..
yapa yapa alışırsın herseye..ama başkası ıcın degıl,kendın ıcın yap..ben böyle mutluyum de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?