erkek arkadaşım bana bakımlı ol dedi, ben hiç birşey anlamadım yardım edin ablalar :(

cnm kaç kilosun . biraz diyet yapıp kilo vermekle başla işe.
neden oje sürünce babet giyince utanıyorsun ki güzel kıyafetler giyin. topuklu ayakakabılar. oje sür. makyaj yap. etek altına ince çorap fln işte bak kendine

ERKEK ARKADAŞINA DA KIZDIM SAN BUNU SÖYLEMESİ GEREKMEZDİ. SENİ OLDUĞUN GİBİ KABUL ETMİŞ. ŞİMDİ DEĞİŞMENİ İSTİYOR.
AMA ERKEK ARKADŞIN İÇİN DEĞİLDE KENDİN İÇİN DEĞİŞ BAK KENDİNE

cnm merhaba;

insanların bazı şeylerin farkına varması için biri tarafından uyarılması rencide edilmesi gereklidir. kusura bakma biraz dobra yazıcam ama erkek arkadaşına sakın kızma seni sevmese seni uyarmazdı demek ki sende dikkat etmeni istediği şeyler var bir kere kendimi saldım lafını lugatından çıkaracaksın. kaç yaşındasın ne kadar yıllandın gördün geçirdin dert keder çektin ki kendini salıyorsun. aynanın karşısına geç ve gördüğün kişiye bak nasıl olmasını istersin bakımlılık sana hiç birşey kaybettirmez aksine çok şey kazandırır...

ilk başta kişisel temizliğine dikkat ediceksin sonra git bir kuaföre saçını daha hacimli gösterebilecek bir model kestir saçların için tavsiye edebileceği ürünler mutlaka olur bitkisel karışımlar vs onları not al ve yapmaya başla. yüzünde sivilce siyah nokta vs varsa cildine bakım yapmaya başla. tırnaklarına manikür yaptır oje sür bunlar utanılacak şeyler değil kimseden çekinme kilolu olupta ne bakımlı insanlar var bence bunları yapıp kendine çeki düzen ver özgüvenin olsun çık gez kilona uygun kıyafetler al spor kıyafetlerlede gayet şık olabilirsin daha sonra kilo vermeye gerçekten karar ver öyle pzt başlayıp etresi gün bırakma aç kalmadan zayıflama yöntemlerini öğren ekmeği hayatından çıkar börek pasta poğaça yemezsen ölmezsin öyle düşün

çok önemli bir nokta var bunların hepsini kendin için yap başkası için değil ama kesinlikle kendini salma....

saçınla ilgili konuyu şimdi gördüm peki doktorlar saç dökülmenle ilgili birşey söylemiyorlar mı bir yol göstermiyorlar mı sana

çok geçmiş olsun bende kronik hipertroidi hastasıyım ilaçlarımı kullandığım müddetçe kilomu koruyabiliyorum yoksa bir gecede 5 kilo bile veriyorum benimde saç dökülme problemim var ama ilaçlarımı düzenli alıyorum dediğim gibi seninde mutlaka bir yolu vardır...

neden bu kadar olumsuz düşşünüyorsun anlamıyorum bu dünyada ölümden başka herşeye çare var ve canım kilo verilebilecek birşey bende birara çok kilo almıştım hatta resimlerime bakabilirsin sonra verdim saç baş önemli değilki saçlarına da çözüm bulunur her kiloya göre şık kıyafet var tırnaklarına oje sürmekten neden utanıyorsun öncelikle bu bakımı kilo vermeyi kendine özgüvenli olmayı kendin için yapacaksın daha yolun çook başındasın dur daha neler çıkacak önüne sen önce oje sürmekten kıyafetini şıklaştırmaktan başla sonra kilo vermeye çalış kendine bir profil çiz gör bak neler olacak ama önce kebdine inan ben herşeyin üstesinden gelirim de o kimmiş be de bana böyle konuşuyor de ve silkin biraz ben inanıyorum herşeyin üstesinden özgüveninle geleceksin canım ve fotograflarınıda burdan paylaşacaksın eminim ben bundan olmayacak birşey yok bu dünyada sadece özgüven önemli

Bilmiyorum sevgilinle ne kadar yakinsin ama bende ilk basta sevgilimden duymak isterim disaridan gözüken ve cozebilecegim bir sorunum varsa..

