erkek arkadaşım şehir dışında okuyor gerçi yeni erkek arkadaşım oldu vizelerden sonra görüşücez iyi hoşta bana bakımlı ol falan dedi
ben saldım çayıra mevlam kayıra bi insanım saçlarım yüüznden konusu şu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701785
kiloluyum zaten bana kıyafetlerin yakıştığını düşünmüyorum hep spor giyiniyorum nasıl bakımlı görünücem ben bu çocuğa saçım başımda yokki :/
utanıyorum ayrılmayı bile düşünüyorum :/ nasıl bakımlı görünebilirim ablalaroje sürsem bile dışarı çıkmaya utanıyorum . babet bile giyinemiyorum utanıyorum. normal kadın çantaları dahi takamıyorum erkeksi gibiyim :/ ya beni nasıl beğenicek nolur tüyo verin
Yazasım geldi duramadımm.Bütün sayfaları okumadım ama bir kaç bi şey söyleyeceğim :) boyun 1.62ymiş 68 kiloymuşsun falan bunları önce bi kenara bırak,bende 1.63üm 47den yukarı çıkamadım herkes yaşımı göstermediğimi,çok zayıf olduğumu söyle başta çok umursayıp üzülürdüm ama şimdi kime ne ben böyle mutluyum diyorum :) Sen de böyle ol umursama insanlar çok şey söyler hepsini kafaya taksak ooo depresyondan çıkamayız :)
Sen bi kadınsın bunu unutma erkek gibiyim dediğin için bunu söyledim :) kadınlar makyaj yapar,giyinir,kuşanır bu utanılacak bir şey değil asla öyle düşünme :) ben mesela sırf moralim düzelsin diye makyaj yapar çıkar gezerim :) sende böyle ol,umarım bi gün çok mutluyum diye konu açarsın :) keşke arkadaşım olsaydın da değişimine katkıda bulunabilseydim,ama burdan bu kadar oluyo :)
tatlışım hiç üzülme ilk önce.diyete başla. önyargılarını kır ve kadın olduğunu hatırla.Bak sana hatırlatmaya çalışan bi sevgilin war. Belliki seni kazanmaya çalışıyor.
bende bi ara senin gibi hissediyorum.ama bi iki alışweriş bi iki yüz bakımı kuaför falan cesaretlendirir seni.Benim eşimde kızıo kendine bakmıosun fln dikkat et die. erkekler eşlerini güzel ve bakımlı olmalarını severler ne kadar belli olmasada.
Şimdi kalkıp bi silkelen bence üstüne yakışan bi kaç şey alıp kuaföre git.saçlarını büyütme.kuaför ona uygun bi şekilde bulur.bulmasada allahın işi sevgilin zaten bilio bu durumu deilmi.öpüldün
Özgüven problemini aşmadan yapacağın her şey havada kalır.
Ona utanıyorum, buna utanıyorum diyen bir insan nasıl bir erkekle hiç olmadığı bir kalıba girip de güzel bir görüşme gerçekleştirebilir bilemedim.
Lütfen önce düşünce yapını değiştir, geliştir kendini utancının sebeplerini bul ve utanmaman gerektiğini kafana yerleştir.
Kendini olduğun gibi kabullen ve sev.
Sonra da kilolarını verirsin, tarzını değiştirirsin vs.
Önce temelini at; ardından inşa edersin her şeyi.
