- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
erkek arkadaşım şehir dışında okuyor gerçi yeni erkek arkadaşım oldu vizelerden sonra görüşücez iyi hoşta bana bakımlı ol falan dedi
ben saldım çayıra mevlam kayıra bi insanım saçlarım yüüznden konusu şu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701785
kiloluyum zaten bana kıyafetlerin yakıştığını düşünmüyorum hep spor giyiniyorum nasıl bakımlı görünücem ben bu çocuğa saçım başımda yokki :/
utanıyorum ayrılmayı bile düşünüyorum :/ nasıl bakımlı görünebilirim ablalaroje sürsem bile dışarı çıkmaya utanıyorum . babet bile giyinemiyorum utanıyorum. normal kadın çantaları dahi takamıyorum erkeksi gibiyim :/ ya beni nasıl beğenicek nolur tüyo verin
seni sen olarak kabul etmek yerine belli bir kalıba sokmaya çalışıyor bence. bakımlı ol da ne demek, yadırgadım ben bu sözü. sen zaten onunla buluşacağın için saygıdan dolayı kendine biraz daha özen gösterirsin bunu söylemek ona mı düştü
diğer konunu hatırladım. sağlık problemlerinde vardı...
erkek arkadaşını kafana takma. o şekilde söylemesi hoş olmamış. sen kendine bak ama erkek arkadaşın söylediği için değil...
saçın yüzünden özgüvenini kaybetmişsin... geri al olurmu...
mesela kanser hastalarının tüm saçları dökülüyor. ama kendilerine bakanlar mutlu oluyor. ayrıca hastalığı da atlatıyorlar... bence sende kendine güvenmeye başla... emin ol birçok sorunu çözeceksinn...
Saç problemine takılma bence. O bir şekilde tedavi edilebilir ..Olmasa dahi zayıf telli saçı olan pek çok insan var.Üzülme bu yüzden.
Erkek arkadaşının öyle demesi kırıcı olmuş ama belli ki rahatsız olabildiği şeyler var demek ki..
Kendine bir şey yakıştıramaman ve utanman kilondan kaynaklı bence.Kilo için zayıflama topikleri var denesen .Ya da diyetisyene gitsen :26: Özgüvenin yerine gelir.
Bu değişim kabuk değiştirmek gibi birşey ama emin ol değişiklik de sana iyi gelecektir. Babetler bluzlar hafif makyajlar.Değişim iyidir.
Söylenecek tek sey var aslinda..
Hic kimse icin degil kendin icin yap ne yapiyorsan..
bu erkek arkadasın senı ılk kez mı görecek bırebır?
onun mutlu olması ıcın ugrasma..kendını mutlu etmek ıcın ugras..
kılo verıp,spor yaparsan vücudun guzellestıgınde kendıne olan guvenın gerı gelır..
bak gör ozaman ne babetler gıyıp,ne ojler surersın..
sacın ıcınde bı uzmandan yardım al..sadece sacın ust tarafına takılan çıtçıtlar bıle var..onlarla kamufle edebılırsın..
evet arkadasim, kilo problemim de var demissin, o da mi saglik sorunlarindan dolayi mi bilmiyorum ama, bence senin ozguvenini geri kazandiracak sey saclarin degil, zayiflamak. Bence ise burdan basla, sonra zaten mutlu olacaksin, mutlu oldukca oz guvenin geri gelecek..
sacin icin cozum olmasa bile kilon icin bir cozumun var.. onu hallettikten sonra sacin icin de bir cozum var mi bakarsin..
bence sevgilin kötü bir şekilde söylememiş.
karşındaki kişinin sana hitap etmesini beklersin yani görsel olarak.
eşim askerde ve haylice göbek yapmış, her telefonda soruyorum kilo verdin mi diye. illaki yaşlanacağız, değişeceğiz vs. ama bana çekici gelmesi lazım yani o adamın. hijyenine giyimine dikkat etmeyen biri bir süre sonra çekiciliğini yitirir.
