erkek arkadaşım bana bakımlı ol dedi, ben hiç birşey anlamadım yardım edin ablalar :(

tatlışım hiç üzülme ilk önce.diyete başla. önyargılarını kır ve kadın olduğunu hatırla.Bak sana hatırlatmaya çalışan bi sevgilin war. Belliki seni kazanmaya çalışıyor.
bende bi ara senin gibi hissediyorum.ama bi iki alışweriş bi iki yüz bakımı kuaför falan cesaretlendirir seni.Benim eşimde kızıo kendine bakmıosun fln dikkat et die. erkekler eşlerini güzel ve bakımlı olmalarını severler ne kadar belli olmasada.
Şimdi kalkıp bi silkelen bence üstüne yakışan bi kaç şey alıp kuaföre git.saçlarını büyütme.kuaför ona uygun bi şekilde bulur.bulmasada allahın işi sevgilin zaten bilio bu durumu deilmi.öpüldün

Özgüven problemini aşmadan yapacağın her şey havada kalır.

Ona utanıyorum, buna utanıyorum diyen bir insan nasıl bir erkekle hiç olmadığı bir kalıba girip de güzel bir görüşme gerçekleştirebilir bilemedim.
Lütfen önce düşünce yapını değiştir, geliştir kendini utancının sebeplerini bul ve utanmaman gerektiğini kafana yerleştir.
Kendini olduğun gibi kabullen ve sev.
Sonra da kilolarını verirsin, tarzını değiştirirsin vs.
Önce temelini at; ardından inşa edersin her şeyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

alışmadığım için garipsiyorumdur belkide ama çok farklı bi duygu gbi geliyor çıplak ayakla sokakta yürümek gibi umarım o günleride görürüm teşekkür ederim

teşekkür ederim abla valla karar verdim fıstık gibi olucam inş

hiç olmadığım bir kalıptan ziyade bu durumu aşmak için yardım istedim ben, durumumun sebebi yıllardır böyle olmam malesef ne giyinmeyi ne makyaj yapmayı ne de bakımın anlamını biliyorum . kişisel temizliğe önem veririm ama daha çok unisex bi kişiliğim dişilik özellikleri gösteremiyorum
teşekkür ederim elimden geleni yapıcam

Toppıkte sıkıntı vardı gecen aylarda bulmak Zor olmustu kuzenım
Sacına dokup
Kabartıyor keerepemi nese ole ustune sprey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay canım neden utanıyorsun ya? Sen bi bayansın kilolarında olsa, saçlarında olmasa gayet güzel şıkır şıkır alımlı bi bayan olabilirsin. Bak eski erkek arkadaşımın bi arkadaşı vardı, çocuk inanılmaz yakışıklıydı eşini bi görsen abartısız 120 kg var. Ama ne kadar alımlı çalımlı bi bayandı. Eminim sen onun kadar kiloluda değilsindir. Demem o ki kiloların var diye kendini nasıl salabilirsin? Bence biraz özgüven depolaman gerek kendine. Sanırım okuyanda bi insansın,yapma böyle lütfen. En yakın zamanda kendine ciciler al, biraz yemeni kıs. O saç konusuna gelirsekte annemin kullandığı bi sabun var akşam eve gidince ismine bakıp sana yazacağım Derdin bu olsun cicim ya ..

Merhaba bende doğum yaptım doğumdan sonra baya bi kilo aldım. Önceden özgüveni olan biriyim kilolardan sonra aynaya bakmaz kendimi beğenmez hale geldim. Mağazaya gittiy sem boş çıktım çünkü yakıştıra madim . Biraz verince kendime geldim. Senin de aynı güvensizligin kilodan bence. Kendine güvenini yitiriyor Insan. Biraz zayıflamaya çalış arkası geliyor zaten bakimin

Sevgiline cok kizdim su anda, zaten saclarin dokuluyormus , sacmalayip iyice canini sikmis. Yani sac dokulmesinde 1 numarali kural strese girmemek ve bu konuyu dusunmemek, durumu beter etmemek.

Sekerim cok ozguvensiz gordum seni, neden bu cocuga bu cumleyi sarf ettiginde cevap vermedin? Ben boyleyim, begenmeyen kcuuk ogluna almasin derdim ben olsam, hem alinir, hem ofkelenirdim. Ona mi kaldi senin oje surmen, sac yapman ? Final zamani, vize zamani zaten herkes salar, kim sac bas dusunur , o da ayri bir mesele zaten.