Hatta biri bana kilo almissin sanki dediğinde hemen döner derim niye sen söylemiyorsun askim kilo aldin diye... Yani sana sarisin ol 90 60 90 ol dememiş ki.. Bakimli ol demiş.. Guzel giyin makyajini yap ellerine ojelerine dikkat et bakimli ol.. Kilolu olabilirsiniz ama kilolu olup kendine donuk baktiran hoş giyimli piril piril hanimlar var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağlık bu insanın başına herşey gelebilir sen önce tedavi ol
kilo alman saçlarının dökülmesi yılda bir kaç defa adet görmen normal değil
önce sağlığından başla git bir jinekoloğa hormonal bozuklukların var belli düzenli adet görmen gerekiyor yüzündeki kıllanmalarda bundan olabilir
saçların için dermatoloğa git tedavine başla çok geç olmadan
sonrasında bakım önce temizlikten başlar ( sana pissin demiyorum genel konuşuyorum)
dişlerini düzenli fırçala tırnakların törpülü parlatıcı ojeli olsun parlatıcı oje bile tırnağı daha güzel gösteriyor
bol salaş kıyafetleri bırak bedenine yakışan pantalonlar tshortler bluzlar bu kıyafetleri bir tek zayıflar giyebilir diye bir kural yok
çok sade hoş babetler var oları giy çanta çapraz çantalar var hem ufak hem babetlere çok yakışan
gözlerine kalem sür koku kullan çok pahalı parfümler almana bile gerek yok bebe kolonyaları bile yeterli
cildine bak akşamları temizle nemlendir öyle yat gözeneklerin açılır ve sivilce siyah nokta oluşumun yavaşlar yada engellenir
top küpeler var sallantılıda rahat edemezsin belki onlardan kullan abartısız sade
saçlarını sev bakım yap badem yağı evigen ampul bepanten ampul karıştırıp kafana saçlarına sür besleyecektir
spor yap güzel beslen zaten tedavi olursan kilolarındanda kurtulacağınadan eminim
veee en önemlisi başkaları için yaşama hayat çok kısa çocukluğumuz akıp gitti şimdi geriye dönüp ne güzel günlerdi diyoruz
gençliğinde akıp gitmeden kendi mutlu olduğun gibi yaşa güzelliğinin farkına var
belki sevgilin seni beğenmeyebilir ama unutma her insan özeldir kendini sev ve güven

sana cesaret vermesi için başımdan geçen bişiyi anlatıyım 8 yıl önce 43 kiloya düştüm saçlarım topak topak döküldü ve çok ağır hasta oldum 4 ay hastanede yattım 9 ay ağır tedavi gördüm bu dönemde saçlarımı kısa kestirdim aslan yelesi derler yaa aynen öle kıvırcık olan saçlarım çok çirkin oldu fön çekiyordum evde renkli bantlar takıyordum lise öğrencisiydim daha dudaklarıma dudak koruyucu sürüyordum parlatıcı ruj sürüyordum ojelerim hep vardı fazla kokuya gelemiyordum rahatsızlığımdan dolayı hafif bebe kolonyalarından kullanıyordum hem kendim için hem ailem için toparlandım beni tanıyan bir çok insan öleceğimi düşünüyordu ama olmadı tedavimdede sonuna kadar gittim kendime baktım sonuç olarak diyeceği o ki hiç kendimi bırakma sen bu dünyada herkesten daha çok değerlisin kendine öenem ve değer ver heves ettiğin hiç birşeyden de utanma umarım seni kırmamışımdır
sürçi lisan ettiysem affola :)) mutlu ve umutlu kal

ben de aynen ona öyle söyledim saçlarını aç demekten vazgeçti ama siyah oje sür şuranı şöyle yapmaktan vazgeçmedi, özen gösteriyorum ama dışardan belli olmuyor abla üstüme bi dolu parfüm boşaltıyorum ama kokmuyor hiç bişey belli olmuyo sanki

olduğu kadar mutluyum ablacım o konunun üstüne sevgili edindim işte kendime böyle çok mutluyum içim içime sığmıyor ama herif saçını aç diyor, beni böyle beğen falan dedim ama işte yok şık giyin yok siyah oje sür demekten geri kalmıyor ben giyinmeyi bil bilmiyorum :44:

saç toppiki aldım biraz iyi yine ama toplamak zorundayım yinede annem yanımda değil gelsin çıt çıt falan düşünücem . evet kırılıyorum saçını aç falan dedi tersledim . boyum 1,62 kilom 68 . veremiyorum 66dan aşağı düşemiyorum :26: diyetisyene çok gittim bi işe yaramadı. nasıl giyineceğimi bilmiyorum hep spor ayakkabı spor kıyafetler makyajda yapmayı bilmiyorum bi bb krem aldım iz yok yüüzmde olanı onunla kapatıyorum

Söylenecek tek sey var aslinda..
Hic kimse icin degil kendin icin yap ne yapiyorsan..

içimden gelmiyor, yapmayıda bilmiyorum süslenince dışarı çıkınca utanıyorum

plates yapıyorum 68 kiloyum :26: umarım dediğin gibi olur teşekkür ederim

hepinize teşekkür ederim

boyum 1,62 kilom 68 . sorun hormonlar olunca kilo vermek çok zor hep diyet yapıyorum elimden geldiğince spor ama 66dan aşağı düşemedim bi. ama azmedicem daha çok zayıflıcam inş. saçım için toppik aldım ama yinede toplamak zorundayım :/ teşekkür ederim <3