sen de gardrobunla başla.
babet giymekten neden utanacaksın
önce "sade" modelleri seç
kıyafetlerini de yavaş yavaş değiştir. çok bol kesim erkeksi giyiniyorsan gömleklere, dar paça pantolonlara falan geç tabi vücuduna yakışan şekliyle.
makyajını yap çok hafif.
göz kalemi rimel ve hafif bi parlatıcı yeter mesela gündüz için.
ojeleri alışana kadar naturel renkler sür
direkt ateş kırmızısı ile başlama yani
Bişey yapmak istiyorsan ilkönce kendin için yap canım.. ama mutlaka bi dermotoloğa git ve birde endokronolojide hormon testlerini iste.. ilkönce sağlık sonra dış görünüş. Bi erkeği kaybetmemek için değilde kendine hakettiğin değeri göstermek için yapmalısınbenim kuzenimde senin gösterdiğin fotodaki gibiydi saçları ardıç katranı şampuanı onda baya işe yaramıştı, sigara kullanıyorsan bırakmanı öneririm, cips, kola fast foodda yiyip içiosan bıraktığın an inan çok farkını görürsün.. her kadın ilk kendine güzel bakımlı görünmeli
yıne yazasım geldı..
öncelıkle temız ol..güzel kokular sur..
bu soyledıklerımı evde kendın ıcın yap..
dışarı cıkmasanda ogun sacın basın hep duzgun olsun,deodorant veya parfüm kullanmayı eksık etme..
ben mesela her sabah sıkarım,aksam yıne sıkarım..sıktığımı gören 'bıyere mı gıdıyosun' der..ne alakaysa..o benım alışkanlığım ve kokuya karsı cok duyarlıyım..mutlu oluyorum..
cıldıne bakım yap..yasın kac bılmıyorum,gözüne kalem cekmeyı ogren,rımelını sur hergun..yanaklarınada allık..
ojenıde sur,evde bu sekılde dolaş..bu alışkanlık halıne gelmeli..dışarı çıkmayı bekleme kendıne bakmak ıcın..
babetlerınıde al evde gıymeye basla önce..sonra bıgun markete gıderken gıy..başka bıgun annenle gezerken gıy..
yapa yapa alışırsın herseye..ama başkası ıcın degıl,kendın ıcın yap..ben böyle mutluyum de..
once fön cektir
güzel koku alabılrısın mesela ( la vi este lancome) sahtesi bıle guzel
spordan cıkıp eger gıyıyosan en azından babetle basla
pudra sür rımel
yanı basla makyaja ılerde ıse gıdıcen calıscan vs alıs sımdıden
Öncelikle kendine güven, kendine güvenmeyen bir kadın istediği kadar güzelleşmeye, bakımlı olmaya çalışsın üzerinde eğreti durur. Sonra eline bir kalem al ve kendinde beğenmediğin şeyleri yaz. Bunların içinde bazıları değiştiremeyeceğimiz şeylerdir. Mesela benim yüzümde orta büyüklükte bir ben var, ben seviyorum benimi, resimlerde filan rötuşlemesin diye fotoğrafçılara tembih ederim, o benim yüzümün karakterini yansıtıyor ya da mesela boyumuzu değiştiremeyiz, çenemizde bir yamukluk varsa değiştiremeyiz. Değiştiremeyeceğin şeyleri sev yoksa her aynaya baktığında gözüne batacak. Kiloluyum demişsin, ne kilolular zayıflıyor, yeter ki iste. Kolay değil tabii ki öyle ha deyince de olmayacak, ama istersen başarırsın. Belki 1-2 ayda olağanüstü değişimler yaşamayacaksın ama yavaş yavaş olacak. 1 yıl sonra resimlerine bir bakacaksın bu ben miyim diyeceksin. Aklıma gelen bir kaç madde var sıralayayım;