Nasil istiyorsan oyle ol, olmadigin biri gibi olmaya calisma derim ben. Nasil ciinden geliyorsa oyle yap.

canım benim bir erkegin begenmesi icin illa şıkır şıkır suslu püslü ojeli olmak gerekmiyor.
babet falan demissin ya, alakası yok, senin begenip begenmemen rahat hissedip hissetmemen onemli

fakat baskaları tarafından dikkat cekmemek icin utandıgın icin giyinmiyorum, makyaj yapmıyorum diyorsan bunda ceknilecek hicbir sey yok oncelikle bunu bil. bir suru kadın giyiyor, yapıyor da sen yapınca neden yakısmasın ki. alısık olmadıgın icin gozun yadırgıyordur.
hem buraya yazdıklarından ne kadar samimi icten biri oldugun belli oluyor,
emin ol en guzel giyim, temiz olanı; yuzunu en guzel yapan sey de gulumsemek evet klise gibi ama bu dogru oldugu gercegini degistirmiyor :))

hatta burada kombinler yapıp paylas biz sana fikir veririz.
sacların icin de ilac/sampuan vs tıbbı ya da bitkisel nasıl bir cozum olur bilmiyorum ama renk renk şapkalar takabilirsin,
sacını topuz veya at kuyrugu yapıp, kıyafetine uygun farklı desendeki fularları sac bandı seklinde kullanabilirsin

Kendine bakmamak başka şey, yaradılıştan gelen kusurlar başka şey
Kilo vermeye gayret et tabi, sağlığın için çok önemli
Ama giyimin konusunda değişiklikler yapabilirsin
Şu anda 77 kiloyum ben =))
Diz üstü elbise de giyerim, kumaş pantalon, topuklu ayakkabı ve şık bir ceketi de kombinlerim
Tabi ki 38 beden bayanlar gibi her aklıma eseni giyemiyorum ama herkese bir yakışan var
Yaşın çok genç, bir çok şey yapabiirsin; bahar geldi çok açık olmayan orta tonlarda elbiseler edinebilirsin
Hafif bir makyajla çehreni değiştirebilirsin
Biraz aksesuar kullanabilirsin
Kendine güven, gençlik bulunmaz bir nimet sakın unutma ve bu zamanlarını kendini kapatarak harcama

canım bu yazdıklarının aynısı bende var
fakat beni begenen boyle begensin diyip geciyorum,
botlarım, salaş yagmurlugum ve kotum tamamen uniforma gibi oldu nerdeyse :)))
yani seni bu yuzden birileri eleştirse de gul gec, onemli olan senin begenmen, rahat hissetmen.

fakat ben de mutsuzum degistirmek istiyorum ama yakıstıramıyorum diyorsan, bir onceki mesajım hala duruyor

kuzum profil fotonda bile ruh halini yansıtmışsın
güzellik bakan gözdedir
erkek arkadasın senı yeterınce begenmıyosa yeterınce sevmıyo yani..
sen ondan ayrıl ve toparlanmaya karar ver
profil fotona gülümseyen bi kız koy
silkelen ayaga kalk
emek harca zayıfla kendıne bi kaç dokunuş yap
burun hızması tak rimel sür keskin bakışlar yap
ayrıca bu niyetle kapanmak saçma olur belkı ama
şal tak basına renk renk
spor ama ciks olabilirsin kendine emek harca
kesınlıkle saçın kendı basına sorun değil..
sorun sende özgüven eksıklıgıne onuda derhal toparla derim

bence ilk önce spora yazılın...sonra zaten gerisi gelir canım...

1,62 boy 68 kgyum 40 beden giyiyorum , diyabetli olduğum içni sürekli diyet halindeyim zaten sporuda az çok yapıyorum ama 66dan aşağı düşemiyorum
utanıyorum işte dışarı çıkınca özgüven eksikliğim var. topuklu ayakkabıyı geçtim abla babetten ojeden utanıyorum, makyaj yapmayı bilmiyorum
teşekkür ederim [/QUOTE]

valla cnm herkez anasının karnında öğrenmiyor. bir kere utanmayı bırakacaksın. dediğim gibi gardırobunu yenile kadınsı kıyafetler al. topuklu ayakkabılar vs.

makyaja gelince çok kolay. benim elimde yatkın değildi. kuaföre yaptırıyordum. zamanla alıştım. güzel bir fondöteni tüm yüzüne sür. göz kapakların göz

altı alın her yere. sonra pudra sür. sonra gözünün üstüne far. sonra göz üstüne ve içine siyah kalem çek. kirpiklere rimel (rimelde zorlanabilirsin ilk günler

sürmesende olur) kaşına gri kaş kalemi sür. dudaklarına dudak kalemi üstüne ruj. yanacıklara da allık birazda parfüm sık, ellere oje işte sana fıstık gibi bir

kız. benim bile ağzım sulandı valla

Bende 4 sene öncesine kadar spor giyinirdim. Sürekli hiphop kiyafetleri falan, üstelikte kapaliyim. Annem hep söylenip dururdu az kibar ol düdük gibi görünüyosun diye hic umursamazdim. Sonra bi sekilde yavas yavas kiz esyalarina gecis yaptim Etek giyinmeye basladim, iste spor tarzinda gömlekler falan. Güzel de görünüyor yani. Bi sekilde kendi tarzim var daha bakimli olmaya basladim. Ama hala sporum. Ayakkabi olsun canta olsun hep spordur bende. Hayatta babet giyinmem mesela. Erkek arkadasinin kötü bi niyeti yoktu burda bence. Herkes sevdigi kisiyi güzel hos görmek ister. Simdiki aklim olsa bende beni eski halimle begenmezdim. Simdi bakiyorumda ben baya baya giyinmeyi ögrendim. Istersen sende basarabilirsin. Biraz özgüven ve zafer senindir :thumbup:

http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/04/sac-dokulmesine-bitkisel-cozum-karanfil.html

http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/10/sgr-iligi-maskesi-sac-ckartan-sac.html
BİDE SİNAMEKİ KÜRÜ VAR CANIM

