Erkek arkadaşım bana mı tuhaf geliyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Erkek arkadaşım 23 ben 22 yaşındayım. Az önce erkek arkadaşımı aradım kapanmış odaya ders çalışıyor. görüntülü konuşuyorduk birden annesi geldi odaya ders çalışırken elinde telefon gördüğü için kızdı (hatırlatayım yaş 23) yani Benimde garibime gitti açıkçası bi soğudum on yaşında çocuk değilki kızıuorsun. Hemen kapattık telefonu. Bu arada 5 yıldır beraberiz.
Neyse zaten ben evlenip yuvamı kurmak istiyorum şimdi adını koysak istemeydi sözdü nişandı derken 25 yaşımı bulacak evlenmek için ideal bir yaş ama erkek arkadaşım daha üniversiteyi 4 yıllığa tamamlıcam sonra askere gidicem işimi kurucam anca öyle adını koyarız diyor. Bana göre değil açıkçası
seviyorum değer veriyorum ama fikirlerimiz uyuşmuyor ben bu sene mezun oluyorum.
Erkek arkadaşım çocuk gibi bana hiç onunla kendimi tanıştığımızda 17 yasımda kalmış gibi hissediyorum.
heleki bu son olayda hepten soğudum. Kocaman çocuğa bağırmak nedir ya bana kendi annem 1 kere bagırmamıştır heleki elimde telefon gördü diye 🤣🤣
sizce gayet normal mi yoksa ben mi abartıyorum ?
Su anda işini eline almamış maddi anlamda kendi bağımsızlığını ilan etmemiş hala ailesinden maddi destek gören birisi .o yüzden ana baba parasıyla siz bana karışamaz siniz diyemezsiniz.siz tuhafsibiz .okulunnun parasını ben oduyorsam bende kızarım.bitirsin okulunu girsin ise akşama kadar gezsin tozsun benim paramla reşit olmasına rağmen yaşıyorsa görevlerini bilecek

Bence evlen.
Ağzı var dili yok işte.
Annesiyle aranızda pinpon topu edersiniz.
Hııı anası da al biraz sen eğlen diye verecekti gelinin eline oğluşunu. 😂Oğluşu da anam yapınca iyi, karım yapınca kötü mü diyecekti. 😂

Konu sahibi elleşme çocuğa. 23 yaşında, okulu askerliği duran, iş hayatına bile atılmamış birinden ne kadar çok şey bekliyorsun.

Yanlış anlamışsınız ☺️ben evlenelim evlenelim nikah kıyalım diye darlamıyorum ama ben ileriye dönük fikirlerimi söylüyorum o ileriye dönük fikirlerini söylüyor. Bakış açımız uyuşmuyor yani ayrıca evlenmeyi bir kenara atın kaldıki bir annenin 23 yasında kazık kadar adama bağırması bir bana mı tuhaf geldi şimdi
Çocuk değiliz sonuçta
Kızım ilerisi için bu kadar net isimler koymak çok saçma sen ayrıl bence... 27 üstleri sana uygun ad falan onlarla koyulur.

Baskınlık beklemiyorum. Bana annesinin davranışı tuhaf geldi. Mesela benim annem hiç bağırmamıştır bana heleki ders konusunda yani
O zaman siz bu KV ile anlaşamazsınız. Bu iş olmaz, ne kadar medeniyetsiz aile. Hiç sizin gibi elit bir aileye yakışmıyor.