1- Temizlik çok önemli, saçların, tırnakların, ellerin, kıyafetlerin hep temiz olsun. Temizlik bu işin temel taşı,
2- Erkekler kıl tüy olayına takılıyorlar, bıyık, sakal, benlerin üzerindeki kıllar, parmakların ve ellerin üzerindeki kıllar çok itici geliyor, bunlar en çok göz önünde olan yerlerin, ilk dikkat çeken, bunlara dikkat etmelisin,
3- Oje konusuna gelmeden tırnak ve el bakımı önemli, manikürünü evde kendin yapabilirsin, bir sürü videolar var bu konuda bilgilendirici, her gece yatmadan mutlaka el ve kollarına krem sür, çantanda mutlaka minik el kremlerinden olsun, elini yıkadıktan sonra krem sürmeyi alışkanlık haline getir,
4- Makyaj deyince aklına hemen profesyonel makyaj gelmesin, onu yapabilen çok az zaten, çok iyi bilmeden üst üste sürünce palyaçoya dönüyor insan, başlangıç olarak BB krem kullanabilirsin, rengi ne kadar fondötene benzese de çok az renk veriyor, cilt lekelerini çok hafif kapatır hem de yüzünü nemlendirmiş olursun, göz kalemi kullanmayı deneyebilirsin, hiç kullanmadıysan ilk başta tuhaf gelebilir, ama zamanla kalemsiz çıkamıyor insan, yoğunluğu az olan siyah ya da şeffaf rimellerden al, eğer utanıyorsan internetten küçük araştırmalar yap, hangi ürünü alacağını karar ver, ona göre git kozmetikçiye. Başlangıç olarak bu 3'ü yeter. Alıştıktan sonra yapmak isteyeceksin zaten.
5- Dudaklar önemli, en azından renksiz ama bence az biraz da olsa renkli bir dudak kremi çantanda mutlaka olsun, mesela Nivea'nın çilekli dudak kremini alabilirsin. Sadece dışarıda değil ama evde de, hatta gece yatarken bile sür,
6- Kendine yakışanı bul, hangi renkler yakışıyor sana biliyor musun ? Kimisine kırmızı yakışır, kimisine pembe, arkadaşlarına sorabilirsin, onlarla alış verişe çık, almasan da almayacak olsan da dene, mesele git elbise dene, kimse ne giyiyorsun diyemez, git topuklu ayakkabı dene, al demiyorum bak, ama olabileceğini gör,
7- Tüm bu saydıklarımı kendin için yap, kendini sev, her gün kendinle berabersin, güzel bir kız görmek istemez misin aynada ?
cnm kaç kilosun . biraz diyet yapıp kilo vermekle başla işe.
neden oje sürünce babet giyince utanıyorsun kigüzel kıyafetler giyin. topuklu ayakakabılar. oje sür. makyaj yap. etek altına ince çorap fln işte bak kendine
ERKEK ARKADAŞINA DA KIZDIM SAN BUNU SÖYLEMESİ GEREKMEZDİ. SENİ OLDUĞUN GİBİ KABUL ETMİŞ. ŞİMDİ DEĞİŞMENİ İSTİYOR.