erkek arkadaşım şehir dışında okuyor gerçi yeni erkek arkadaşım oldu vizelerden sonra görüşücez iyi hoşta bana bakımlı ol falan dedi
ben saldım çayıra mevlam kayıra bi insanım saçlarım yüüznden konusu şu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701785
kiloluyum zaten bana kıyafetlerin yakıştığını düşünmüyorum hep spor giyiniyorum nasıl bakımlı görünücem ben bu çocuğa saçım başımda yokki :/
utanıyorum ayrılmayı bile düşünüyorum :/ nasıl bakımlı görünebilirim ablalaroje sürsem bile dışarı çıkmaya utanıyorum . babet bile giyinemiyorum utanıyorum. normal kadın çantaları dahi takamıyorum erkeksi gibiyim :/ ya beni nasıl beğenicek nolur tüyo verin
alışmadığım için garipsiyorumdur belkide ama çok farklı bi duygu gbi geliyor çıplak ayakla sokakta yürümek gibi umarım o günleride görürüm teşekkür ederim
teşekkür ederim abla valla karar verdim fıstık gibi olucam inş
hiç olmadığım bir kalıptan ziyade bu durumu aşmak için yardım istedim ben, durumumun sebebi yıllardır böyle olmam malesef ne giyinmeyi ne makyaj yapmayı ne de bakımın anlamını biliyorum . kişisel temizliğe önem veririm ama daha çok unisex bi kişiliğim dişilik özellikleri gösteremiyorum
teşekkür ederim elimden geleni yapıcam
nasıl bakımlı olacağımıda bilmiyorum ki
Ay canım neden utanıyorsun ya? Sen bi bayansın kilolarında olsa, saçlarında olmasa gayet güzel şıkır şıkır alımlı bi bayan olabilirsin. Bak eski erkek arkadaşımın bi arkadaşı vardı, çocuk inanılmaz yakışıklıydı eşini bi görsen abartısız 120 kg var. Ama ne kadar alımlı çalımlı bi bayandı. Eminim sen onun kadar kiloluda değilsindir. Demem o ki kiloların var diye kendini nasıl salabilirsin?Bence biraz özgüven depolaman gerek kendine. Sanırım okuyanda bi insansın,yapma böyle lütfen. En yakın zamanda kendine ciciler al, biraz yemeni kıs. O saç konusuna gelirsekte annemin kullandığı bi sabun var akşam eve gidince ismine bakıp sana yazacağım Derdin bu olsun cicim ya ..
Sevgiline cok kizdim su anda, zaten saclarin dokuluyormus , sacmalayip iyice canini sikmis. Yani sac dokulmesinde 1 numarali kural strese girmemek ve bu konuyu dusunmemek, durumu beter etmemek.
Sekerim cok ozguvensiz gordum seni, neden bu cocuga bu cumleyi sarf ettiginde cevap vermedin? Ben boyleyim, begenmeyen kcuuk ogluna almasin derdim ben olsam, hem alinir, hem ofkelenirdim. Ona mi kaldi senin oje surmen, sac yapman ? Final zamani, vize zamani zaten herkes salar, kim sac bas dusunur , o da ayri bir mesele zaten.
Nasil istiyorsan oyle ol, olmadigin biri gibi olmaya calisma derim ben. Nasil ciinden geliyorsa oyle yap.
canım benim bir erkegin begenmesi icin illa şıkır şıkır suslu püslü ojeli olmak gerekmiyor.
babet falan demissin ya, alakası yok, senin begenip begenmemen rahat hissedip hissetmemen onemli
fakat baskaları tarafından dikkat cekmemek icin utandıgın icin giyinmiyorum, makyaj yapmıyorum diyorsan bunda ceknilecek hicbir sey yok oncelikle bunu bil. bir suru kadın giyiyor, yapıyor da sen yapınca neden yakısmasın ki. alısık olmadıgın icin gozun yadırgıyordur.
hem buraya yazdıklarından ne kadar samimi icten biri oldugun belli oluyor,
emin ol en guzel giyim, temiz olanı; yuzunu en guzel yapan sey de gulumsemekevet klise gibi ama bu dogru oldugu gercegini degistirmiyor :))
hatta burada kombinler yapıp paylas biz sana fikir veririz.
sacların icin de ilac/sampuan vs tıbbı ya da bitkisel nasıl bir cozum olur bilmiyorum ama renk renk şapkalar takabilirsin,
sacını topuz veya at kuyrugu yapıp, kıyafetine uygun farklı desendeki fularları sac bandı seklinde kullanabilirsin
Eki Görüntüle 1052563 Eki Görüntüle 1052564
Kendine bakmamak başka şey, yaradılıştan gelen kusurlar başka şey
Kilo vermeye gayret et tabi, sağlığın için çok önemli
Ama giyimin konusunda değişiklikler yapabilirsin
Şu anda 77 kiloyum ben =))
Diz üstü elbise de giyerim, kumaş pantalon, topuklu ayakkabı ve şık bir ceketi de kombinlerim
Tabi ki 38 beden bayanlar gibi her aklıma eseni giyemiyorum ama herkese bir yakışan var
Yaşın çok genç, bir çok şey yapabiirsin; bahar geldi çok açık olmayan orta tonlarda elbiseler edinebilirsin
Hafif bir makyajla çehreni değiştirebilirsin
Biraz aksesuar kullanabilirsin
Kendine güven, gençlik bulunmaz bir nimet sakın unutma ve bu zamanlarını kendini kapatarak harcama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?