SEN YAZINCA BİLGİ OLSUN DİYE ARATIP BULDUM
AMA KAN DEĞERLERİNİ KONTROL ETTİR DERİM BEN
SONRADA KİLO VER MUTLAKA AZİM ET
KİLO VERİP TE ADETİ NORMALE DÖNEN İNSANLAR VAR
TOPİĞİMİZE BEKLERİM
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684533&page=708
HE BU ARADA PSİKOLOJİNİ DÜZELTMEN LAZIM
ADETİN VE SAÇ DÖKÜLMELERİN BUNDAN KAYNAKLI OLABİLİR
ÇIK GEZ ÇEVRE EDİN
OLMADI PSİKOLOGA GÖRÜN
AMA MUTLAKA DOKTORA GİT ARAŞŞTIR BUL
TIP HASTANELERİNE GİDEBİLİRSİN

nasıl bakımlı olacağımıda bilmiyorum ki

canım sen erkek arkdsını bosver kendınn yenılenmekk degısmekk ıstyrmusun once ona karar verr snraaa tumm bıldıklrımıı sanaa anltrr yardımcı olmaya calısırzzz el bırlıgıyleee evelallahh

Merhaba canım ben formunu okudum da gerçekten ne çok kilolusun nede cozulemiyecek bir problemin var bunu diyetisyen adayı olarak söylüyorum baştan okurken ciddi kilo problemin var sandım seni biriyle tanıştırmak isterdim ki emin ol o sana bu yolda resmen rehber olurdu YORUM BURSA MEME ESTETİK başlık altında bahsettim o kişiden oku o okuyacağın kişi yaklaşık tam emin değilim ama boyu 1.60 115 li kilolardan suan 55 kilo ve okulumuzun en ggözde en sexy diyetisyen adayı inan bölüm hocalarimiz ondan spor ve diyet konusunda yardım alıyor düşün insanın yapmayacağı hiç bir şey yok onun insülin direncinin yanında seninki ne ki...Keşke ikna edebilsem size yardımcı olsa ama ne yazıkki ondan gizli bir kaç yorum yazdım onun çok fazla mütevazı olmasi yüzünden kendinden bahsedilmesinden pek hoşlanmaz diye düşünüyorum ama sen benim yazımı oku emin ol hayatta basarilamiyacak hiç bir şey yok yeterki içinden gelsin

68 kgyum kilomu çokta takmıyorum ama kadınsı şeyleride giymiyorum, teşekkür ederim ilginize ben bu ilgiyle özgüven depolarım valla teşekkür ederim çok iyi hissediyorum

dökülecek saç kalmadı valla :/ cevap verdim tabi beni böyle sev seveceksen, olduğum gibi kabullen dedim defalarca hemde beni kalıplara sokma dedim saçını söyle böyle yap demesinden az da olsa kurtuldum. ama illa siyah oje sür şık giyin şunu yap bunu yap . en son bakımlı görmek istiyorum seni dedim :/ anlamıyorum bakım ne makyajsa yapmayı bilmiyorum, gyinmeyide bilmiyorum yardım alayım dedim işte teşekkür ederim

çocuk habire bana bakımda bakım diyor anlamıyorum ki yani makyaj yapamıyorum olmuyor beni böyle sev dedim çemkirdim ama belli aralıklarla yineliyor
ablacım balla teşekkür ederim ilgin için kombinlerimi hangi bölümde yayınlayabiliyorum. teşekkür ederim fular iyi fikir kafada durmasada pek güzel oluyor. biraz yüzüm güzel allahtan yoksa işin içinden çıkamazdım ... özgüven olayını aşarım umarım teşekkür ederim tekrardan iyi ki varsınız

haklısınız bacağım kalınsa kalın giyicem ya aşıcam kendimi inşalah güzel olucam beğenmezse beğenmesin kimse ben beğeneyim kendimi 68 kgyum ben de :/ boy kısaym bcaklar kalın kalın ama herşeyi giyicem oh mis geri kalmıycam şu saatten sonra :/ 5 yılım çöpe gitti ona yanarım

SAçın için peruk ya da çıtçıt kullanabilirsin bence. Geçici çözüm olarak ise topik kullanabilirsin. Saçın genel azlığına faydası olmaz ama diplerini sık ve gür gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…