AMA ERKEK ARKADŞIN İÇİN DEĞİLDE KENDİN İÇİN DEĞİŞ BAK KENDİNE
boyum 1,62 kilom 68 . sorun hormonlar olunca kilo vermek çok zor hep diyet yapıyorum elimden geldiğince spor ama 66dan aşağı düşemedim bi. ama azmedicem daha çok zayıflıcam inş. saçım için toppik aldım ama yinede toplamak zorundayım :/ teşekkür ederim <3
çocuğun aklı hep manken gibi kızlardaymış gibi geliyor bana ya
erkeksi giyinmekten ziyade spor giyiniyorum kot tişört ama sade sade şeyler hep. bişeyler yapınca kendime sokağa çıkınca utanıyorum :/
kıyafetlerimi annemle babam seçiyorben ne zaman alsam hüsran oluyor teşekkür ederim ablacım <3
dermatologada gttim endokrinede ama adet olamıyorum ben hormonsal sorunum var malesef tak diyede çözülmüyor
teşekkür ederim o şampuanıda araştıracağım. ya beni bırakacaksa tipim için zaten hiç durmasın ona da söyledim ama öyle biri değil ama güzel sevgili onunda hakkıteşekkür ederim
hergün duş alıp deodorant parfüm sıkınıyorum krem sürüyorum habire nemlendirici sürüyorum, ojeyede alışmaya çalışacağım teşekkür ederim <3
başarıcam inş
fön çektirecek saçım yok işte :26: kokularım güzel ama tenimde hiç kalıcı gibi değilmiş gibi duruyor chanel chance in gerçeğini bile aldımbu dediğinizdende edinmeye çalışacağım. pudra arıyorum tenime göre rimeli kendime yakıştıramıyorum sanki :/ teşekkür ederim <3
Temizim temiz kokarım her gün bıcı bıcı yaparım ama kokular tenimde durmuyorkıllarımı alıyorum bıyık mıyık kollar eller ama yanagımda hormonsal rahatsızlığım yüzünden tüyler çıktı çok utanıyorum onlardan sarartmaya korkuyorum uzar diye tüy dökücü arıyorum almak için ilerde lazer yaptıracağım
abla hepsini yapıyorum bb kremide nivea çilekliyide nemlendiriciyide heryerimi kremliyorum elimden geleni yapıyorum :26:
manikürü yapmaya çalışıyorum falan ama giyimden anlamıyorum saçlarım güzel değilsevgilim beni beğensin istiyorum ya
çok çok çok teşekkür ederim
1,62 boy 68 kgyum 40 beden giyiyorum , diyabetli olduğum içni sürekli diyet halindeyim zaten sporuda az çok yapıyorum ama 66dan aşağı düşemiyorum
utanıyorum işte dışarı çıkınca özgüven eksikliğim var. topuklu ayakkabıyı geçtim abla babetten ojeden utanıyorum, makyaj yapmayı bilmiyorum
teşekkür ederim
cnm merhaba;
insanların bazı şeylerin farkına varması için biri tarafından uyarılması rencide edilmesi gereklidir. kusura bakma biraz dobra yazıcam ama erkek arkadaşına sakın kızma seni sevmese seni uyarmazdı demek ki sende dikkat etmeni istediği şeyler var bir kere kendimi saldım lafını lugatından çıkaracaksın. kaç yaşındasın ne kadar yıllandın gördün geçirdin dert keder çektin ki kendini salıyorsun. aynanın karşısına geç ve gördüğün kişiye bak nasıl olmasını istersin bakımlılık sana hiç birşey kaybettirmez aksine çok şey kazandırır...
ilk başta kişisel temizliğine dikkat ediceksin sonra git bir kuaföre saçını daha hacimli gösterebilecek bir model kestir saçların için tavsiye edebileceği ürünler mutlaka olur bitkisel karışımlar vs onları not al ve yapmaya başla. yüzünde sivilce siyah nokta vs varsa cildine bakım yapmaya başla. tırnaklarına manikür yaptır oje sür bunlar utanılacak şeyler değil kimseden çekinme kilolu olupta ne bakımlı insanlar var bence bunları yapıp kendine çeki düzen ver özgüvenin olsun çık gez kilona uygun kıyafetler al spor kıyafetlerlede gayet şık olabilirsin daha sonra kilo vermeye gerçekten karar ver öyle pzt başlayıp etresi gün bırakma aç kalmadan zayıflama yöntemlerini öğren ekmeği hayatından çıkar börek pasta poğaça yemezsen ölmezsin öyle düşün
çok önemli bir nokta var bunların hepsini kendin için yap başkası için değil ama kesinlikle kendini salma....