Evlenmek istiyorum diye çocuk mu oldum şimdi tamam okusun çalışsın ben hop yıldırım nikahı koyalım demiyorum. Zaten okulunu bitirsin mesleğini eline alsın kariyerli olsun lafım sözüm yok. Mesela bunları benimle sözlü veya nişanlıykende yapabilir dimi. Babamda baskı yapıyor adını koyalım gezmeyin böyle diye. Size nesi çocukça geldi. Benim çevremde çok tanıdık var şuan sözlü olup okulun bitmesini meslek Sahibi olmayı hedefleyen ya da evlenip hala üniversiteye devam eden bir Ablam var şuan ikinci bölümü okuyor
Nesi çocukça geldi mi?
Bana göre bir çift evlilik kararı alacaksa işini eline almış, belli bir birikimi yapmış olmalı. Ki bana göre değil çoğu insana göre böyle. Sevgilin kendi hedeflerini gerçekleştirmeden aileleri işin içine almak istemiyor, bu çok mantıklı. Çocukça bulduğum şey okulum bitiyor, adını koyalım diye düşünmen. Sevgilinin hedeflerini düşünmemen. Çocukça olan bu. Okulun bitsin, 1 2 yıl kendi çalış kendi paranı kazan, kendi paranı ye, şehir şehir gez toz. Mantıklı olan bu değil mi?
Ayrıca senin okulun bitiyor ama o devam etmek istiyor. Seviyorsan bekleyebilirsin. Sevgilinin tutumu ve davranışları gayet normal geldi bana. İşin içine aileler girdiği zaman çok başka bir hal alıyor ilişki. Daha baban şimdiden "adı konulsun böyle gezmeyin" demiş, sen babana "baba nişanlandığımızda da gezeceğiz, kendimi geliştirmeden sabit bir iş bulmadan ciddi bir adım istemiyorum" diyebilirdin değil mi? Ayrıca şimdiden böyle diyen bir babanın 2 3 yıl nişanlı bekleteceğini de düşünmüyorum, bir an önce evlenin bu kadar nişanlılık yeter deme ihtimali var.

Çocuk çok akıllı ve mantıklı düşünen biri burada anormal olan sizsiniz. Yaş 23 okuyacak askere gidicek birikim yapıcak. Sizle nişanlıyken bunları evet yapması zor sürekli hadi evlenelim uzattık diyip durcaksınız. Bu arada o onun annesi isterse 33 yaşında olsun onun evinde yaşıyor onun kuralları hemde bağımsız değil ailesinin desteğinden hala faydalanıyor. Annesi ders çalışması yerine telefonla uğraşmasına kızmış olabılır gayet normal bir yerlere gelsin istiyor. Siz kız arkadaşısınız o annesi bu nüansı unutmayın

bu
Ailelerimiz biliyor zaten okulum Haziran’da bitiyor haziranda tanışsalar isteme söz nişan derken anca diye düşündüm bu arada yadırgamayın ama babamda adının konmasını istiyor yani böyle gezmeyin bi gören olursa en azından sözlüsüyle geziyor derler diyor
şimdi arkadaşlar her şeyi söylemiş mantıksız olan abartan sizsiniz ve burada sakın annenin babanın aklına uyma senin ailen de sıkıntılı şu durumda ikiniz de çocuksunuz hadi sözlendiniz yarın bir gün ayrılmak istedin bu sefer ailen çevre ne der diye seni evlendirir de ? Mantıken böyle ha yok baş kaldırım ben o zaman diyorsan şimdi kaldır 22 yaşında çocuğa ana babanın sözlen yerine önce mesleğini eline al kızım koca kaçmıyor demesi gerek diye düşünüyorum 21 yaş ergenlik sayılıyor artık insanlar 21-22 arasında ergenlikten çıkıp kendini tanıyor özellikle 25 eşiği çok tehlikeli bir eşik 24 de bayıldığından 25 de nefret ediyorsun gerçekten çok ilginç bir yaş 25 burada yaşı büyüklerin doğrulayacaktın bunları emin ol 22 de istediğin 25 yaşında aynı olmayacak ailene söyle laf söz edene bizim kızımız önce mesleğini eline alacak gezip tozup kendi keyfine bakacak desin

Evlenmek istiyorum diye çocuk mu oldum şimdi tamam okusun çalışsın ben hop yıldırım nikahı koyalım demiyorum. Zaten okulunu bitirsin mesleğini eline alsın kariyerli olsun lafım sözüm yok. Mesela bunları benimle sözlü veya nişanlıykende yapabilir dimi. Babamda baskı yapıyor adını koyalım gezmeyin böyle diye. Size nesi çocukça geldi. Benim çevremde çok tanıdık var şuan sözlü olup okulun bitmesini meslek Sahibi olmayı hedefleyen ya da evlenip hala üniversiteye devam eden bir Ablam var şuan ikinci bölümü okuyor
Sordunuz mu çocuğun ailesine, rahat gezmeniz için yüzük parası vermek istiyorlar mı diye? Altın kaç para haberin var mı?

Bu arada annesinin bağırması da anormal değil. 22 yaşındayım annem hala "Oliviaa finallere çalıış" diyerek bilgisayarımı odamdan alıyor. Ha bunu beni ezik gördüğü ya da ezmeye çalıştığı için değil iyiliğim için yapıyor. Ayrıca o onun annesi, erkek arkadaşınız 40 yaşındaki yaşını başını almış iş güç sahibi insan değil, 23 yaşında hedefleri olan bir üniversite öğrencisi. 40 yaşındaki adama bağırsaydı anormal olurdu ama 23 yaş hala ergen sayılır.