çocuğun aklı hep manken gibi kızlardaymış gibi geliyor bana ya
erkeksi giyinmekten ziyade spor giyiniyorum kot tişört ama sade sade şeyler hep. bişeyler yapınca kendime sokağa çıkınca utanıyorum :/
kıyafetlerimi annemle babam seçiyor ben ne zaman alsam hüsran oluyor teşekkür ederim ablacım <3

dermatologada gttim endokrinede ama adet olamıyorum ben hormonsal sorunum var malesef tak diyede çözülmüyor
teşekkür ederim o şampuanıda araştıracağım. ya beni bırakacaksa tipim için zaten hiç durmasın ona da söyledim ama öyle biri değil ama güzel sevgili onunda hakkı teşekkür ederim

hergün duş alıp deodorant parfüm sıkınıyorum krem sürüyorum habire nemlendirici sürüyorum, ojeyede alışmaya çalışacağım teşekkür ederim <3

başarıcam inş

fön çektirecek saçım yok işte :26: kokularım güzel ama tenimde hiç kalıcı gibi değilmiş gibi duruyor chanel chance in gerçeğini bile aldım bu dediğinizdende edinmeye çalışacağım. pudra arıyorum tenime göre rimeli kendime yakıştıramıyorum sanki :/ teşekkür ederim <3

canım sen dahiliyeye gittin mi
hipotirodi olabilirsin
bir de adet düzensizliğin de varmış kadın doğuma da görün
yavaş yavaş değiştir tarzını
bizim bi arkadaş da öyle siyahtan başka kıyafetlere bile kız işi derdi kendi tabiriyle
ama gayet alıştı topuklu filan giyiyo
sen de yavaş yavaş önce babetler renkli kıyafetler filan alırsın

saçın için de sığır iliği kürü iyi geliyor diye biliyorum bir dene

Temizim temiz kokarım her gün bıcı bıcı yaparım ama kokular tenimde durmuyor kıllarımı alıyorum bıyık mıyık kollar eller ama yanagımda hormonsal rahatsızlığım yüzünden tüyler çıktı çok utanıyorum onlardan sarartmaya korkuyorum uzar diye tüy dökücü arıyorum almak için ilerde lazer yaptıracağım
abla hepsini yapıyorum bb kremide nivea çilekliyide nemlendiriciyide heryerimi kremliyorum elimden geleni yapıyorum :26:
manikürü yapmaya çalışıyorum falan ama giyimden anlamıyorum saçlarım güzel değil sevgilim beni beğensin istiyorum ya

çok çok çok teşekkür ederim

1,62 boy 68 kgyum 40 beden giyiyorum , diyabetli olduğum içni sürekli diyet halindeyim zaten sporuda az çok yapıyorum ama 66dan aşağı düşemiyorum
utanıyorum işte dışarı çıkınca özgüven eksikliğim var. topuklu ayakkabıyı geçtim abla babetten ojeden utanıyorum, makyaj yapmayı bilmiyorum
teşekkür ederim

peruk tak o zaman sımdı moda hep küt fılan

pudra kesınlıkle krolonıe al profosyenel makyaj

bende pata krem ve kaptıcısı var

bak bu marka ıste

alırsan bunun goz altı kapatıcısı ve pudralı setini al

bı tasla ıkı kuş hem gos kapatıcı hem pudra :)

ankarada ykm ıcınde satılıyor

Şöyle bakimli bu işleri kiviran bir arkadasin varsa yardimci olmasini istesen.. Seninle keşke ayni şehirde.olsak.diyorum konularini okudukça...

yüzündeki o tüylere iğneli epilasyon yaptır lazer değil
şimdi de gidebilirsin aslında dk hesabı olduğu için parası çok tutmaz

hormonal tedavi görmüyor musun?
diyabet de varmış acaba metabolik sendrom musun?
tip 1 diyabet mi tip 2 mi?

yakın arkadaşından yardım almalısın bence yani bu annende olabilir. benim annem ben biraz bakımsız dolaşınca hemen git kendini düzelt der .
ben eşime de öyleyim süsler püslerim onuda.
saçların için adetim yılda 3 kez geliyor demişsin büyük ihtimalle troid bezlerinin çalışmıyor . önce doktora git hormonlarına baktır canım
kıyafetlerini de bi ufak tefek değişiklikle kurtarırsın illa etek giy demiyor kimse çıtır pıtır bluzlerden giy mesela altına tayt üstüne uzun bi tişort ayağınada spor bi babet kolunada bi çanta
sonra bi rimel bi allık bi ruj tamamdır :)
ha bu arada sen halinden memnun musun . memnun değilsen ona göre değiştir kendini.
istemediğin kalıba koyma kendini.