neden bu kadar olumsuz düşşünüyorsun anlamıyorum bu dünyada ölümden başka herşeye çare var ve canım kilo verilebilecek birşey bende birara çok kilo almıştım hatta resimlerime bakabilirsin sonra verdim saç baş önemli değilki saçlarına da çözüm bulunur her kiloya göre şık kıyafet var tırnaklarına oje sürmekten neden utanıyorsun öncelikle bu bakımı kilo vermeyi kendine özgüvenli olmayı kendin için yapacaksın daha yolun çook başındasın dur daha neler çıkacak önüne sen önce oje sürmekten kıyafetini şıklaştırmaktan başla sonra kilo vermeye çalış kendine bir profil çiz gör bak neler olacak ama önce kebdine inan ben herşeyin üstesinden gelirim de o kimmiş be de bana böyle konuşuyor de ve silkin biraz ben inanıyorum herşeyin üstesinden özgüveninle geleceksin canım ve fotograflarınıda burdan paylaşacaksın eminim ben bundan olmayacak birşey yok bu dünyada sadece özgüven önemli
Bilmiyorum sevgilinle ne kadar yakinsin ama bende ilk basta sevgilimden duymak isterim disaridan gözüken ve cozebilecegim bir sorunum varsa..
Hatta biri bana kilo almissin sanki dediğinde hemen döner derim niye sen söylemiyorsun askim kilo aldin diye... Yani sana sarisin ol 90 60 90 ol dememiş ki.. Bakimli ol demiş.. Guzel giyin makyajini yap ellerine ojelerine dikkat et bakimli ol.. Kilolu olabilirsiniz ama kilolu olup kendine donuk baktiran hoş giyimli piril piril hanimlar var
yakın arkadaşından yardım almalısın bence yani bu annende olabilir. benim annem ben biraz bakımsız dolaşınca hemen git kendini düzelt der .
ben eşime de öyleyim süsler püslerim onuda.
saçların için adetim yılda 3 kez geliyor demişsin büyük ihtimalle troid bezlerinin çalışmıyor . önce doktora git hormonlarına baktır canım
kıyafetlerini de bi ufak tefek değişiklikle kurtarırsın illa etek giy demiyor kimse çıtır pıtır bluzlerden giy mesela altına tayt üstüne uzun bi tişort ayağınada spor bi babet kolunada bi çanta
sonra bi rimel bi allık bi ruj tamamdır :)
ha bu arada sen halinden memnun musun . memnun değilsen ona göre değiştir kendini.
istemediğin kalıba koyma kendini.
peruk tak o zaman sımdı moda hep küt fılan
pudra kesınlıkle krolonıe al profosyenel makyaj
bende pata krem ve kaptıcısı var Eki Görüntüle 1052249
bak bu marka ıste
alırsan bunun goz altı kapatıcısı ve pudralı setini al
bı tasla ıkı kuş hem gos kapatıcı hem pudra :)
ankarada ykm ıcınde satılıyor
ablacım orda yazdım hormon sorunum var hemen tedavi edilmiyor diye. annem ve yakın arkadaşım sağolsun beni depresyondan çıkardılar ama çoğu şey sanırım benim elimde.. elimden geleni yapmaya çalışıyorum artık. normal bi kot giyorum alta normal unisex bi spor ayakkabı üstede normal bi tişört sporcada çanta takıyorum :26: allık bakayım ben hiç kullanmadım . gözlerim çok küçük çekik rimel rahatsız ediyor. çok teşekkür ederim herşeyi not ettim taş gibi olucam inş
toppik kullanmaya başladım peruğa yazın sıcak bakmıyorum annem psikolojim bozulur diye izin vermiyor depresif bi yapım var malesefbu kremide ilk kez gördüm araştırıp alacağım çok sağolun ilginiz için inş güzel olucam D:
anladım topık onermıstım sıze almanıza cok sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?