23 yaşında 2 yıllık üniversiteyi halen bitirememiş olduğu için kızıyor olabilir annesi. Olgun bir erkek istiyorsanız sorumluluklarını yerine getirmesine yardımcı olun siz de. Ya da daha kolayı ayrılıp daha evlenmeye hazır işinde gücünde birini bulun.

2 yılllık bitirdi ama 4 e tamamlamak için sınava girecek

Baskınlık beklemiyorum. Bana annesinin davranışı tuhaf geldi. Mesela benim annem hiç bağırmamıştır bana heleki ders konusunda yani
Keşke senin ailen de sana söz yap baskısı yapmak yerine ders çalış mesleğin olsun diye bağırsa lütfen evlenme ya da sözlenme

bu

şimdi arkadaşlar her şeyi söylemiş mantıksız olan abartan sizsiniz ve burada sakın annenin babanın aklına uyma senin ailen de sıkıntılı şu durumda ikiniz de çocuksunuz hadi sözlendiniz yarın bir gün ayrılmak istedin bu sefer ailen çevre ne der diye seni evlendirir de ? Mantıken böyle ha yok baş kaldırım ben o zaman diyorsan şimdi kaldır 22 yaşında çocuğa ana babanın sözlen yerine önce mesleğini eline al kızım koca kaçmıyor demesi gerek diye düşünüyorum 21 yaş ergenlik sayılıyor artık insanlar 21-22 arasında ergenlikten çıkıp kendini tanıyor özellikle 25 eşiği çok tehlikeli bir eşik 24 de bayıldığından 25 de nefret ediyorsun gerçekten çok ilginç bir yaş 25 burada yaşı büyüklerin doğrulayacaktın bunları emin ol 22 de istediğin 25 yaşında aynı olmayacak ailene söyle laf söz edene bizim kızımız önce mesleğini eline alacak gezip tozup kendi keyfine bakacak desin

25'e kadar gerçekten büyük değişimler yaşıyor insan. Ergenlikle ilgili fiziksel değişimler tamamlansa da beyin gelişimi 24-25 yaşlarına kadar devam ediyor çünkü.
Özellikle duygusal bölgeler ve olayları değerlendirme ve karar alma mekanizmaları değişiyor. O yüzden 17 yaşındaki aklınla sevip beğendiğin birisi 25 yaşında farklı süzgeçlerden geçince çok rahat elenebilir.
Şimdi nişanlansalar birkaç sene sonra ikisinden biri "yav ben ne yaptım" diyebilir. Evlilik kararı almak için çok erken yaşlar.

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Erkek arkadaşım 23 ben 22 yaşındayım. Az önce erkek arkadaşımı aradım kapanmış odaya ders çalışıyor. görüntülü konuşuyorduk birden annesi geldi odaya ders çalışırken elinde telefon gördüğü için kızdı (hatırlatayım yaş 23) yani Benimde garibime gitti açıkçası bi soğudum on yaşında çocuk değilki kızıuorsun. Hemen kapattık telefonu. Bu arada 5 yıldır beraberiz.
Neyse zaten ben evlenip yuvamı kurmak istiyorum şimdi adını koysak istemeydi sözdü nişandı derken 25 yaşımı bulacak evlenmek için ideal bir yaş ama erkek arkadaşım daha üniversiteyi 4 yıllığa tamamlıcam sonra askere gidicem işimi kurucam anca öyle adını koyarız diyor. Bana göre değil açıkçası
seviyorum değer veriyorum ama fikirlerimiz uyuşmuyor ben bu sene mezun oluyorum.
Erkek arkadaşım çocuk gibi bana hiç onunla kendimi tanıştığımızda 17 yasımda kalmış gibi hissediyorum.
heleki bu son olayda hepten soğudum. Kocaman çocuğa bağırmak nedir ya bana kendi annem 1 kere bagırmamıştır heleki elimde telefon gördü diye 🤣🤣
sizce gayet normal mi yoksa ben mi abartıyorum ?

TEPKİM DERS ÇALIŞMASINA DEĞİL!! Çalışsın tabiki
TEPKİM ANNESİNE BU SEBEPTEN BAĞIRDIĞI İÇİN
tuhafıma gitti yani
Sevgilin Normal. geleceğini planlamaya calışıyor ayrılın

Back
X