bende farkındayım ama yıllardır böyleyim değişmek çok zor oje sürünce ya da bi dolu parfüm sıkıp dolaşmayı ben de isterim ilgi çekince utanıyorum elimde değil kendimi kötü hissediyorum, ilk söyleyen o değil ama onun söylemesi ayrı çile, kendimi salmıştım ama işte sevgilim olunca ufaktan ufağa toparlamaya çalışıyorum tak deyince olmuyor malesef kuaföre gidemem çok soru soruyorlar saçların nerde diyorlar ağrıma gidiyor açıkcası bende isterim fön çektirip savurmayı, bitkisel bakımda yapıyorum, az çok cilt bakımıda yapıyorum , evde manikürümüde yapmaya çalışıyorum ama oje falan sürünce güzel olunca utanıyorum az önce saydım 15 tane ojem varmış . boyum 1,62 kilom 68.diyabetli olduğum için diyette yapıyorum zayıflayamıyorum bu halimide seviyorum ama ne bileyim ŞIK GİYİN diyor şık giyinmek nedir BAKIMLI OL diyor bakımlı olmak nedir bilmiyorum. poğaça börek yasak zaten bana yeni başladım yani hemende olmuyor bazı şeyler size çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için <3

saç dökülmen için sebep yok diyorlar adet olmuyorum ben ona bağlıyorum hemen çözülecek birşeyde değil alıyorum bi hap kıllar çıktı hormondan ötürü serbest testesteron hormonum yüksek diye onunla yetiniyorum işte azıcık dikkat etmesem bende günde 3 kg alabilme potansiyelim var
ben saçtan umudumu kestim toppik aldım toplayınca biraz dolgun gösteriyor işte öyle

teşekkür

kiloyu sorun etmiyorum çok çok kilolu olduğumu düşünmüyorum ama kıyafet seçimime etki ediyor tayt babet vs
teşekkür ederim özgüven eksikliği sanırım bende böyle olmak istemezdim

bizim ilişkimiz o kadar ileri değil daha yeniyiz teşekkür ederim <3 sürmeye çalışıcam ojeleri kaçarı yok sanırım biri dönüp baksa utanırım ben özgüvenim hiç yok

teşekkür ettim şimdi oje sürücem

ablacım orda yazdım hormon sorunum var hemen tedavi edilmiyor diye. annem ve yakın arkadaşım sağolsun beni depresyondan çıkardılar ama çoğu şey sanırım benim elimde.. elimden geleni yapmaya çalışıyorum artık. normal bi kot giyorum alta normal unisex bi spor ayakkabı üstede normal bi tişört sporcada çanta takıyorum :26: allık bakayım ben hiç kullanmadım . gözlerim çok küçük çekik rimel rahatsız ediyor. çok teşekkür ederim herşeyi not ettim taş gibi olucam inş

toppik kullanmaya başladım peruğa yazın sıcak bakmıyorum annem psikolojim bozulur diye izin vermiyor depresif bi yapım var malesef bu kremide ilk kez gördüm araştırıp alacağım çok sağolun ilginiz için inş güzel olucam D:

anladım topık onermıstım sıze almanıza cok sevındım

Yazasım geldi duramadımm.Bütün sayfaları okumadım ama bir kaç bi şey söyleyeceğim :) boyun 1.62ymiş 68 kiloymuşsun falan bunları önce bi kenara bırak,bende 1.63üm 47den yukarı çıkamadım herkes yaşımı göstermediğimi,çok zayıf olduğumu söyle başta çok umursayıp üzülürdüm ama şimdi kime ne ben böyle mutluyum diyorum :) Sen de böyle ol umursama insanlar çok şey söyler hepsini kafaya taksak ooo depresyondan çıkamayız :)
Sen bi kadınsın bunu unutma erkek gibiyim dediğin için bunu söyledim :) kadınlar makyaj yapar,giyinir,kuşanır bu utanılacak bir şey değil asla öyle düşünme :) ben mesela sırf moralim düzelsin diye makyaj yapar çıkar gezerim :) sende böyle ol,umarım bi gün çok mutluyum diye konu açarsın :) keşke arkadaşım olsaydın da değişimine katkıda bulunabilseydim,ama burdan bu kadar oluyo :)

beni beğenen böyle beğensin diyen kişileri hiç anlamıyorum. Özgüven herseyden önemli.
Neden hırs yapıp zayıflamıyorsun? İmkansız diye birsey yok spora git butcen yoksa her gun sabah aksam yuruyuse cık azimle hersey olur.
Erkek arkadasını haksız göremedim. Acıkcası benim ki dese önce kendimde arardım kusuru sonra hırs yapardım. belki de ilerde size bu cumleyı kurdugu için tesekkur edersınız o kişiye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…